Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Бар "Наздраве"
Свий
Темата е затворена.
X
X
-
До: Бар "Наздраве"
Първоначално публикуван от drukman Преглед на мнениеНива, ще идваш ли на събора за Наздравица?До събота съм на работа, а след работа правя ремонт в нас
Ако нещо измисля, ще е за събота вечерта, ама надали
Където Бирата, Там и Аз...
Коментар
-
Първоначално публикуван от nyvatest Преглед на мнениеНяма да могаДо събота съм на работа, а след работа правя ремонт в нас
Ако нещо измисля, ще е за събота вечерта, ама надали
Ама уплаши се ти, бате, май само в тоз бар си силен, и викаш наздтраве, като дойде до живо надпиване-сви байряцитеИма ли желание-има и начин!
Коментар
-
Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнениеАма уплаши се ти, бате, май само в тоз бар си силен, и викаш наздтраве, като дойде до живо надпиване-сви байряцитеАма има веме... И ти ще рабереш
Където Бирата, Там и Аз...
Коментар
-
Леле, много сте ЗЛЕ. Нива, ти кво завиждаш за отпуската, бре....тя свърши. Тая вечер заминавам командировка за София, ГЩ. До петък съм се върнал, та ако ми се приходи в Приморско.....зависи от екшъна в Софийско....абе тя мойта много сложна, ама нейсе. Само ядове. Ей го, ся ако няма спални места във влака, ще трябва да се заключвам в купе първа класа сам....мъка, мъкааааааааа. Ай , наздраве на вас, тая вечер нема пия, щото иначе има да пея "черен влак сееее композираааа"...
Коментар
-
Що ще се заключваш сам. Заключи се с някоя пътуваща студентка. А, наздраве.Всичко готино на този свят е или незаконно,или неморално или вредно за здравето.
-----------------------------------------------
Питието определя съзнанието....
-----------------------------------------------
0887770735
Коментар
-
Първоначално публикуван от trajal Преглед на мнениеЩо ще се заключваш сам. Заключи се с някоя пътуваща студентка. А, наздраве.Наздраве.
Коментар
Активност за темата
Свий
Тук са 16 потребители онлайн. 0 потребители и 16 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар