Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Бар "Наздраве"

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Бар "Наздраве"

Първоначално публикуван от cveta68 Преглед на мнение
    Айде наздраве, че имам да наваксвам течности!
    Да не ни чуваха други-щях да ти кажа откъде се набавят течностите, ама нали съм срамежлив
    Първоначално публикуван от Румен Милков - FREEFLYER Преглед на мнение
    Да ви кажа наздраве с това чудо

Отчеее, не си ли виждал подписа на нивата по едно време какъв беше: "Не пия нищо синьо"... Само при вида му започва да ми се повдига... Ма нищо де-щом те кефи...
    Първоначално публикуван от trajal Преглед на мнение
    Ше простира, къде ша оди. А, наздраве на всички.
    Ти стой по-далеч от пералнята... Щото нали... да не стане като с витарта в Родопите...

Наздраве на всички.

Стискайте палци за Пепи.
    Има ли желание-има и начин!

Коментар

Наздраве на всички...и особено на най-срамежливия

Коментар

Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнение
        Де ще идеш...

Между другото пералнята простира ли?
        Щото мойта освен, че простира и суши, и глади. И говори. И готви. И чисти. И други неща...

Наздраве Жоре.
        Както казваше майката на един приател - " Или си намери гадже или си купи пералня"
        Сега се връщам от питник ( на Радибош - яз. Лобуш ), и излизам на кръчма ( метъл кръчма ), и ви оставям.
        Наздраве.

Коментар

Специално за свата:

Наздраве на всички.
          Има ли желание-има и начин!

Коментар

Кво не ми хареса на водката бре Неронеееееее яд те е че мечките не носат син мед ли
            Наздраве
            RAV 4
            F650GS

Коментар

Здравейте, дружина!

Наздраве на всички - с един ретро поздрав! Откъде се взе ретро? Накратко - подариха ми един свеж диск, който се казва Whiskey in the jar (ама не Металика, а по-скоро Фолклорика-Оригиналика) и който обещава 20 GREAT IRISH DRINKING SONGS, сиреч 20 велики ирландски питейни песни.

По общото правило на дисковете 5-6 от 20-те "велики" гледаш да ги прескочиш. Но другите си ги бива.

А The Wild rover толкова ми допадна, че днес пропътувах 100 км с нея и реших да ви я стоваря в бара.

Ето я. Всички, всички!!!

Поздрави и пак наздраве!
              Последно редактирано от nickbochev; 15-01-11, 21:17. Причина: оформяне на клип
              Искам България чиста!

Коментар

Наздраве пияндета!
                За мъжете -синьо, за момиченцата - другите цветове))
                Къде се изпокрихте?
                Осмели се да помогнеш, преди да те помолят!
                Отстъпки за система за активно GPS проследяване и продуктите на ЪнриълСофт

Коментар

Наздраве, дружина!
                  Your conscience is all you can take to your grave.

Коментар

Наздраве на всички приятели и от мен. Скоро се прибрахме от село, където бяхме на гости.

@Румбата. Времето така ме притисна тези дни, че даже и по телефона не съм се чувал със Здравко.
                    proud founder of Anna Veith fan club Bulgaria
                    NISSAN Terrano II R20 2.7 TDi [A1 Rh+]
                    Заедно в борбата срещу злокачествените мозъчни тумори

Коментар

Наздраве Ники, наздраве Сашо, дядо Ники на теб двойно наздраве!
                      Осмели се да помогнеш, преди да те помолят!
                      Отстъпки за система за активно GPS проследяване и продуктите на ЪнриълСофт

Коментар

Не се притеснявай, Ники!
                        Днес си викам, откакто се помня мечтая за някой руски автомобил. Рекох си, да вляза "за последно" в Ладовия форум и да видя, какво има. И видях! За какво говоря - виж в албумите ми.
                        Сега чакам да дойде Понеделник, за да разбере, дали автомобила е заминал за някой друг град.
                        Един вид стана като подсигуряване. Ако миниатюрната Маздичка е изгнила отдолу, остава добре изглеждащата Самара. За нея съм си купил и книга, още преди, знам ли, може би години и повече. Чисто нова, има си и цветни схеми на електрическата инсталация. И тя е тук, вероятно в общия албум.
                        Поздрави на всички!

Коментар

Първоначално публикуван от Жулиета Преглед на мнение
                          Наздраве Ники, наздраве Сашо, дядо Ники на теб двойно наздраве!
                          Наздраве, Жули.
                          Мамчетата толкова ли си нямат за коментари сапунени сериали и други "леки" теми, че се чудят - как да развалят настроението на хората с проблеми?
                          Не им се връзвай изобщо. Знаеш, че винаги ще имате с Дани и Ники нашата подкрепа - морална и материална.

Извинявам се за спама в темата, но малко в повече ми дойде инфо-то в другата тема.
                          Наздраве на всички с подходящо "бирено" парче, в изпълнение на шайката на Том Ейнджълрипър.

Коментар

Наздраве,'ко съм липсвал на някой...Досеге се размазвах в басейна с едни бири...А преди тях едни ракии...а преди ракиите-обедни бири...и те така....
                            Свате,мерси за поздрава,въпреки ембаргото на Жоро...Наздраве!
                            Първоначално публикуван от Румбата Преглед на мнение
                            Не се притеснявай, Ники!
                            Днес си викам, откакто се помня мечтая за някой руски автомобил. Рекох си, да вляза "за последно" в Ладовия форум и да видя, какво има. И видях! За какво говоря - виж в албумите ми.
                            Сега чакам да дойде Понеделник, за да разбере, дали автомобила е заминал за някой друг град.
                            Един вид стана като подсигуряване. Ако миниатюрната Маздичка е изгнила отдолу, остава добре изглеждащата Самара. За нея съм си купил и книга, още преди, знам ли, може би години и повече. Чисто нова, има си и цветни схеми на електрическата инсталация. И тя е тук, вероятно в общия албум.
                            Поздрави на всички!
                            Румба,Чедо!И ние сме се учили на руски автомОбили!Според мен всеки трябва да покара нещо руско отначало!После всеки западен котор ти се струва върха!А наздраве!Нали ме разбра правилно?
                            Последно редактирано от бат'Марто; 15-01-11, 22:17.
                            Виден столичен ихтиолог

Коментар

Първоначално публикуван от Румбата Преглед на мнение
                              ...Чисто нова, има си и цветни схеми на електрическата инсталация...
                              Малечък адаш да знаеш ,че щом е цветно значи е вярно Ако не верваш питай татьо си
                              Наздрави на сички алкохолисти
                              RAV 4
                              F650GS

Коментар

Наздраве, Марто и добре дошъл.
                                Гледам преди малко статистиката:
                                В момента 938 потребители online. участници 355, гости 583
                                Всички четат дакар-ската тема, като повечето или не са участници тук, или нямат даже време да "влязат" и четат като гости.
                                Скоро не е имало такава популярност и посещаемост във форума.
                                Нека все да е така. Наздраве по този повод.

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 9 потребители онлайн. 0 потребители и 9 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X