Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Бар "Наздраве"
Свий
Темата е затворена.
X
X
-
До: Бар "Наздраве"
Наздраве.
Адаш, не се извъртай, казвал си, че пиеш по малко бира, не ме карай да се ровя назад в темата, че е дълга
Сега, че ти се е допило вино вместо бира-признай си, не е страшно...Има ли желание-има и начин!
Коментар
-
Фани, честита годишнина, да ги чествате дълги години. Аз съм софиянец, ама като отина в Пловдив се чувствам някак си зареден. Старият Град за мен е като, някаква магия. Всеки път, когато съм бил в Стария Град в някое заведение се чувствам като човек докоснал се до нещо което е бил и което иска да бъде.Винаги казвай това, което ще направиш и прави това, което си казал.
Коментар
-
Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнениеНяма ли никой бе?
Айде, съберете се, че имам да черпя!
Мале как се надумках сега с боб на фурна с наденички...... и малко мерло за разкош.
Ай Наздраве.Оpel Frontera A КБ 2.8 TDI; Peugeot 206 2.0 HDI
Honda CB 919 Hornet
0898849413-Светльо
Кръвна Група: 0+
Коментар
-
Тая вечер съм почивка. Така, че наздраве..
Всичко готино на този свят е или незаконно,или неморално или вредно за здравето.
-----------------------------------------------
Питието определя съзнанието....
-----------------------------------------------
0887770735
Коментар
-
Е, след като се събрахте, да ви кажа-имам да черпя ето за това:
Хората казват, че минавал някакъв човек, и раздавал подаръци на децата които са слушали през годината...
Явно съм слушал, ама не достатъчно, щото исках лебедка...
А Явор каза, че доставка ще има чак през Февруари...
Нищо, за Трифон Зарезан може да подаря на жената една... Или за 8 МартИма ли желание-има и начин!
Коментар
-
Ееех, казах, че ще черпя, ама се отплеснах...
Веднага се поправям, и ви почерпвам с мерло(домашно) и прясно опечени вътрешни рибици на току-що заклано прасе.
Е, и двете са производство на Данчо, ама той ще ми прости...
Та наздраве, де!
Има ли желание-има и начин!
Коментар
-
Ееее, ма много голям порасъл тоя подарък бре, ти явно доста си слушкал и папкалЧестито Кольо, със здраве и късмет да си го ползваш и дядо Мраз още подаръци да ти донесе (че има време
)!
Наздраве!ИСКАМ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА!
Коментар
-
Радвам се да ви видя, успешно отървали се от празниците и в добра кондиция. Ей, събирайте сили, че идват нови, а виното трябва да се изпие...
Честито за крика и благодаря за мерлото! Наздраве!Lancia Delta HF Integrale Evolucione
Коментар
Активност за темата
Свий
Тук са 69 потребители онлайн. 0 потребители и 69 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар