Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Бар "Наздраве"

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: Бар "Наздраве"

Като ви гледам, нещо въобще не ви пука, ни от криза, ни от студ нито от бин ладен. Поркате си алжирка мезите си с суджученца, те така ви се пада. А аз горкия, мога само да се облизвам. А наздраве, кой с каквото си има.
    Винаги казвай това, което ще направиш и прави това, което си казал.

Коментар

Светльо, вземи измисли по празниците нещо да се видим по комшийски в някоя кръчма. Аз вече не съм ти много комшийка, че малко се преместих, но нищо де

Изобщо Софийската компания - искате ли да си спретнем един Бар Наздраве тези дни някъде в София? Сега има доста "почивни" дни и мисля , че сега е момента да се организираме. Има ли навити?
      Кръвна група 0+

Ivan_J: " Всеки си има глава на раменете, лично негово задължение е да си я пази, ако му трябва за нещо. "

Коментар

Аз се навивам на 500 км от София
        опЪъЪ взех много да спамя НАЗДРАВЕ
        Non scholae sed vitae discimus.

Коментар

Добра вечер и наздраве.
          Днес добре си "побръмчах" из снега до село и обратно. Оказа се, че и т.нар. всесезонни гуми (тези от подписа ми), се справят много добре. Почти не ми се е налагало да включвам предния мост, само в по-дълбоките места.
          proud founder of Anna Veith fan club Bulgaria
          NISSAN Terrano II R20 2.7 TDi [A1 Rh+]
          Заедно в борбата срещу злокачествените мозъчни тумори

Коментар

Гадост.
            От снощи вали дъжд при температури около нулата. Вече обаче е около -9. По колите има четри пръста лед, никой не ебаа да хвърля пясък и луга... Вече има и доволно сняг над леда... А ветровете са избрали за място за чифтосване над нас... Токът, водата и нетът се редуват. Съжалявам тези с климатиците....
            Добрата новина е, че печката е червена, буретата още пускат, ако не стигне мезето - котката е към 8 кила, така че, Наздравеее!!!
            Най-елементарното правило за употреба на пълния член е да го слагаш отзад на извършителя на действието!

Коментар

Първоначално публикуван от Vili4ka Преглед на мнение
              Светльо, вземи измисли по празниците нещо да се видим по комшийски в някоя кръчма. Аз вече не съм ти много комшийка, че малко се преместих, но нищо де

Изобщо Софийската компания - искате ли да си спретнем един Бар Наздраве тези дни някъде в София? Сега има доста "почивни" дни и мисля , че сега е момента да се организираме. Има ли навити?
              Хм да се видим ама пуста работа, прибирам се вкъщи да преспивам само.....
              Личен живот, свободно време това е някаква ерес направо на тоя етап, и най-веселото е че нещата вървят на все по зле.
              Направо съм се хванал за главата, а за да е пълен разкоша преди час ми се обади колега да каже че е болен. Пък утре е дневна смяна и ще трябва аз да я поема......
              Ако нямаше РедБул, вече да съм се пренесъл в по-добрия свят.
              Направо не е за приказка нямам време и на една разходчица да ида, малкото лостче до скоростите паяжини хвана......
              Така споделих си тегобите, натоварих ви с моите проблеми. Айде Наздраве .
              Оpel Frontera A КБ 2.8 TDI; Peugeot 206 2.0 HDI
              Honda CB 919 Hornet
              0898849413-Светльо
              Кръвна Група: 0+

Коментар

Първоначално публикуван от gadeff Преглед на мнение
                Гадост.
                От снощи вали дъжд при температури около нулата. Вече обаче е около -9. По колите има четри пръста лед, никой не ебаа да хвърля пясък и луга... Вече има и доволно сняг над леда... А ветровете са избрали за място за чифтосване над нас... Токът, водата и нетът се редуват. Съжалявам тези с климатиците....
                Добрата новина е, че печката е червена, буретата още пускат, ако не стигне мезето - котката е към 8 кила, така че, Наздравеее!!!
                Ааа знаеме ние за Балчишката зима. Три месеца школа съм карал там на виското от януари та до края на март. Нема такива ветрове.
                Оpel Frontera A КБ 2.8 TDI; Peugeot 206 2.0 HDI
                Honda CB 919 Hornet
                0898849413-Светльо
                Кръвна Група: 0+

Коментар

Първоначално публикуван от Metal Heart (Светослав Митев) Преглед на мнение
                  Хм да се видим ама пуста работа, прибирам се вкъщи да преспивам само.....
                  Личен живот, свободно време това е някаква ерес направо на тоя етап, и най-веселото е че нещата вървят на все по зле.
                  Направо съм се хванал за главата, а за да е пълен разкоша преди час ми се обади колега да каже че е болен. Пък утре е дневна смяна и ще трябва аз да я поема......
                  Ако нямаше РедБул, вече да съм се пренесъл в по-добрия свят.
                  Направо не е за приказка нямам време и на една разходчица да ида, малкото лостче до скоростите паяжини хвана......
                  Така споделих си тегобите, натоварих ви с моите проблеми. Айде Наздраве .
                  Лочи Ред, та да мине тежкото. После- лайф. Наздраве.
                  Абе, хора, тук нямаше ли тема за къмпинг? Нещо съм изумял и или не я намирам, или гледам през нея. Интересува ме по- точно дали в София има магазин, в който се продават спрейове за шевове и импрегниране на палатки?
                  JEEP CHEROKEE '86 XJ 4.0

Манол Денев

Коментар

Явно пиете от сабале.
                    Тренировка, тренировка, ама не се пресилвайте!
                    Наздраве!
                    Lancia Delta HF Integrale Evolucione

Коментар

Като е само един почивният ден, стремежът е към наваксване.
                      Наздраве.
                      proud founder of Anna Veith fan club Bulgaria
                      NISSAN Terrano II R20 2.7 TDi [A1 Rh+]
                      Заедно в борбата срещу злокачествените мозъчни тумори

Коментар

добро утро, наздраве
                        sigpicаз съм шефа на боклука и ако не ме слушаш ,,,,,, 0878 33 81 37 по всяко време

Коментар

Айде, наздраве. Една свободна вечер имам, а кръчмата празна.
                          Всичко готино на този свят е или незаконно,или неморално или вредно за здравето.
                          -----------------------------------------------
                          Питието определя съзнанието....
                          -----------------------------------------------
                          0887770735

Коментар

Първоначално публикуван от trajal Преглед на мнение
                            Айде, наздраве. Една свободна вечер имам, а кръчмата празна.
                            Наздраве, братле.
                            Днеска сутринта изкопах нивата - три пръста лед, утре ме чакат още две коли....
                            Мисля, че съм си заслужил пиенето...
                            Обаче беше голяма красота в гората - имаше слънце и ледените висулки светеха в нереални светлини...
                            Пак търся предна броня...
                            Най-елементарното правило за употреба на пълния член е да го слагаш отзад на извършителя на действието!

Коментар

Наздраве. Сега какво? Ще ме карате да пускам тема "от къде да си купя спрей за шевове"?
                              JEEP CHEROKEE '86 XJ 4.0

Манол Денев

Коментар

Абе с течен парафин не става ли? Сложи го в една празна от ония фъшкалки дето са за чистене на прозорци и пр. и сигурно ще се получи.
                                Хайде наздравеееее!
                                ИСКАМ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X