Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Бар "Наздраве"

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Бар "Наздраве"

Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнение
    Абе още не съм клал шопара-идната събота ще му е последният ден от живота, и май ще правя наденички. Така,ч е заповядайте-няма да са готови за директна консумация, но на скара или в тиган(щото е нездравословно, ама вкусно) стават идеални. Виното не е много като свят, ама тази година е така.

А ти на кръчма а

Сакън Ради, не му се вързвай...
    По-добре при мен, аз знам как да се спреш на лоято водка искаш, ама за урока ще трябва и асистентка. ВсЕми някоя колежка, става доста лесно. Особено пък ако е руса(90/60/90)...
    Наздраве на всички.
    Първоначално публикуван от бат'Марто Преглед на мнение
    Ей,егоист бре...Всичко за тебе искаш...Ти му дай началните уроци,а за майсторска степен-при мен.A Наздраве(ю)!
    Степени неща, асисТенки искам ама ги нема. Кольо имам една колежка която отговаря на критериите ти макар, че е по-скоро 90/60/110 ама си ме пази и не ме дава на друга, а аз търся друга. Наздраве!

П.П. Нерези!
    Citroen C-Crosser 2.4 бензин ръчка 2009г.
    Телефон - в профила!

Коментар

Първоначално публикуван от Иван Жоров Преглед на мнение
      Търся някой, който да ме научи да пия 3 водки. Наздраве!
      От понеделник почваме бе Ваньо не си казал.За месец и си готова 100% кръчмарска мебел.
      Наздраве банда.
      Константин Вълчанов.0888313247

Коментар

Кольо имам една колежка която отговаря на критериите ти макар, че е по-скоро 90/60/110 ама си ме пази и не ме дава на друга, а аз търся друга. Наздраве!
        Ами запознай ни де-като ме види ще и мине манията по теб...
        Въобще мен жените като ме видят за пръв път започват да се дуържат неадекватно, започват да заекват, и се изчервяват. Какви ли мисли им минават през ума за да се изчервят.
        Наздраве Ради.

Чакам запознанството...
        Нещо снимчица...
        Има ли желание-има и начин!

Коментар

Степени неща, асисТенки искам ама ги нема. Кольо имам една колежка която отговаря на критериите ти макар, че е по-скоро 90/60/110 ама си ме пази и не ме дава на друга, а аз търся друга. Наздраве!

П.П. Нерези!
          Ууууух на дядя ципинячитуууууууууууу, Иваньееееееееееее каде я крийш тая колежка бре серсеминоооооооооооо?

Наздраве!
          Р.П.(RFF) 0898677590
          Пътна помощ
          ДЕНОНОЩНО

Коментар

Абе още не съм клал шопара-идната събота ще му е последният ден от живота, и май ще правя наденички. Така,ч е заповядайте-няма да са готови за директна консумация, но на скара или в тиган(щото е нездравословно, ама вкусно) стават идеални. Виното не е много като свят, ама тази година е така.
            Коле като го колнеш аз и жената много арчим кожата запази ни 10 15кв сантиметъра.Аз ще почерпя с ракия щот нямам вино.

Коментар

Аз не се занимавам с пърлене-много време отнема.
              Като го дерем по-бързо се стига до пържолите
              Наздраве!

Ма ако искаш-може да го пърля тази година.
              Условието е да присъствате наживо.
              Пак наздраве!

Коментар

Наздраве банда! Как сме?
                Повечето хора говорят за справедливост само когато се отнася до тях и забравят за нея, когато се отнася за други....

Коментар

Аз не се занимавам с пърлене-много време отнема.
                  Като го дерем по-бързо се стига до пържолите
                  Наздраве!

Ма ако искаш-може да го пърля тази година.
                  Условието е да присъствате наживо.
                  Пак наздраве!
                  Колко е той Шумен, ще помогнем с каквото можем за парченце кожичка.
                  Наздраве Коле да си жив и здрав.

Коментар

Ами гответе за събота.
                    До 9-9:30 трябва да е вече мъртво. Пък за спането ще видим как ще го уредим, но няма да ви оставя на улицата
                    Наздраве Косе.

Коментар

Наздравеееееееееее!
                      Р.П.(RFF) 0898677590
                      Пътна помощ
                      ДЕНОНОЩНО

Коментар

Ами гответе за събота.
                        До 9-9:30 трябва да е вече мъртво. Пък за спането ще видим как ще го уредим, но няма да ви оставя на улицата
                        Наздраве Косе.
                        Коле,не бутай фитилите, че на прасенцето най- обичам кожичката. Особено като е прясно изпърлена ( чакай да забърша клавиатурата), но в събота съм на работа. Иначе щяхме да дойдем с най- голямо удоволствие. Ех, какво беше хубаво преди години като се съберяхме много хора за този празник ( а верно ставаше празник). Наздраве на всички!
                        Женя Вълчанова 0888272565

Коментар

Ами гответе за събота.
                          Наздраве Косе.
                          Интересна работа - аз като се самопоканих ми отказа категорично. Сякаш ще ти окрада мечкте Ама от мени да мине
                          НАздраве
                          RAV 4
                          F650GS

Коментар

Пак наздраве от мен, докато още не е станало неделя.
                            proud founder of Anna Veith fan club Bulgaria
                            NISSAN Terrano II R20 2.7 TDi [A1 Rh+]
                            Заедно в борбата срещу злокачествените мозъчни тумори

Коментар

Първоначално публикуван от jenia7812 Преглед на мнение
                              Коле,не бутай фитилите, че на прасенцето най- обичам кожичката. Особено като е прясно изпърлена ( чакай да забърша клавиатурата), но в събота съм на работа. Иначе щяхме да дойдем с най- голямо удоволствие. Ех, какво беше хубаво преди години като се съберяхме много хора за този празник ( а верно ставаше празник). Наздраве на всички!
                              Значи няма да има кожичка... Бих го направил заради вас, но щом няма да дойдете-няма пък. Дрането е по-бързо.
                              Първоначално публикуван от Румен Милков - FREEFLYER Преглед на мнение
                              Интересна работа - аз като се самопоканих ми отказа категорично. Сякаш ще ти окрада мечкте Ама от мени да мине
                              НАздраве
                              Не си спомням да е ставало въпрос, но сега ти казвам-заповядай, аз мечките ще ги скрия
                              Наистина-заповядай.
                              Засега само виртуално наздраве!

Коментар

Добре сте си вие, шуменците! А ние...Пак на пос.но.
                                А наздраве!
                                Lancia Delta HF Integrale Evolucione

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 9 потребители онлайн. 0 потребители и 9 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X