Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Бар "Наздраве"
Свий
Темата е затворена.
X
X
-
От: Бар "Наздраве"
Първоначално публикуван от nickbochevНаздраве, Деси, с един музикален поздрав за теб:
Наздраве и мерси....
Повечето хора говорят за справедливост само когато се отнася до тях и забравят за нея, когато се отнася за други....
Коментар
-
Първоначално публикуван от TigerHunter Преглед на мнениеДобра да е, Ники!
Ама нещо персонала се е покрил, та сме на самообслужване.
Наздраве!
Тук са си момите. Наздраве.
proud founder of Anna Veith fan club Bulgaria
NISSAN Terrano II R20 2.7 TDi [A1 Rh+]
Заедно в борбата срещу злокачествените мозъчни тумори
Коментар
-
Е това ,,парче'' като го чуя,почвам да псувам....Звъни телефона значи...по работа...По ,,случайност'' днес го слушам до втръсване...Последно преди 5 мин...А наздраве!Арам зам зам...
Виден столичен ихтиолог
Коментар
-
Първоначално публикуван от бат'МартоЕ това ,,парче'' като го чуя,почвам да псувам....Звъни телефона значи...по работа...По ,,случайност'' днес го слушам до втръсване...Последно преди 5 мин...А наздраве!Арам зам зам...
Ха Наздраве.......Повечето хора говорят за справедливост само когато се отнася до тях и забравят за нея, когато се отнася за други....
Коментар
-
Първоначално публикуван от бат'Марто Преглед на мнениеЕ това ,,парче'' като го чуя,почвам да псувам....Звъни телефона значи...по работа...По ,,случайност'' днес го слушам до втръсване...Последно преди 5 мин...А наздраве!Арам зам зам...
...
Наздраве.proud founder of Anna Veith fan club Bulgaria
NISSAN Terrano II R20 2.7 TDi [A1 Rh+]
Заедно в борбата срещу злокачествените мозъчни тумори
Коментар
-
Първоначално публикуван от Деси Генова Преглед на мнениеКузов
Ха Наздраве.......Десооо,ше 'одиш пеш...
Наздраве!Утре бирата е от тебе!
Първоначално публикуван от nickbochev Преглед на мнениеМарто, при мен, поне музиката на звънене от шефа, е от любмите ми.
Наздраве.Виден столичен ихтиолог
Коментар
-
Първоначално публикуван от Деси Генова Преглед на мнениеНали знаеш, че за това немаш грижи......
Наздраве!Виден столичен ихтиолог
Коментар
-
Първоначално публикуван от бат'Марто Преглед на мнениеЕ това ,,парче'' като го чуя,почвам да псувам....Звъни телефона значи...по работа...По ,,случайност'' днес го слушам до втръсване...Последно преди 5 мин...А наздраве!Арам зам зам...Що си го не сложиш и за събуждане а
Я едно наздраве и не се косиRAV 4
F650GS
Коментар
-
Първоначално публикуван от бат'МартоСпоко бе,чеди,нъл ма знаиш,бързо ми минава...А наздраве!Наздраве Марто знам, че ти минава бързо
Повечето хора говорят за справедливост само когато се отнася до тях и забравят за нея, когато се отнася за други....
Коментар
-
Първоначално публикуван от Деси Генова Преглед на мнениеКажи сега една простотия да се посмеем и ние и тиНаздраве Марто знам, че ти минава бързо
Виден столичен ихтиолог
Коментар
-
Първоначално публикуван от бат'МартоКак очакваш от такъв ерудиран човек като мен простотия?!Аз имам ВИШО бре!А наздраве!
базикам се Марто Наздраве...
Наздраве на целия бар!Повечето хора говорят за справедливост само когато се отнася до тях и забравят за нея, когато се отнася за други....
Коментар
-
Първоначално публикуван от Деси Генова Преглед на мнениеКоето ВИШО си купил
базикам се Марто Наздраве...
Наздраве на целия бар!Наздраве!
П.П.:Мале,колко си нахитрела...Виден столичен ихтиолог
Коментар
Активност за темата
Свий
Тук са 4 потребители онлайн. 0 потребители и 4 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар