НЕ ПОМАГАМ на някой който е длъжен да си свърши работатa. Мотивацията е работа на шефа. Моята е да си плащям редовно сметката.
А и след като си взема жипката смятам да съм на село, да си работя нивите, и няма да има кой да посрещне техниците. Ще видим как ще ги измисля. Може и аз да им занеса модема, както кажат от БТК...
Абе-наздраве, бирата е наполовина, скоро ще свърши...
Тренирам за събора, нали стария каза да трнирам
Ше тренираш яако искаш победа над такъв кален противникНе забравяй Той не спираМайтап Коле и Наздраве .И сега си пием 63 градуса препек със салата от парника а мачките седат срещу мене и ми бройкат вечерата вакарелска сланина пържена с яйца.Била холестиролна била200грама препек я неутрализиратТа от тея мачки не мога да отида до ..........че докато се върна ше излапат и сланина и свеНАЗДРАВЕ НА ВСИЧКИ
К мирной жизни не пригоден.
Най обичам, обстановката да е максимално близка до бойната.
ГАЗ 69 ГАЗ 53 ЗИЛ 157
Докато си пиех бирата попаднах на джаз акордеонист - доста рядко! Ако има колеги на уиски, много подходящ музикален съпровод с изпълнение на стара френска песен - Autumn Leaves. Абе, става и за ракия! Особено акордеона. Наздраве!
Докато си пиех бирата попаднах на джаз акордеонист - доста рядко! Ако има колеги на уиски, много подходящ музикален съпровод с изпълнение на стара френска песен - Autumn Leaves. Абе, става и за ракия! Особено акордеона. Наздраве!
Да си видял нещо подобно у нас? Е затова всички ще се оправят - и руснаци, и сърби, и македонци, и албанци...
Да не си го слагаме - пардон - да си го сложим на оная работа и да си гледаме кефа...и пиячката! Наздраве!
Добра вечер и от мен.
Досега бях изключил РС-то, че се мъчих над едно друго, но явно - няма да стане. Ще ходи в сервиза за хардуерен тест.
Хайде, наздраве.
Коментар