Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Бар "Наздраве"

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Бар "Наздраве"

Последно Наздраве и от мен! Лека и спокойна!
    Повечето хора говорят за справедливост само когато се отнася до тях и забравят за нея, когато се отнася за други....

Коментар

Първоначално публикуван от Тихомир Преглед на мнение
      Гледам тука има една камара музикални познавачи та да питам - преди около час по “Радио 1″ “Класическите хитове” пускаха едно старо парче, което търся открай време и не мога да намеря защото не знам нито как се казва, нито кой го изпълнява, знам само че се пее "...войс/или бойс/....уи ар ъндъстендин....мейк ит фрее, ооооо....после в припева има нещо като ликуид фийл /или фийлдс/" или нещо такова. Песента е олди, някъде 90-те, отначало мислех че е на Електрик лайт оркестра, но не е, друга група е и е бърза, надъхваща.
      Ако някой има идея, моля, да я сподели, пък аз ще я прослушам...
      Благодаря предварително и наздраве!
      Пробвай да се сетиш за някое по-дълго изречение от песента. Нищо излиза в момента с това, което пробвах. : -)

Коментар

И аз досега опитвах, ама нищо...
        Ех, защо не можеш да я запееш...
        Наздраве Тишо. Нали знаеш-който търси намира. Като я намериш-да ни я пуснеш.
        Има ли желание-има и начин!

Коментар

Оставам засега. Имам да прослушам доста поздрави.
          И наздраве!
          Lancia Delta HF Integrale Evolucione

Коментар

Жалко... Надявах се някой да я познае , ама вътрешно не вярвах. А е известна песен, често я пускат.
            Наздраве!

Коментар

Подготви се да я запишеш. Може и с микрофон. После ще я намерим. И аз търся една френска песен, но безуспешно.
              Наздраве!

Коментар

Първоначално публикуван от Тихомир Преглед на мнение
                Жалко... Надявах се някой да я познае , ама вътрешно не вярвах. А е известна песен, често я пускат.
                Наздраве!
                Тази ли е?

Коментар

Ами освен да я изтананикам по скайпа, не се сещам другояче как... Я кажи какво търсиш ти може пък аз да помогна?...
                  Наздраве за неуморния човешки дух, духът на търсещите!

Коментар

Добър вечер на всички.Какво става тука ... Не съм влизал има-няма половин година . Ужас ! Много малко станаха активните хора в "моята част" от форума и като ми стана безинтересно просто спрях да пиша навсякъде.Сетих се за стария Бар и реших да вляза па да видя какво става тука.Има ли някакви промени хора това онова ? Надявам се този път ако ме приемете да ви кажа едно "Здравейте отново" , защото няколко пъти се каканвам да оставам и никога не се получава!
                    ДА ПОМОГНЕМ НА НИКИ- http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=102019
                    08седем9010З60
                    MAKE RALLY NOT WAR
                    Confidence in Motion

Коментар

Първоначално публикуван от artefekt Преглед на мнение
                      Тази ли е?
                      ЙеееееееееС! Тя е! Въх, от години я търся и тази вечер я слушах и над час я търсих с програми за текст, ама ядец! Много благодаря! Имаш голямо черпене при пръв удобен случай!
                      Пак благодаря и наздраве!

Поздравявам всички с нея!

Коментар

Пейчев, винаги си добре дошъл бе...
                        Де се губиш толкова време...

Тишо, радвам се за песента.
                        Почерпи де, не се скръндзи...

Коментар

Никаква надежда. Песента е от 60-те. Даже, миналата година, чух част от нея в някаква реклама. Много пъти се повтаря Chanson d'amure.
                          Наздраве!

Коментар

Първоначално публикуван от peichev68 Преглед на мнение
                            Добър вечер на всички.Какво става тука ... Не съм влизал има-няма половин година . Ужас ! Много малко станаха активните хора в "моята част" от форума и като ми стана безинтересно просто спрях да пиша навсякъде.Сетих се за стария Бар и реших да вляза па да видя какво става тука.Има ли някакви промени хора това онова ? Надявам се този път ако ме приемете да ви кажа едно "Здравейте отново" , защото няколко пъти се каканвам да оставам и никога не се получава!
                            Наздраве,Хаймана!Днес явано е деня НА ГОЛЯМОТО ЗАВРЪЩАНЕ!
                            Виден столичен ихтиолог

Коментар

Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнение
                              Пейчев, винаги си добре дошъл бе...
                              Де се губиш толкова време...
                              Ами влизам във форума за по 5 минути и винаги забравям просто за всичко ... надявам се този път вече да се задържа и т.н . Моя стар приятел бат'Марто къде е ?
                              ДА ПОМОГНЕМ НА НИКИ- http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=102019
                              08седем9010З60
                              MAKE RALLY NOT WAR
                              Confidence in Motion

Коментар

Първоначално публикуван от peichev68 Преглед на мнение
                                Ами влизам във форума за по 5 минути и винаги забравям просто за всичко ... надявам се този път вече да се задържа и т.н . Моя стар приятел бат'Марто къде е ?
                                Те го те-на по-горнио ред, пияндето му с пиянде...

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 2 потребители онлайн. 0 потребители и 2 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X