Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Бар "Наздраве"
Свий
Темата е затворена.
X
X
-
От: Бар "Наздраве"
Първоначално публикуван от trajal Преглед на мнениеПърво: Пожелавам ти бързо оздравяване. Второ: Може ли снимки на "дупките", дето сипваш илачи.
Не, бе. Майтап. А, наздраве и скорошно оздравяване.
Майтап Дани, не се връзвай на простаците...
Наздраве!Има ли желание-има и начин!
Коментар
-
Пийте пияници мръсни ...аз не могаОдих по докторя насам натам сички викат че ми нема нищо ,а мен ще ми се пръсн тиквата
Снахата ми вика радвай се щом те боли значи е пълна , а аз и отговорих по-добре празна и да не ме боли
Наздраве се пак плюнча се с една водка втори часRAV 4
F650GS
Коментар
-
Първоначално публикуван от Румен Милков - FREEFLYER Преглед на мнениеПийте пияници мръсни ...аз не могаОдих по докторя насам натам сички викат че ми нема нищо ,а мен ще ми се пръсн тиквата
Снахата ми вика радвай се щом те боли значи е пълна , а аз и отговорих по-добре празна и да не ме боли
Наздраве се пак плюнча се с една водка втори часне ме е яд когато ме лъжат а когато си мислят че им вярвам
Коментар
-
Първоначално публикуван от Румен Милков - FREEFLYER Преглед на мнение...Снахата ми вика радвай се щом те боли значи е пълна...
Наздраве отче. Всички болести са от нередовно пиене, нали знаеш...Има ли желание-има и начин!
Коментар
-
Първоначално публикуван от Румен Петров - RFF Преглед на мнениеНаздраве!
Имам един въпрос!
-Къде е млякото?в едното е млякото в другото кафето
Наздраве!!!
не ме е яд когато ме лъжат а когато си мислят че им вярвам
Коментар
-
Първоначално публикуван от бат'Марто Преглед на мнениеНаздраве и от мен!Преядох с...баница.Ама течна!
Ама наздраве де.Има ли желание-има и начин!
Коментар
-
Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнениеПиянде...
Ама наздраве де.Виден столичен ихтиолог
Коментар
Активност за темата
Свий
Тук са 2 потребители онлайн. 0 потребители и 2 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар