Всичко готино на този свят е или незаконно,или неморално или вредно за здравето.
-----------------------------------------------
Питието определя съзнанието....
----------------------------------------------- 0887770735
Ами......., аз......., таковатаааа....., тоооо.........., банкет като банкет, нямаше скандали на кръчмарско ниво със обръщане на маси и чупене на чаши, мина ползотворно банкетът, обогатихме си банкетната култура и тетака.
Ъъъъ, извинявай Майкъл, но аз поради простащината и селянията си не мога да разбера смисъла на такъв вид изкуство.
За мен къщата трябва да е от бетон и тухли, разбира се добрата архитектура не вреди, но тези Японски изгъзици(извинявам се за израза) не са практични. Ако ще е къща-да е. Ако ще е скулптура-да е. Ама такива хибриди не мога да ги разбера.
Ама аз съм си вулгарен простак де...
ХА наздраве!
нищо не разбирам от темите тук по колите
и затова пускам такива неща малко изченчани
нищо не разбирам от темите тук по колите
и затова пускам такива неща малко изченчани
Няма лошо. Покрай теб и ние-простаците изглеждаме "Ентелегентно".
Всеки си има вкус, и действа според него.
На мен например ми е най-хубаво когато съм омазан до лактите в черно масло, и маам с чука. Ама по изкуствата съм на принципа на героя на Лафазанов-"Мноо обичам театъра. Ама и бахура обичам" Въпреки, че... Няма значение, обичам си бахура и толкоз! А ако край него има и червено вино...
Наздраве Майкъл!
Абе що ли Макса резна другия бар...Там всеки Интеуекуауец щеше да намери място...А наздраве!
Честно да ти кажа яд ме е на Макса и то не заради това , че е направил нещо на мен !! Няма значение пак си е пич ! Айде едно от последните наздравета , че 6 часа на крак !
Да рекне дедо поп по едно на правилния и на другия синод ( те вече се осъзнаха) така че им е простено
НАЗДРАВЕ НА ЦЕЛОКУПНИЯ БАР
Пейчевввв изпразни си малко пощата че прелива
Коментар