Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Бар "Наздраве"
Свий
Темата е затворена.
X
X
-
До: Бар "Наздраве"
Първоначално публикуван от RFF Преглед на мнениеХайде аз ще съм първият.
Отче съгреших.
Онзи ден отказах на жена.
Как да изкупя този грях дедо попе?
УжасТ!
Ама само ако обещаеш да не се повтаря!
Кръвна група 0+
Ivan_J: " Всеки си има глава на раменете, лично негово задължение е да си я пази, ако му трябва за нещо. "
Коментар
-
Първоначално публикуван от бат'Марто Преглед на мнениеВили-строга господарка!Камшици некви раздрава,по 200 броя
Не казах, че аз , а по принцип така ...
Кръвна група 0+
Ivan_J: " Всеки си има глава на раменете, лично негово задължение е да си я пази, ако му трябва за нещо. "
Коментар
-
Сега не се отплесвайте, ами споделяйте и останалите - айде байде, всички по ред на номератаКръвна група 0+
Коментар
-
Първоначално публикуван от Vili4ka Преглед на мнение...
Нико, ти няма ли да наминеш към София за концерта?
Айде, София, малко ентусиазъм!!! Пък може и една кръчмичка да спретнем преди това
Наздраве!
Наистина, хубаво би било, ама почти напълно сигурно е, че ще пропусна хубавото събитие.
Нали 30-ти е петък, пък аз съм до 17:30 ч. на работа, после прибирам Косьо от градината ... знаеш как е.proud founder of Anna Veith fan club Bulgaria
NISSAN Terrano II R20 2.7 TDi [A1 Rh+]
Заедно в борбата срещу злокачествените мозъчни тумори
Коментар
-
Първоначално публикуван от Vili4ka Преглед на мнениеАз не съм поп, ама да се изкажа : 200 удара с камшик на площада и си готовУжасТ!
Ама само ако обещаеш да не се повтаря!
Обещавам повече да не отказвам на жена.
Аз с това мекото сърце, никога не отказвам на жена, но какво ми беше онзи ден - направо се очудих на себеси.Р.П.(RFF) 0898677590
Пътна помощ
ДЕНОНОЩНО
Коментар
-
Първоначално публикуван от RFF Преглед на мнениеСадо-мазо усещам май
Ай наздраве!Бития си е бит...Виден столичен ихтиолог
Коментар
-
Първоначално публикуван от RFF Преглед на мнениеСадо-мазо усещам май
Наздраве!
Първоначално публикуван от бат'Марто Преглед на мнениеМрАсник!Вили,виде ли че на само аз съм с мръсно (под)съзнание!
Ай наздраве!Бития си е бит...Кръвна група 0+
Коментар
Активност за темата
Свий
Тук са 2 потребители онлайн. 0 потребители и 2 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар