Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Бар "Наздраве"
Свий
Темата е затворена.
X
X
-
От: Бар "Наздраве"
Първоначално публикуван от Dan7 Преглед на мнениеЦвете, къде ще липсваш?
Наздраве!
http://www.mono.bg/article-6125.htmlПоследно редактирано от cveta68; 10-09-10, 17:11.
Коментар
-
Първоначално публикуван от cveta68 Преглед на мнениеТази вечер съм на опера...
Наздраве!
Коментар
-
Първоначално публикуван от cveta68 Преглед на мнениеТази вечер съм на опера
Коментар
-
Първоначално публикуван от Dan7 Преглед на мнениеДа не си на "Тоска"....аналогия с познай какво?... може би с... диригента... Тя ще си каже...
Коментар
-
Първоначално публикуван от edoors Преглед на мнениеНе! На "Лакме", ама не знам с какво му е аналогията...... може би с... диригента... Тя ще си каже...
Коментар
-
Първоначално публикуван от edoors Преглед на мнениеА, бравос и Наздраве!
После да кажете какво сте уточнили за сватбата...
Ха Наздраве,пияндета!!!!SUBARU LEGACY 2.2 4WD GX
0878299791
Коментар
-
Първоначално публикуван от Dan7 Преглед на мнениеЩе се изкефите на изключително изпълнение. Делиб е уникален. Истинско тържество на музикално и сценично майсторство и компилация от звук, гласове, артистично поведение и сценови прийоми. Завиждам ви благородно! Но вече не ходя на опера...предпочитам AC DS в открит джиБ.
Първоначално публикуван от Златко Илев Преглед на мнениеДа кажат,да кажат................ама какво да кажат....с тая счупена витара,зестра няма,значи и сватба няма
Ха Наздраве,пияндета!!!!
Абе те попа докарали, ти зестра-местра...
Наздраве!
Коментар
-
Към колегите от Шумен - има ли някой от вас, който да може да хвърли едно око на автомобил за продан в Нови Пазар? За да знам да бия ли пътя дотам или не? Че хората ми два дни ги разкарват вчера до Враца, днес до Габрово и все напразно.
Става дума да се огледа дали си заслужава този автомобил:
http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...206&f1=details
Коментар
-
Първоначално публикуван от edoors Преглед на мнениеЗначи е по-възможно с тебе да се видя на AC DC, отколкото с Цвети в операта...
Последно редактирано от Dan7; 10-09-10, 18:31.
Коментар
-
Хей Наздраве Наздраве, времето се пороменя и нее ат ряншка сму се оздравили!
Извинявам се за грешките ама клавиятурата виновна, нещо не и се четат буквите тая вечер.Силните плачат сами. Не ръкомахат. Не викат. В гръб не забиват ками. И не се кланят на никого.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар