Наденичките вече станаха.Вървят прекрасно лекичко препечени на скарата(още са мекички,щото е много топло) с новото винце!Кажете къде ще е купона на 4/12 вечерта???
Наздраве
Наденичките вече станаха.Вървят прекрасно лекичко препечени на скарата(още са мекички,щото е много топло) с новото винце!Кажете къде ще е купона на 4/12 вечерта???
Наздраве
Младене, не се притеснявай, донеси да ги опитаме. Аз съм почитател на суровите наденици, но ако съвсем се наложи-ще ги метнем на барбекюто за 15 секунди.
Ти само кажи, че си сигурен, ще ви посрещна или ще ви дам координати къде да дойдете. Нали ще си с Румбата?
Има едно хотелче(силно казано) на платото-"Стария град", там ще сме. Нищо особено, даже е малко леко занемарено, но пък се посещава, и не се оплаква от недостиг на клиенти. Има и стаи за спане-15 лв на човек, стаите са двойни и тройни. Отделно се плаща по 5 лв на човек за ползване на залата, но срещу тях може да си поръчаме нещо. Питах какво да е, ама никой не е..ва да каже, така, че каквото ви поръчам аз-това ще е. Мисля по някаква салата и безалкоххолно(кой ли ще го пие, ама да има там...)
Хайде пак да се преброим кои ще сме. Че Паладин се отказа(предател с изменник такъв...)
След акато Паладин вече не е номер едно в списъка-бившето второ място вече е първо-Янита.
И така:
1 Янита.
2 Женя и Косьо.
3 РФФ
4 Младен и Румбата
5 Отчето и попадията
6 Цвета
7 Артефекта
8 Моя милост
9 Владо ТС, но не се обажда никакъв, писах му лично съобщение, ама не отговаря. Бат Владо- кажи си бе-ще идваш ли или не.
Може да съм пропуснал някой-да си каже.
Оф, пресъхна ми гърлото да пиша...
Наздраве!
Разбира се,че сме там-със сигурност!Даже отпуска съм си пуснал Ще ни запазиш ли стаи или ние трябва да се обаждаме?Като има зала,значи да носим за хапване и пийване?И от наденичките и от винцето ще донеса,а и двойно препечена имам....Музика в залата има ли или трябва да си носим?
Май приготвихме купона(най-вече Кольо)
Ха наздраве!
На никого не трябва да се обаждаш. Места за спане има достатъчно, само дето не знам какви точно са стаите-не влязох да ги погледна, но какви да са-с легла и прозорци. А не отиваме да сппим нали... Уговорката с "хотелиера" включва печене на собствени меса на собствено барбекю, консумиране на собствени питиета в чаши на заведението, чдене на собствени салати и мезета, изобщо всичко си е свободно, само дето ни искат по 5 лв на човек за залата. Но както казах-в тези пари се включва нещо от бара или "ресторанта"-по наш избор.
Мисля, че трябва да дойдете още сутринта-да гледате траялите в Лозево(най-интересното според мен), вечрта на сбирка, в неделя да гледате шоуто в Дивдядово, и следобяд-всеки по пътя си.
Наздраве!
Коментар