Всичко готино на този свят е или незаконно,или неморално или вредно за здравето.
-----------------------------------------------
Питието определя съзнанието....
----------------------------------------------- 0887770735
Ама как бе Вилии! И аз така с пилешки крилца и пържени картофки! Наздраве!
Дани, и аз съм така, ама със пилешки вратни пържоли! Ама много големи бре, една пържола заема цялата скара, ама така е като ми казваха да не взимам пилета чернобилска порода, аз неслушам, сега скарата ми малка!
Наздраве !
Марто, що не звънна да те дръпна с Фиестата. Щото тя, милата, дето мина на събора, половината жипки не можаха да минат.
Справка: Дедо поп с рейса. И Кольо със счупената Витара. /Той си я счупи/.
А, наздраве.
Всичко готино на този свят е или незаконно,или неморално или вредно за здравето.
Марто, що не звънна да те дръпна с Фиестата. Щото тя, милата, дето мина на събора, половината жипки не можаха да минат.
Справка: Дедо поп с рейса.
А, наздраве.
Нали уж малкото братче(фрийто)се опита.Само си изпече съединителя горкото...Със засилка със сигурност щях да се кача,ма после кой ще ме вади от рЯката...?
Справка: Дедо поп с рейса. И Кольо със счупената Витара. /Той си я счупи/.
А, наздраве.
Таман сме готови за зимната сбирка на Sudzuki и приятели. Аз съм без судзуки, някои са със счупена! Екстра! Лятната на Вромос с всякакви хора и автомобили беше Ол' райт от всякъде!
Таман сме готови за зимната сбирка на Sudzuki и приятели.Лятната на Вромос с всякакви хора и автомобили беше Ол' райт от всякъде!
Май няма да дойда. Щото Фиестата /според много хора/ не е "автомобили", а Ди джея /според много хора/ не е "хора".
Наздраве.
Коментар