Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Бар "Наздраве"

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Бар "Наздраве"

Влизам!
    Наздраве, Коле!
    Your conscience is all you can take to your grave.

Коментар

И аз влизам. Наздраве на всички.

Коментар

И аз ще дойда,ай да пийнем по две?
        Нищо не мога,и нищо не знам...

Коментар

Пак има мачове явно...
          Де сте бе, няма кой да каже назраве.
          Има ли желание-има и начин!

Коментар

Наздраве, Коле!
            Нема мачове, ама днеска е последнта серия на листопаТ

Коментар

Та к`во викате?
              А, НАЗДРАВЕ!
              LZ1HKW
              Реглаж на преден и заден мост
              My Jeep is not an SUV ..... your SUV is not a Jeep

Коментар

Айде!
                Живи и здрави!

Коментар

Наденичките вече станаха.Вървят прекрасно лекичко препечени на скарата(още са мекички,щото е много топло) с новото винце!Кажете къде ще е купона на 4/12 вечерта???
                  Наздраве
                  2023 Honda CRF 300 Rally,2017 Dacia Duster 1,5dci 4x4 леко пипната, 2013 Honda NT700 Deauville,ABS

Коментар

Да рекна и аз едно наздраве след малко ши си налея 20грама водкен .... ко да се прай
                    RAV 4
                    F650GS

Коментар

Първоначално публикуван от vladi333 Преглед на мнение
                      Та к`во викате?
                      А, НАЗДРАВЕ!
                      Я, кой прописал в бара
                      Първоначално публикуван от stoianovm Преглед на мнение
                      Наденичките вече станаха.Вървят прекрасно лекичко препечени на скарата(още са мекички,щото е много топло) с новото винце!Кажете къде ще е купона на 4/12 вечерта???
                      Наздраве
                      Младене, не се притеснявай, донеси да ги опитаме. Аз съм почитател на суровите наденици, но ако съвсем се наложи-ще ги метнем на барбекюто за 15 секунди.
                      Ти само кажи, че си сигурен, ще ви посрещна или ще ви дам координати къде да дойдете. Нали ще си с Румбата?
                      Има едно хотелче(силно казано) на платото-"Стария град", там ще сме. Нищо особено, даже е малко леко занемарено, но пък се посещава, и не се оплаква от недостиг на клиенти. Има и стаи за спане-15 лв на човек, стаите са двойни и тройни. Отделно се плаща по 5 лв на човек за ползване на залата, но срещу тях може да си поръчаме нещо. Питах какво да е, ама никой не е..ва да каже, така, че каквото ви поръчам аз-това ще е. Мисля по някаква салата и безалкоххолно(кой ли ще го пие, ама да има там...)

Хайде пак да се преброим кои ще сме. Че Паладин се отказа(предател с изменник такъв...)
                      След акато Паладин вече не е номер едно в списъка-бившето второ място вече е първо-Янита.
                      И така:
                      1 Янита.
                      2 Женя и Косьо.
                      3 РФФ
                      4 Младен и Румбата
                      5 Отчето и попадията
                      6 Цвета
                      7 Артефекта
                      8 Моя милост
                      9 Владо ТС, но не се обажда никакъв, писах му лично съобщение, ама не отговаря. Бат Владо- кажи си бе-ще идваш ли или не.
                      Може да съм пропуснал някой-да си каже.
                      Оф, пресъхна ми гърлото да пиша...
                      Наздраве!

Коментар

Разбира се,че сме там-със сигурност!Даже отпуска съм си пуснал Ще ни запазиш ли стаи или ние трябва да се обаждаме?Като има зала,значи да носим за хапване и пийване?И от наденичките и от винцето ще донеса,а и двойно препечена имам....Музика в залата има ли или трябва да си носим?
                        Май приготвихме купона(най-вече Кольо)
                        Ха наздраве!
                        2023 Honda CRF 300 Rally,2017 Dacia Duster 1,5dci 4x4 леко пипната, 2013 Honda NT700 Deauville,ABS

Коментар

На никого не трябва да се обаждаш. Места за спане има достатъчно, само дето не знам какви точно са стаите-не влязох да ги погледна, но какви да са-с легла и прозорци. А не отиваме да сппим нали... Уговорката с "хотелиера" включва печене на собствени меса на собствено барбекю, консумиране на собствени питиета в чаши на заведението, чдене на собствени салати и мезета, изобщо всичко си е свободно, само дето ни искат по 5 лв на човек за залата. Но както казах-в тези пари се включва нещо от бара или "ресторанта"-по наш избор.

Мисля, че трябва да дойдете още сутринта-да гледате траялите в Лозево(най-интересното според мен), вечрта на сбирка, в неделя да гледате шоуто в Дивдядово, и следобяд-всеки по пътя си.
                          Наздраве!

Коментар

Абсолютно точно това е програмата!И на никой не му пука какви са стаите,щом има прозорци!
                            Браво Кольо!!!
                            Наздраве!

Коментар

Ако не бъркам това трябва да са коридинатите на хижата: 43°15'44.97"N, 26°53'4.97"E
                              Ако не е тая е някоя от съседсните на 200 метра от нея. Наздраве!
                              Citroen C-Crosser 2.4 бензин ръчка 2009г.
                              Телефон - в профила!

Коментар

Е а Наздраве и от мен!
                                Да ви е пивко, туй що го пиете!
                                Силните плачат сами. Не ръкомахат. Не викат. В гръб не забиват ками. И не се кланят на никого.

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 4 потребители онлайн. 0 потребители и 4 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X