Гледам тука има една камара музикални познавачи та да питам - преди около час по “Радио 1″ “Класическите хитове” пускаха едно старо парче, което търся открай време и не мога да намеря защото не знам нито как се казва, нито кой го изпълнява, знам само че се пее "...войс/или бойс/....уи ар ъндъстендин....мейк ит фрее, ооооо....после в припева има нещо като ликуид фийл /или фийлдс/" или нещо такова. Песента е олди, някъде 90-те, отначало мислех че е на Електрик лайт оркестра, но не е, друга група е и е бърза, надъхваща.
Ако някой има идея, моля, да я сподели, пък аз ще я прослушам...
Благодаря предварително и наздраве!
Пробвай да се сетиш за някое по-дълго изречение от песента. Нищо излиза в момента с това, което пробвах. : -)
Ами освен да я изтананикам по скайпа, не се сещам другояче как... Я кажи какво търсиш ти може пък аз да помогна?...
Наздраве за неуморния човешки дух, духът на търсещите!
Добър вечер на всички.Какво става тука ... Не съм влизал има-няма половин година . Ужас ! Много малко станаха активните хора в "моята част" от форума и като ми стана безинтересно просто спрях да пиша навсякъде.Сетих се за стария Бар и реших да вляза па да видя какво става тука.Има ли някакви промени хора това онова ? Надявам се този път ако ме приемете да ви кажа едно "Здравейте отново" , защото няколко пъти се каканвам да оставам и никога не се получава!
ЙеееееееееС! Тя е! Въх, от години я търся и тази вечер я слушах и над час я търсих с програми за текст, ама ядец! Много благодаря! Имаш голямо черпене при пръв удобен случай!
Пак благодаря и наздраве!
Добър вечер на всички.Какво става тука ... Не съм влизал има-няма половин година . Ужас ! Много малко станаха активните хора в "моята част" от форума и като ми стана безинтересно просто спрях да пиша навсякъде.Сетих се за стария Бар и реших да вляза па да видя какво става тука.Има ли някакви промени хора това онова ? Надявам се този път ако ме приемете да ви кажа едно "Здравейте отново" , защото няколко пъти се каканвам да оставам и никога не се получава!
Наздраве,Хаймана!Днес явано е деня НА ГОЛЯМОТО ЗАВРЪЩАНЕ!
Пейчев, винаги си добре дошъл бе...
Де се губиш толкова време...
Ами влизам във форума за по 5 минути и винаги забравям просто за всичко ... надявам се този път вече да се задържа и т.н . Моя стар приятел бат'Марто къде е ?
Ами влизам във форума за по 5 минути и винаги забравям просто за всичко ... надявам се този път вече да се задържа и т.н . Моя стар приятел бат'Марто къде е ?
Те го те-на по-горнио ред, пияндето му с пиянде...
Коментар