Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Бар "Наздраве"

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Бар "Наздраве"

Ето я новата джипка.

Наздраве на всички!
    Константин Вълчанов.0888313247

Коментар

О Косьо...наздраве за джипката...V6 браво!
      Ще обръщаш ли дирекцията?

Коментар

Първоначално публикуван от artefekt Преглед на мнение
        О Косьо...наздраве за джипката...V6 браво!
        Ще обръщаш ли дирекцията?
        Ами по принцип да ама малко по късно,ако се наложи.
        Наздраве Миро.
        Константин Вълчанов.0888313247

Коментар

Айде и аз да се включа. След два дни борба с джипката, сядам за малко на компа. И двамата с Косьо не си чувстваме ръцете и частите от тялото. Започнахме само малко да я почистим, а то стана два дни борба. Оказа се, че е добре поокаляна и багажника беше пълен с кал. Та се наложи да изхвърлим всичко от там. После минахме към предницата, а там под едната седалка беше доста мокричко. Наложи се да избръсна кечето от долната страна на мокета. В това време Косьо позакърпи една пробойна на подкалника. Та от едно почистване стана доста работа. Като се постопли времето ще се наложи да се поразглоби и да се пообработи против ръждата. Иначе моторчето мърка на място и ръмжи като го настъпиш. Мисля, че ще свикнем бързо с дясната дирекция. Тази вечер пих една водка и вече съм каталясала. Наздраве на всички!
          Женя Вълчанова 0888272565

Коментар

Наздраве Жени, наздраве Косьо! Много да и се радвате, много щасливи моменти да имате с нея.
            Ама ква е накипрена момата Англичанка, да не е със синя кръв?

Първоначално публикуван от jenia7812 Преглед на мнение
            Айде и аз да се включа. След два дни борба с джипката, сядам за малко на компа. И двамата с Косьо не си чувстваме ръцете и частите от тялото........... Наздраве на всички!
            Жени, важно е да си чуствате само някой части от тялото,
            Наздравеееееееееее!
            Р.П.(RFF) 0898677590
            Пътна помощ
            ДЕНОНОЩНО

Коментар

След толкова търкаляне цял ден по тия ръбестите ламарини не знам коя част каква ми е. Последно наздраве и лека от нас!

Коментар

Джипката е класика! Много и най-добри преживявания с нея! Пък и без нея, например в бара...
                Наздраве!
                Lancia Delta HF Integrale Evolucione

Коментар

Добра вечер и от мен.
                  Наздраве на всички присъстващи.
                  Косьо, Женя, нека дълго да ви радва Шогун-а, но у обърнете сериозно внимание на рамата, че като я гледам от снимките - доста е "тръгнала". Ползвайте услугите на добър майстор, който ще ви я направи добре, а не само да ви вземе парите.
                  proud founder of Anna Veith fan club Bulgaria
                  NISSAN Terrano II R20 2.7 TDi [A1 Rh+]
                  Заедно в борбата срещу злокачествените мозъчни тумори

Коментар

Първоначално публикуван от nickbochev Преглед на мнение
                    обърнете сериозно внимание на рамата, че като я гледам от снимките - доста е "тръгнала". Ползвайте услугите на добър майстор, който ще ви я направи добре, а не само да ви вземе парите.
                    Хе, хе, той Косьо взема пари от хората за да им кърпи и боядисва колите...

Иначе поне на външен вид изглежда добре. Като я покарате малко повечко ще си покаже и магариите. Дано да няма де, ама надали...

Абе къде ги раздават тези жени дето помагат в чистенето и бъчкането по колите? Моята трябва да има война за да влезе в колата да чисти, или да я измие отвън...
                    Хайде, до довечера.
                    Има ли желание-има и начин!

Коментар

Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнение
                      Хе, хе, той Косьо взема пари от хората за да им кърпи и боядисва колите...
                      Абе къде ги раздават тези жени дето помагат в чистенето и бъчкането по колите? Моята трябва да има война за да влезе в колата да чисти, или да я измие отвън...
                      Хайде, до довечера.
                      Коле, внимавай какво си пожелаваш, че като почнах да разглобявам и на няколко пъти се наложи да искам жокер помощ от приятел ( добре,че имаше да прави някаква друга кола ) да идва да реже с ъглошлайфа. Посърбяваше ме на някои места, но не много. Освен това уж само щяхме да почистим, а то стана основно разфасоване вътре. В един момент остана само таблото на място. Чак не бях сигурна дали ще успеем да я съберем, за да се приберем. Иначе основно ще се оправят всички ръжди ( и рамата), но нека малко да се стопли времето. След месец два няма да има и следа от ръжда. До довечера!

Коментар

След тежкия първи работен ден-НАЗДРАВЕ!
                        Виден столичен ихтиолог

Коментар

Наздраве!
                          Your conscience is all you can take to your grave.

Коментар

И от нас двамата с Митрето наздраве.
                            Днес сглобих трактора и закачих сеялката, че и тя иска сериозен ремонт. Поне тази седмица времето ще е с мен.
                            Още веднъж наздраве.
                            Има ли желание-има и начин!

Коментар

http://www.vbox7.com/play:87c8608d

Наздраве, чета, за един велик българин, днес се навършват 111г от смъртта му!

Коментар

Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнение
                                И от нас двамата с Митрето наздраве.
                                Днес сглобих трактора и закачих сеялката, че и тя иска сериозен ремонт. Поне тази седмица времето ще е с мен.
                                Още веднъж наздраве.
                                Наздраве Свате!Бачкай,че имаш рода в София да храниш..
                                Виден столичен ихтиолог

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 3 потребители онлайн. 0 потребители и 3 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X