Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Бар "Наздраве"

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: Бар "Наздраве"

Първоначално публикуван от bodo Преглед на мнение
    Абе, вие кво правите в нета, бре. Бар наздраве беше на една поляна в горичката до плажа на Приморско. Питайте Ники Бочев, ако искате. Ми ай, за чатърите, наздраве.
    bodo нещо си в грешка, там беше групата на трезвениците. Само ти един път се отцепи от групата заради някакви камбани.
    Citroen C-Crosser 2.4 бензин ръчка 2009г.
    Телефон - в профила!

Коментар

Наздраве. Аз снимки нямам. Много бяхме заети със Стария, Кольо, ivanjorov, kiki45, trajal, gadeff, Scrapheap, Zorka, marlqnda, nickbochev, sapporo, Stank, giorgio, sparkibg, с.......ъъъъъъъ, организационни проблеми, естествено.
      Последно редактирано от bodo; 06-09-09, 19:30.

Коментар

Първоначално публикуван от ivanjorov Преглед на мнение
        bodo нещо си в грешка, там беше групата на трезвениците. Само ти един път се отцепи от групата заради някакви камбани.
        Казах ви аз, че сте глухи всичките. Не може аз да чувам някаква камбана в главата си, а вие да не я чувате. Глухи сте и това си е. Иначе камбаната спря след два парацетамола и четири кафета. Абе, я наздраве.

Коментар

Наздраве. Ама май сме само двамата.
          Citroen C-Crosser 2.4 бензин ръчка 2009г.
          Телефон - в профила!

Коментар

Другите или не са се прибрали още, или вече имат проблем с камбаните. Наздраве

Коментар

Или са на работа като мене

Ха Наздраве.
              Оpel Frontera A КБ 2.8 TDI; Peugeot 206 2.0 HDI
              Honda CB 919 Hornet
              0898849413-Светльо
              Кръвна Група: 0+

Коментар

Прибрах се и наздраве. Относно събора докладвам: Срещата на поляната на бар "Наздраве" протече през тези три дни в дух на въздържание, трезвеност и непоносимост към алкохола. И за да не стане достояние той /алкохола,де/ на други лица, то ние направихме всичко възможно за неговото унищожение.
                Относно снимките: Държа да отбележа, че на отрупаната с алкохол и мезета маса, само АЗ бях с книга в ръка. Справката е във фотоапарата на Ники.
                Всичко готино на този свят е или незаконно,или неморално или вредно за здравето.
                -----------------------------------------------
                Питието определя съзнанието....
                -----------------------------------------------
                0887770735

Коментар

Първоначално публикуван от trajal Преглед на мнение
                  И за да не стане достояние той /алкохола,де/ на други лица, то ние направихме всичко възможно за неговото унищожение.
                  Относно снимките: Държа да отбележа, че на отрупаната с алкохол и мезета маса, само АЗ бях с книга в ръка. Справката е във фотоапарата на Ники.
                  Точно така. И да не си помисли някой, че сме го изпили....не, наливахме всичкия алкохол в миещите устройства на колите. И книгата я държеше наобратно, не, че я четеше, биеше комари с нея. А комарите бяха огромни, кучетата не смееха да ги лаят даже, но той самоотвержено използваше силата на литературата за борба с комарите. Наздраве

Коментар

Бжжжжжжжттттт
                    Аз понеже не можах да "огрея" навсякъде, а и ме заплашихте с трезвеност - не можах да заседна на вашата маса и бях само преминаваща и викаща през 3 4 дървета "наздраве"

Извинявам се публично в бара за "несериозността" си и се надявам да имам шанс за "поправка". В събота имах да пия една "лихва" домашна водка подарена ми от пловдивската група и да ви кажа........камбани нямаше - водката беше супер, резултата - изпита

Съжалявам само, че не можах да се запозная с всички "трезвеници", но и малко бях ядосана единият ден от разни изпълнения и "странните паркирания" челно в джипа ми на "разни" колеги. К'во да се пра'й - аз съм със здрава броня, "той" - не
                    Все пак колеги на някои хора не им понася явно алкохола

Поздрави

Коментар

Първоначално публикуван от marlqnda Преглед на мнение
                      Извинявам се публично в бара за "несериозността" си и се надявам да имам шанс за "поправка".
                      Аз още не мога да изтрезнея от оная-разградска кайсиева
                      Много си несериозна.
                      Чакаме реванш!!!
                      Има ли желание-има и начин!

Коментар

Малко снимки:

Мариянке, да почерпиш. Ама да не стане като с кайсиевата...

А тук се мъча да съборя дървото

Коментар

Ххахахаха Кольоооооуууу кога си ме изловил ей папараци бе
                          Признах си без бой, че съм виновна
                          Ракията обаче си е в багажника на Ферозата и мисля, че и е било писано да поотлежи щото е возена там само 3 дни и то по асвалт, а не по черно. Вкусът е друг като се превърне във Ферозова отлежала

Аз винаги си държа на думата, в случая само отлагам събитието, за да мога да бъда "сериозна трезвеничка" както и подобава с хора от бар наздраве. Не обичам половинчати работи, затова или като пия - пия или не сядам на масата на "трезвениците".
                          Не обичам и да се оправдавам, затова си казах директно - ВИНОВНА СЪМ БЕ.

Коментар

Гадове
                            Където Бирата, Там и Аз...

Коментар

Първоначално публикуван от nyvatest Преглед на мнение
                              Гадове
                              Садисти
                              Да не зависиш от "Органи" в България....

Коментар

Ето и снимка от дамския отбор по теглене на джип. Нищо, че накрая вместо 6 участничките станаха поне 10, важно е шоуто

И представянето на отбор "Офроуд трезвеник"

Последно редактирано от Кольо; 07-09-09, 18:27. Причина: Видеото...

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 7 потребители онлайн. 0 потребители и 7 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X