Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Бар "Наздраве"
Свий
Темата е затворена.
X
X
-
От: Бар "Наздраве"
Първоначално публикуван от бат'Марто Преглед на мнениеА тях пита ли ги?Може пък и да не сме толкова страшни с Колето....Наздраве!
Наздраве.proud founder of Anna Veith fan club Bulgaria
NISSAN Terrano II R20 2.7 TDi [A1 Rh+]
Заедно в борбата срещу злокачествените мозъчни тумори
Коментар
-
Първоначално публикуван от nickbochev Преглед на мнениеА после ... трябва да обучаваме нов персонал, по заместване, до навършване на 2 г. възраст ....
Наздраве.Виден столичен ихтиолог
Коментар
-
Първоначално публикуван от бат'Марто Преглед на мнениеНяма бре!Ти сега така и така си дежурен...Където едно,там и три...Наздраве,Ники!
Наздраве все пак и от колежките зад бара.
А, за Ели,
proud founder of Anna Veith fan club Bulgaria
NISSAN Terrano II R20 2.7 TDi [A1 Rh+]
Заедно в борбата срещу злокачествените мозъчни тумори
Коментар
-
Първоначално публикуван от бат'Марто Преглед на мнениеЩо да е луда бе,Дедо Попе?Аз как чета БГ Мама?А наздраве!
Ако не беше 7:30 щях да кажа наздраве, ама ще ме наречете алкохолик, та затова няма.Има ли желание-има и начин!
Коментар
-
Първоначално публикуван от nickbochev Преглед на мнениеАми, като ви чета твоите и на адаша мнения, как да ги оставя сами с вас, бре?
Наздраве.
Първоначално публикуван от бат'Марто Преглед на мнениеЗнаеш само за Кольо...Аз колко исках да се изповядам,ама ти не та не!Наздраве,Дедо Попе
Наздравето ще го оставя за довечерRAV 4
F650GS
Коментар
-
Първоначално публикуван от G_P_S Преглед на мнениеНяма ли да започваме..???? Персонала скучае . От мен наздраве на всички.Още 6 няма
За Лада НиВа--->Имам СаМо ДвЕ ДуМи---->НяМаМ ДуМи....!!
Honda Dominator 650
088ЧЧ93979-->Борис
0878956Ч38-->Борис
Коментар
-
Първоначално публикуван от Борис Хаджиценев (bob4oo) Преглед на мнениеЧе рано е бреОще 6 няма
Коментар
-
Първоначално публикуван от edoors Преглед на мнениеВече има! Сипвай! Наздраве!,Но тряя да съм на Бира, има и някви Уискита ама..
НАЗДРАВЕ!!За Лада НиВа--->Имам СаМо ДвЕ ДуМи---->НяМаМ ДуМи....!!
Honda Dominator 650
088ЧЧ93979-->Борис
0878956Ч38-->Борис
Коментар
-
Аз седнах на ракийка с лед. А, наздраве.
Истинския пияч жега и студ не го притесняват.Всичко готино на този свят е или незаконно,или неморално или вредно за здравето.
-----------------------------------------------
Питието определя съзнанието....
-----------------------------------------------
0887770735
Коментар
Активност за темата
Свий
Тук са 87 потребители онлайн. 0 потребители и 87 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар