Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Бар "Наздраве"

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Бар "Наздраве"

Малееее...гиди маскари! От обяд сте се подкарали.
    Я и аз да ревна едно НАЗДРАВЕ!
    Бях в командировка на Слънчев бряг за четири дни и трябва да призная, че БАРА ми липсваше.
    Не че там се пресуших, де...
    ПП: Честита ни 1000 страница!
    Your conscience is all you can take to your grave.

Коментар

Добра вечер (ден ли ?!) и от мен !
      ...След почти двуседмично пазене на болничното легло , вследствие от една "двустранна пневмония" , плюс антибиотици и механични инжекции - ама буквални , а не като тези на Мерцедес Бенц в 124-та , вече съм с чаша "Джони - ходещия пеша" в ръка !
      ... и днес докато си отмъщавам на бутилката с червения етикет , дето я гледам от седмица , гледам (по-точно слушам ) една откъслечна реклама по телевизията : " ... първо я разпечатваш , а после я облизваш ! " ....
      ... викам си : Брех ! Що беше това ?!
      ... та ако някой знае за коя реклама конкретно става въпрос , нека да сподели . .. А понеже сме в раздела , дето нема да ни санкционират за реклама ( все пак Ники Бочев , или Тишо да се изкажат като компетентни люде - редактори) , то ще ми е любопитно за кво иде реч : Сливи за домашния казан за двойно препечена - или млади сливи , недоузрели ... Знам ли ?!
      ... до тогаова : наздраве !
      Топлата вода е открита случайно само първия път . Всички последващи опити за нейното преоткриване са умишлени , упорити и целенасочени.

Коментар

Първоначално публикуван от Vlado_Ts Преглед на мнение
        ...След почти двуседмично пазене на болничното легло , вследствие от една "двустранна пневмония" , плюс антибиотици и механични инжекции - ама буквални , а не като тези на Мерцедес Бенц в 124-та , вече съм с чаша "Джони - ходещия пеша" в ръка !
        ... и днес докато си отмъщавам на бутилката с червения етикет , дето я гледам от седмица , гледам (по-точно слушам ) една откъслечна реклама по телевизията : " ... първо я разпечатваш , а после я облизваш ! " ....
        ... та ако някой знае за коя реклама конкретно става въпрос , нека да сподели . .. А понеже сме в раздела , дето нема да ни санкционират за реклама ( все пак Ники Бочев , или Тишо да се изкажат като компетентни люде - редактори) , то ще ми е любопитно за кво иде реч : Сливи за домашния казан за двойно препечена - или млади сливи , недоузрели ... Знам ли ?!
        И двете дядо Попе, и двете! Па ако е рекъл Бог да има и трета, направи си тройка!
        Ха наздраве!

Коментар

Радвам се че вече си добре!Пък дали първо се отваря,а после...По-опитните да кажат
          НАЗДРАВЕ!
          Виден столичен ихтиолог

Коментар

Тъкмо навреме се прибрах да се впиша в юбилейната страница. А, наздраве и да ни е честита.
            Всичко готино на този свят е или незаконно,или неморално или вредно за здравето.
            -----------------------------------------------
            Питието определя съзнанието....
            0887770735

Коментар

...гледам (по-точно слушам ) една откъслечна реклама по телевизията : " ... първо я разпечатваш , а после я облизваш ! " ....
              ... та ако някой знае за коя реклама конкретно става въпрос , нека да сподели
              Това го пропуснах преди. Рекламата е на бисквити Орео. Едно момченце показва на татко си как се ядат. Разлепваш/облизваш...

Коментар

Първоначално публикуван от Тихомир Преглед на мнение
                Това го пропуснах преди. Рекламата е на бисквити Орео. Едно момченце показва на татко си как се ядат. Разлепваш/облизваш...
                ХАха,сега се сещам за поговорката,, Недей да учиш баща си,как се правят деца...''Тия от рекламния бизнес са безумциНаздраве!
                Виден столичен ихтиолог

Коментар

Ето, намерих я:

Коментар

Айде наздраве, па да илядимо! Честита ви хилядна страница!
                    Наздраве на всички!
                    יעבור
                    «И това ще мине»

Коментар

Първоначално публикуван от Skorpion_BG Преглед на мнение
                      Айде наздраве, па да илядимо! Честита ви хилядна страница!
                      Наздраве на всички!
                      Наздраве-е-е. Па некога, като имам време ще те водим у Чипровци. Да видиш там как се пие.
                      Всичко готино на този свят е или незаконно,или неморално или вредно за здравето.
                      Питието определя съзнанието....
                      0887770735

Коментар

Айде, вече сме на 1000.
                        Дали има в нвта друг форум с такава тема?
                        Тези 20 000 мнения сме ги натрупали в продължение на година и 7 месеца.
                        Хм, "мнения" май е силно казано, ако казването "наздраве" може да се приеме за мнение...

Ха наздраве.
                        Има ли желание-има и начин!

Коментар

Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнение
                          Айде, вече сме на 1000.
                          Дали има в нвта друг форум с такава тема?
                          Тези 20 000 мнения сме ги натрупали в продължение на година и 7 месеца.
                          Хм, "мнения" май е силно казано, ако казването "наздраве" може да се приеме за мнение...

Ха наздраве.
                          Е,Свате,покрай наздравето се пръкнаха и много крилати фрази...Наздраве!
                          Виден столичен ихтиолог

Коментар

Първоначално публикуван от trajal Преглед на мнение
                            Наздраве-е-е. Па некога, като имам време ще те водим у Чипровци. Да видиш там как се пие.
                            Я си знам - у Чипровци пиу и се биу!
                            Наздраве!
                            יעבור
                            «И това ще мине»

Коментар

Айде, наздраве!
                              Комшийките и те захванаха
                              Прикачени файлове
                              Your conscience is all you can take to your grave.

Коментар

Айде наздраве , то вече си илядихме , та да повториме дет се вика !
                                ... и благодАрим на сведущите за бързата намеса за рекламата - бисквитка било , не било слива ... та явно се разпечатва с чалъм.
                                ... И си сипвайте кой квото му е на душа .... а кат станат сливите , ше почерпим с препечена от личните запаси !
                                Топлата вода е открита случайно само първия път . Всички последващи опити за нейното преоткриване са умишлени , упорити и целенасочени.

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 4 потребители онлайн. 0 потребители и 4 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X