Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Бар "Наздраве"
Свий
Темата е затворена.
X
X
-
От: Бар "Наздраве"
Първоначално публикуван от trajal Преглед на мнениеКоле-е, де да беше толкова лесно. Ама, по нялой път човек е принуден. Кво да праиш. Наздраве.
И мен ме чакат 200 дка слънчоглед и 50 дка Царевица за жътва, ама ще дойда на събор вместо да ги жъна. А от тях ще спечеля в пъти повече отколкото ти от партито. Виж там-направи си каквото трябва, и намери време за да дойдеш поне за една вечер. Ако наистина не дойдеш-все едно не те познавам наистина, чуваш ли...Има ли желание-има и начин!
Коментар
-
Първоначално публикуван от бат'Марто Преглед на мнениеКоле,ще тръгна от Влас по обяд...До тебе са около 200 км(според мапс).Та преко сили,ше ти се явим към 16.00.Само кажи дали е удобно.
Наздраве,Яни!Дуе ли при вас?В Сф днес е било доста студено...И некой ни прокле!Сега тук духа,та...А наздраве!Малко имаше градушка,като да не е без хич...само това
Не казвай "Хоп" преди да си скочил
Коментар
-
Първоначално публикуван от TigerHunter Преглед на мнениеЦвете, за бара съм далеч от идеята да протестирам. Просто апелирах за малко яснота, за да знам какво да товаря в джипката.
Обърнах се и към вас, за да решим как ще се организираме.
Наздраве!
Ако ни запокитят някъде на километър от лагера ?
Товариш всичко, не се знае какво ще потрябва...и да не забравиш ушанката
Днес започнах организацията - купих си стол
Наздраве!
Коментар
-
Свате-по всяко време е удобно, само кажи датата.
Виж там предвиди половин ден за каране(и возене) на бъги-ще имаш спомен за цял живот...
И си намери върви за крачолите, че както се знае-излишният адреналин потича през крачолите
Наздраве!Има ли желание-има и начин!
Коментар
-
Първоначално публикуван от Янита Преглед на мнениеТук е все още суперМалко имаше градушка,като да не е без хич...само това
А наздраве!
Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнениеСвате-по всяко време е удобно, само кажи датата.
Виж там предвиди половин ден за каране(и возене) на бъги-ще имаш спомен за цял живот...
И си намери върви за крачолите, че както се знае-излишният адреналин потича през крачолите
Наздраве!
Адреналина жълт ли е?НАЗДРАВЕ!
Виден столичен ихтиолог
Коментар
-
Първоначално публикуван от бат'Марто Преглед на мнениеНекоя мецана?Наздраве,Свате!
Коментар
-
Първоначално публикуван от бат'Марто Преглед на мнениеСпоко,към вас духа!А наздраве!
,сега в София,скоро и в други градове
Коментар
-
Първоначално публикуван от Тихомир Преглед на мнениеПредложенията досега:
№1-
№2-
№3-
№4-
№5-
№6-
№7-
№8-
№9-
№10-
За сега е №5
Ииии...наздраве!Фаровете за мъгла правят колата 2м по-дълга, 10г. по-млада и 200 коня повече.
Вальо. О888 557Ч7Ч
Silverado 1.3 i
Коментар
-
Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнениеЛакиорани е и е вапцано. Днес платих новата мебел за хола-1400 лв, направо щях да получа дамлаimad:
Ама какво да се прави-сват се посреща, не долно пиянде...
Свате, когато имаш яснота кога и в колко часа да те очаквам на входа на Шумен-звънни ми за да се разберем...
Наздраве.
Наздраве ве пиАнкиRAV 4
F650GS
Коментар
-
Първоначално публикуван от Янита Преглед на мнениеЯ да разбера кой по каква линия е сват?На кого е щерката на кого синът
Първоначално публикуван от Янита Преглед на мнениеЗнам Марти,сега в София,скоро и в други градове
Първоначално публикуван от Янита Преглед на мнениеИ наздраве де
Първоначално публикуван от Румен Милков - FREEFLYER Преглед на мнениеЩе викнем едно оркестро , ши постелим един кАлим на камионо и ши чакаме още на Дибич да го посрещнем с музика
Наздраве ве пиАнкиВиден столичен ихтиолог
Коментар
Активност за темата
Свий
Тук са 3 потребители онлайн. 0 потребители и 3 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар