Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Бар "Наздраве"

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Бар "Наздраве"

Хайде сега да ви кажа НАЗДРАВЕ по случай завръщането на нашите от ДАКАР. Днес ги посрещнахме както подобава на летището. И питието ми е тематично:

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMG_7208.jpg
Прегледи:1
Размер:83.9 КБ
ID:5245176
    Кръвна група 0+

Ivan_J: " Всеки си има глава на раменете, лично негово задължение е да си я пази, ако му трябва за нещо. "

Коментар

Прочетох предходните мнения.
      Дани, лоша случка с младежите. Надявам се, да не им се отрази трайно тази негативна емоция.
      Нека по-бързо да продължат да гледат ведро на живота, независимо от трудностите, които ни предлага всеки ден.
      Наздраве.

ПП. Само ще помоля всички приятели, нека в яда си, занапред да не изпадаме в неловко положение с употребата на неподходящ език. Уважавам всички вас, но това не означава, че при нужда, няма да цензурирам някои части от изказа в мненията.
      proud founder of Anna Veith fan club Bulgaria
      NISSAN Terrano II R20 2.7 TDi [A1 Rh+]
      Заедно в борбата срещу злокачествените мозъчни тумори

Коментар

Ей, Ники, как сте в къщи? Децата здравички ли са? Скоро не си ни пускал снимки
        Кръвна група 0+

Ivan_J: " Всеки си има глава на раменете, лично негово задължение е да си я пази, ако му трябва за нещо. "

Коментар

Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнение
          Мамицата им мангалска!
          Ама не-толерантност и интеграция...
          Крайно време е да се вземат мерки за изселването им от Родината...

Баси, секна ми глътката... Не, че пак няма да пия, но през зъби...
          Тва, такъв циганин, ако го видя, ще го направя, да си бара ушите, няма да може друг път да натисне шпрея да обгази някой.. ШЪ го пропилея..Направо като видя циганин и ми идва да му прасна 2 набързо, асъл пък като знам, че нащо мазе някакъв циганин(може би, повероятно) го разби, аз ако го хвана горе, ще му е запоследно качването до 10тия етаж(мазетата)...Няма човек или нещо, което да ме дразни от тия цигани..Направо, няям думи ..Момчето, не си ли спомня нещо, лице, профил, нещо ??
          Тея 2мата цигани направо са за трепане ....
          Като ги гледам, по главната се размотават, лепила ше ми душат, ми от къде пари, за това лепило бе (поздрави на майка му) а ??А иначе, дай батка някоя стинка, ем хвани се на работа бре, ние може да се скапваме от работа, да си плащаме тоци, води, и всички друго глупости, а тоя ше ми се излежава по цял ден, презноща ше ми краде, няма токове и вода да плаща.Направо паразити!!!Едни с "добр циганчета от Якорудао" ме запомниха...ШЪ ми крадат те инструментите, а ?Газих ги с мотора, направо ги отрепах, ама да си научат урока за другия път.....Напаст са направо..Но има и тук там се срещат нормални роми...Които работят, работил съм с такива...Може, пари да няма за бира, купил си е от някъде, но най ме изуми факта, че ми предлага бира на мен, аз му отказах,(то повода за отказването е, че бяхме пили до 5 сутринта, а той ми предлага бира в 6 , но в крайна сметка пиинах една чаша, като за изтрезняване.. ) но ми сипа човека, на такъв, евала работи(кове макари, за гърция)..От тогава станахме приятели..И до ден днешен като се видим, здравей тошка, здрастии
          Цял рома написах.....За грешки не съм гледа, признавам си...Направо много ме хвана яд, за тия деца..Толкова ли някой не е видял, че го пръскат тея мангали, мангализатори, цигани, крадци, паразити абе направо другите думи са ..... за тях..Няма смисъл да ги пиша, *****..
          Та така, тези 2мата *****, трябва да ги пръскат до откат....С такъв шпрей, да види кво е ****...
          Ше ме извинявате за езика, ама не се стърпях...
          НАЗДРАВЕ!!!!
          Последно редактирано от nickbochev; 18-01-11, 20:52. Причина: ле-е-е-ка цензура ... засега ;)
          За Лада НиВа--->Имам СаМо ДвЕ ДуМи---->НяМаМ ДуМи....!!
          Honda Dominator 650
          088ЧЧ93979-->Борис
          0878956Ч38-->Борис

Коментар

Наздраве, Ники!
            Съжалявам, за емоционалната реакция, но понякога и на мен ми докривява. И без това постоянно имаме проблеми с кражби по полето около нашата вила, а баща ми живее там.
            Ще се въздържам от по-нататъшни коментари за тях.

Наздраве, група!
            Your conscience is all you can take to your grave.

Коментар

Адаш, знам,ч е си гледаш съвестно работата, и в нея няма приятели или привилегировани. Ако сметнеш за нужно-трий без угризения.

Но докато се продължава да се дават равни права на мангалите с нас-хората които плащаме данъци и осигуровки(за да може държавата да ги хрантути) все ще е така-те ще ни крадат и ограбват, а както виждаме напоследък-и бият... Псевдотолерантност. Не може да ни обиждат и крадат, а ние да си мажем задниците с вазелин! Докато не се вземат мерки за изселване на циганите от България-все ще е така. Но нали сме европейци-няма да стане. Море, що не бях във възможност да вземам решения на национално ниво...
              Но поговорката казва-"НА бодлива крава Господ рога не дава"...

Майната им, наздраве!
              Има ли желание-има и начин!

Коментар

Първоначално публикуван от Vili4ka Преглед на мнение
                Ей, Ники, как сте в къщи? Децата здравички ли са? Скоро не си ни пускал снимки
                Да чукна на дърво, и двамата са ОК.
                Косьо по празниците беше рок-китарист:

Име:DSC00879.JPG
Размер:107.6 КБ
ID:5245183

А Маги вече си ползва новите придобивки...

... столчето, което ни подари Слави (kupona):

Име:DSC00896.JPG
Размер:101.4 КБ
ID:5245185

и проходилката, която купихме от участник в един друг форум:

Име:DSC00916.JPG
Размер:103.6 КБ
ID:5245184

Наздраве.
                proud founder of Anna Veith fan club Bulgaria
                NISSAN Terrano II R20 2.7 TDi [A1 Rh+]
                Заедно в борбата срещу злокачествените мозъчни тумори

Коментар

Наздраве Ники!
                  Да са ти живи и здраве дечицата!
                  Толкова е лъчезарна Маги!
                  Осмели се да помогнеш, преди да те помолят!
                  Отстъпки за система за активно GPS проследяване и продуктите на ЪнриълСофт

Коментар

Леле колко бързо върви времето... Сякаш преди месец беше като се роди малката... Вече на проходилка.
                    Утре-другиден на училище, а другата седмица-булка
                    Остаряваме май...
                    Наздраве старчета.
                    Има ли желание-има и начин!

Коментар

Дани, направо ми спря тока от случката. Дано успеят да го преодолеят младежите и да се оправят здравословно. Наздраве на всички!
                      Женя Вълчанова 0888272565

Коментар

Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнение
                        Леле колко бързо върви времето... Сякаш преди месец беше като се роди малката... Вече на проходилка.
                        Утре-другиден на училище, а другата седмица-булка
                        Остаряваме май...
                        Наздраве старчета.
                        Алоууу,тийнейджъра...Какви старчета бре!А наздраве!
                        Виден столичен ихтиолог

Коментар

Наздраве юноши и девойки!
                          Пратиха ми снимките за английското списание, искате ли една или да не досаждам с моята особа?
                          Последно редактирано от Жулиета; 18-01-11, 22:11.
                          Осмели се да помогнеш, преди да те помолят!
                          Отстъпки за система за активно GPS проследяване и продуктите на ЪнриълСофт

Коментар

Прибраха се децата, у дома са. Утрепани са като дух, но са млади и ще го преодолеят, но споменът за единия ланец, заради един живот винаги ще им тежи. Жалкото е, че толкова млади деца ми казаха...."знаем, че няма да ги хванат, няма да ги разберат кои са...полицията си има по-важни неща, като например да събира подкупи от крадци на ланци, какво от това, че снощи нас едва не ни убиха..." http://news.plovdiv24.bg/222425.html Повече няма да пиша сега....отивам да ги гушна, че са като 2 мокри врабчета....от сълзи. Наздраве приятели и благодаря за моралната подкрепа!
                            Последно редактирано от Dan7; 18-01-11, 22:15.

Коментар

Първоначално публикуван от Dan7 Преглед на мнение
                              Прибраха се децата, у дома са. Утрепани са като дух, но са млади и ще го преодолеят, но споменът за единия ланец, заради един живот винаги ще им тежи. Жалкото е, че толкова млади деца ми казаха...."знаем, че няма да ги хванат, няма да ги разберат кои са...полицията си има по-важни неща, като например да събира подкупи от крадци на ланци, какво от това, че снощи нас едва не ни убиха..." http://news.plovdiv24.bg/222425.html Повече няма да пиша сега....отивам да ги гушна, че са като 2 мокри врабчета....от сълзи. Наздраве приятели и благодаря за моралната подкрепа!
                              Нали имаше операция ,,НАГЛИТЕ''...е тия не са ли нагли?Леле,какви ми напират...Наздраве...Отивам да пуша
                              Виден столичен ихтиолог

Коментар

Наздраве и от мен!
                                Дани, а за тея дето са ограбили детето, тяхната *****************************************
                                *******************************************************************************
                                *******************************************************************************!

Първоначално публикуван от Жулиета Преглед на мнение
                                Наздраве юноши и девойки!
                                Пратиха ми снимките за английското списание, искате ли една или да не досаждам с моята особа?
                                Жулиета, покажи снимките де!
                                Ще ни е приятно да ги видим!
                                Р.П.(RFF) 0898677590
                                Пътна помощ
                                ДЕНОНОЩНО

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X