Айде и аз да се включа. След два дни борба с джипката, сядам за малко на компа. И двамата с Косьо не си чувстваме ръцете и частите от тялото. Започнахме само малко да я почистим, а то стана два дни борба. Оказа се, че е добре поокаляна и багажника беше пълен с кал. Та се наложи да изхвърлим всичко от там. После минахме към предницата, а там под едната седалка беше доста мокричко. Наложи се да избръсна кечето от долната страна на мокета. В това време Косьо позакърпи една пробойна на подкалника. Та от едно почистване стана доста работа. Като се постопли времето ще се наложи да се поразглоби и да се пообработи против ръждата. Иначе моторчето мърка на място и ръмжи като го настъпиш. Мисля, че ще свикнем бързо с дясната дирекция. Тази вечер пих една водка и вече съм каталясала. Наздраве на всички!
Наздраве Жени, наздраве Косьо! Много да и се радвате, много щасливи моменти да имате с нея.
Ама ква е накипрена момата Англичанка, да не е със синя кръв?
Айде и аз да се включа. След два дни борба с джипката, сядам за малко на компа. И двамата с Косьо не си чувстваме ръцете и частите от тялото........... Наздраве на всички!
Жени, важно е да си чуствате само някой части от тялото,
Наздравеееееееееее!
Добра вечер и от мен.
Наздраве на всички присъстващи.
Косьо, Женя, нека дълго да ви радва Шогун-а, но у обърнете сериозно внимание на рамата, че като я гледам от снимките - доста е "тръгнала". Ползвайте услугите на добър майстор, който ще ви я направи добре, а не само да ви вземе парите.
обърнете сериозно внимание на рамата, че като я гледам от снимките - доста е "тръгнала". Ползвайте услугите на добър майстор, който ще ви я направи добре, а не само да ви вземе парите.
Хе, хе, той Косьо взема пари от хората за да им кърпи и боядисва колите...
Иначе поне на външен вид изглежда добре. Като я покарате малко повечко ще си покаже и магариите. Дано да няма де, ама надали...
Абе къде ги раздават тези жени дето помагат в чистенето и бъчкането по колите? Моята трябва да има война за да влезе в колата да чисти, или да я измие отвън...
Хайде, до довечера.
Хе, хе, той Косьо взема пари от хората за да им кърпи и боядисва колите...
Абе къде ги раздават тези жени дето помагат в чистенето и бъчкането по колите? Моята трябва да има война за да влезе в колата да чисти, или да я измие отвън...
Хайде, до довечера.
Коле, внимавай какво си пожелаваш, че като почнах да разглобявам и на няколко пъти се наложи да искам жокер помощ от приятел ( добре,че имаше да прави някаква друга кола ) да идва да реже с ъглошлайфа. Посърбяваше ме на някои места, но не много. Освен това уж само щяхме да почистим, а то стана основно разфасоване вътре. В един момент остана само таблото на място. Чак не бях сигурна дали ще успеем да я съберем, за да се приберем. Иначе основно ще се оправят всички ръжди ( и рамата), но нека малко да се стопли времето. След месец два няма да има и следа от ръжда. До довечера!
И от нас двамата с Митрето наздраве.
Днес сглобих трактора и закачих сеялката, че и тя иска сериозен ремонт. Поне тази седмица времето ще е с мен.
Още веднъж наздраве.
И от нас двамата с Митрето наздраве.
Днес сглобих трактора и закачих сеялката, че и тя иска сериозен ремонт. Поне тази седмица времето ще е с мен.
Още веднъж наздраве.
Наздраве Свате!Бачкай,че имаш рода в София да храниш..
Коментар