Кажете какъв бойлер да си купя/тук ме убиха с теми/pls.на какъв бойлер да се спра?
Аз си купувам винаги най-евтиния. Т.е. "Теси". Няколко месеца след гаранцията обикновено го изхвърлям. Ама поне е евтин. Наздраве.
Всичко готино на този свят е или незаконно,или неморално или вредно за здравето.
-----------------------------------------------
Питието определя съзнанието....
----------------------------------------------- 0887770735
Аз си купувам винаги най-евтиния. Т.е. "Теси". Няколко месеца след гаранцията обикновено го изхвърлям. Ама поне е евтин. Наздраве.
Наздраве trajal.Да ви се оплача,предупредена съм да не давам само мнения ,а да пускам и теми,но пък някакси не ми се пуска тема:"Как да си възпитам зайчето?",та реших да изчакам да ми се случи нещо наистина интересно и да споделя
Аз нямам бойлер, не мога да помогна........... за това ще кажа само Наздраве!
Ти затова си слаба манекенка. Щото се къпеш със студена вода. А, наздраве.
Всичко готино на този свят е или незаконно,или неморално или вредно за здравето.
Ти каза че 42кг. е добре, аз съм отгоре с 3... значи не съм слаба :
Деска, аз ти казах, че една дама трябва да е 42 кила, а мъжо: 160. Ти си лесна, ще свалиш 3 кила. Ама аз у тая криза, как да наддам още 50 кила, егати.
Наздраве.
Деска, аз ти казах, че една дама трябва да е 42 кила, а мъжо: 160. Ти си лесна, ще свалиш 3 кила. Ама аз у тая криза, как да наддам още 50 кила, егати.
Наздраве.
Аа,Жоре,как и аз да качим 90 кила бре...Аз искам да съм 70
А наздраве!
Коментар