Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Бар "Наздраве"

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Бар "Наздраве"

Браточка, уиски винаги ще има, само живот и здраве да има. Наздраве братле!

Коментар

Първоначално публикуван от Тихомир Преглед на мнение
      Браточка, уиски винаги ще има, само живот и здраве да има. Наздраве братле!
      прав си, живот и здраве , Наздраве
      sigpicаз съм шефа на боклука и ако не ме слушаш ,,,,,, 0878 33 81 37 по всяко време

Коментар

Първоначално публикуван от Юли Преглед на мнение

оооооооооооо Коле кадеси бре
        Тука съм бе. Онази Нива я продадох на загуба, ама имаше защо-30 дка ечемик ги жънах 4 дни.... Всичко което можеше да се счупи по една машина се счупи...
        Тази година щях да взема една друга, този път в кондиция, но собственикът и се отказа да я продава.
        Първоначално публикуван от cveta68 Преглед на мнение
        Коле, не си прав. При такава организация за толкова много хора, не е редно всичко да е за сметка на организаторите. Сумите са символични, но ток, вода, тоалетни и почистване няма как да не струват нищо. Пък и такъв мерак имам да се съберем, а почнахте един по един да се отказвате...не е честно!
        Наздраве, Коле, не ме разочаровай, аз в теб се кълнях !
        Цвети-нали не мислиш, че предите две години са минали без разходи? Далеч съм от мисълта да отидем, да ядем и да пием и да си тръгнем оставяйки боклуците си... Винаги досега като съм си тръгвал от някоя разходка или мероприятие съм оставял след себе си така както съм заварил. Даже в някои случаи и по-чисто. А и разходите има откъде да се избият, стига да не са много големи. Струва ми се, че организаторът се е престарал с организацията, и поради това разходите са станали големи... Съборът според мен трябва да е много по-прост като организация, сред дивата природа, но пък близо до хотел за тези които искат лукс. И с минимални разходи за организаторите, които спокойно могат да се избият от таксите за участие на търговци и от рекламите...

А за мерака за сбирка-и аз си го имам, но съм доста опак човек, и усетя ли, че се мъчат да ме цакат започвам да се дърпам наобратно...

Ма щом викаш, че се кълнеш в мен-да взема да дойда ли... Напалатка извън основният лагер, на мен химически толетни и кетъринги не ми трябват. А ако не дадат да си запалим и огънче за пържолите-мога да карам и на македонка и шпеков салам два-три дни...
        А след мен ще остане самоотъпкана трева която ще се вдигне за седмица най-много...

Засега наздраве, пък ще видим как ще се развият нещата.
        Има ли желание-има и начин!

Коментар

Коле имам вила на метри от морето, е на 2500 метра е, но са метри.
          Наздраве!
          Р.П.(RFF) 0898677590
          Пътна помощ
          ДЕНОНОЩНО

Коментар

Време ми е за сън...тая нощ ще спя разстроена...Коле
            Лека нощ и наздраве на оставащите!

Коментар

Изчетохме подробно всичко за Arena OFFRoad 2010.
              Основният проблем, според мен, се състои в местата за настаняване или по-точно, явната липса на такива. Ние сме от участниците с дете, желаещи да нощуват под покрив, а не в парче плат (разбирай - палатка). Все пак, мястото на провеждане на Събора е планински район и то - през месец септември. Там температурите няма да са 30 градуса.
              Доколкото прочетох, там, където ще може да се нощува само за 1-2 дни, вероятно ще са изчерпани местата. Останалите - с "пакетни цени" с нощувки за целия период. А какво да правим, като още от преди два месеца имаме карта за почивка на морето от 4-ти септември? Тези оферти за целия период, ми звучат като начин за изкуствено задържане на участниците, ползващи хотелската част за целия период на мероприятията. Но и да си отидат по-рано, не пречи, нали ще са си платили за всичките дни.
              Ще видим - как ще се развият нещата, но както гледам програмата, явно няма да можем да видим основните неща, както и да бъдем там по времето, когато бихме могли да се видим с толкова много познати от форума. Дано поне времето в началото на септември да е хубаво, че да не се провали и морската почивка, както е тръгнало...
              proud founder of Anna Veith fan club Bulgaria
              NISSAN Terrano II R20 2.7 TDi [A1 Rh+]
              Заедно в борбата срещу злокачествените мозъчни тумори

Коментар

бре нещо много сложна ми се вижда тая организация за събора , каточели ще влизам във казарма , и със някъкви заявки , записване , незнам си кво, а дано се получи
                sigpicаз съм шефа на боклука и ако не ме слушаш ,,,,,, 0878 33 81 37 по всяко време

Коментар

Антибиотика свърши. Може да Ви е чудно но тази сутрин ще закуся с халба ,,Пиринско,,

Коментар

Аз си сипах биричка и ви казвам НАЗДРАВЕ!!!
                    Your conscience is all you can take to your grave.

Коментар

Ееее, най-накрая...изгорях от чакане пред бара
                      Наздраве, Саше!

Коментар

Наздраве и от мен.

Коментар

Айде наздраве, Цвете!
                          Да загасим пожара със студени бирета!
                          Поздрав!

Коментар

Първоначално публикуван от G_P_S Преглед на мнение
                            Наздраве и от мен.
                            Наздраве, Джи Пи Ес!
                            Пожарно време е!

Коментар

Всичко е на "6" - и поздрава, и студената бира, и отпускатааааааааааааа
                              Наздраве !

Коментар

Първоначално публикуван от cveta68 Преглед на мнение
                                Всичко е на "6" - и поздрава, и студената бира, и отпускатааааааааааааа
                                Наздраве !
                                Еми, а честита отпуска!
                                Наздраве, Цвете!

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 4 потребители онлайн. 0 потребители и 4 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X