Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Бар "Наздраве"

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Бар "Наздраве"

Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнение
    Дани не се ли пише all night?.. Ма баси атлета-цялата нощ... Не знам, не знам... Може и такива екземпляри да има...
    Наздраве.
    .....
    Абе чак пък цяла нощ, ей стават поразии по някога, давайте си почивка по малко.
    Добър вечер и наздраве

Коментар

Аааа, нещо не си ме разбрал. Аз бартер не ща! Просто подарявам без да искам нещо насреща. Ти си се оправяй с двете. Само да не пропищиш на първата седмица...
      Има ли желание-има и начин!

Коментар

Първоначално публикуван от Paladin Преглед на мнение
        Когато дойде моят ред за умирачка-ей така искам да умра
        Наздраве Паладине!

За свата-забравих да спомена, че булката върви заедно с наследството. Двама момчурляци с голям апетит, и с претенции, че дневните им били малко...
        Наздраве и на теб!
        Има ли желание-има и начин!

Коментар

Тук само търговия се върти никой не пие.
          Наздраве бе хора!
          Константин Вълчанов.0888313247

Коментар

Първоначално публикуван от kosio7808 Преглед на мнение
            Тук само търговия се върти никой не пие.
            Наздраве бе хора!
            Бе ние да си стиснеме със Свата ръцете,и пиене ще има!Ама нещо се отмета от бартера...

Абе Свате,аз терариум не ща да правя бре!

А наздраве!
            Виден столичен ихтиолог

Коментар

Чакайте да влетя и аз. Вече оправих няколко водки, сега идава ред на биричката. Коле, не се коси. То жената не е като човека. Всички си го знаем това. И аз се чудя как ме трае Косьо още, защото ако бях аз, нямаше да се изтрая. Наздраве на цялата компания!
              Женя Вълчанова 0888272565

Коментар

Първоначално публикуван от jenia7812 Преглед на мнение
                Чакайте да влетя и аз. Вече оправих няколко водки, сега идава ред на биричката. Коле, не се коси. То жената не е като човека. Всички си го знаем това. И аз се чудя как ме трае Косьо още, защото ако бях аз, нямаше да се изтрая. Наздраве на цялата компания!
                Както казва един колега:,,На нещо,което кърви няколко дена в месеца и не умира-вера да немаш''.Друг(немец) казва:,,Die Frau ist kein Mensch!''
                А наздраве!

П.П:Всичко казано до тук е на майтап!
                Виден столичен ихтиолог

Коментар

Първоначално публикуван от бат'Марто Преглед на мнение
                  Както казва един колега:,,На нещо,което кърви няколко дена в месеца и не умира-вера да немаш''.Друг(немец) казва:,,Die Frau ist kein Mensch!''
                  А наздраве!

П.П:Всичко казано до тук е на майтап!
                  Абе на гол г.з , т....к си е живо ......! И във всеки майтап си има малко истина. Та както казах и по- горе, дайте да си пием и да се кефим. Наздарве на всички!

Коментар

Айде-е. Наздраве.
                    Всичко готино на този свят е или незаконно,или неморално или вредно за здравето.
                    -----------------------------------------------
                    Питието определя съзнанието....
                    -----------------------------------------------
                    0887770735

Коментар

Абе на гол г.з , т....к си е живо ......! И във всеки майтап си има малко истина. Та както казах и по- горе, дайте да си пием и да се кефим. Наздарве на всички!
                      Отдавна съм казал,че от майтап по-хубаво няма
                      А наздраве!
                      Виден столичен ихтиолог

Коментар

Първоначално публикуван от бат'Марто Преглед на мнение
                        Отдавна съм казал,че от майтап по-хубаво няма
                        А наздраве!
                        Наздраве.

Коментар

Търговията е от типа разменям жена на 40 за 2 на по 20, 4 на по 10 не се приема. Аз имах малко гости(2 колежки), по-точно съквартиранта имаше гости и токущо ги изпратих. Наздраве, продължавам да си пия водката поради липса на алтернативни занимания от алкохоло-употребяване.
                          Citroen C-Crosser 2.4 бензин ръчка 2009г.
                          Телефон - в профила!

Коментар

Първоначално публикуван от Иван Жоров Преглед на мнение
                            Търговията е от типа разменям жена на 40 за 2 на по 20, 4 на по 10 не се приема. Аз имах малко гости(2 колежки), по-точно съквартиранта имаше гости и токущо ги изпратих. Наздраве, продължавам да си пия водката поради липса на алтернативни занимания от алкохолоупотребяване.
                            Абе вие днешните студенти много сте бързи бе. Кога дойдоха колежките, кога ги изпратихте? Наздраве за студентките!

Коментар

Първоначално публикуван от Иван Жоров Преглед на мнение
                              Търговията е от типа разменям жена на 40 за 2 на по 20, 4 на по 10 не се приема. Аз имах малко гости(2 колежки), по-точно съквартиранта имаше гости и токущо ги изпратих. Наздраве, продължавам да си пия водката поради липса на алтернативни занимания от алкохоло-употребяване.
                              Ваньо аз имам при мен две колежки дето питат за теб.
                              Наздраве!

Коментар

Абе вие днешните студенти много сте бързи бе. Кога дойдоха колежките, кога ги изпратихте? Наздраве за студентките!
                                То да бяхме правили нещо... аз мераци имам ама работата не е добре, като тръгнем от липсата на момичета край мен и стигнем до там, че тези дето стават след 1-а водка не връзват.Наздраве! Мъча се да не пуша и от половин час дърпам от единствената си останала цигара без да съм я палил.
                                Citroen C-Crosser 2.4 бензин ръчка 2009г.
                                Телефон - в профила!

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 4 потребители онлайн. 0 потребители и 4 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X