Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Бар "Наздраве"

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: Бар "Наздраве"

Станаха, мамка им! Ма бая бой падна. Ако знаете как се правят самурайските мечове... та и с телешките пържоли е така. Напрао ги направих на саби Дамаскини, накиснах ги за 4 часа в соев сос и зехтин /ма начукани, да четеш през тях вестник/. Доволен останах. А узото си го бива. "Бабандзим". НАЗДРАВИ-И-И-ИЙ.
    Прави каквото щеш, ама да стане както трябва.

Коментар

ВърнАх се!
      Наздраве!

П.П. Снимки - утре. : ))))

Коментар

• Мото-събора 2009

Тръгнах от града към 20:40 часа.
        Входа беше по три лева.

И "ние" бяхме там!

Когато отидох, свиреха "Nismo".

След тях имаше една игра - най-бавно ядене на кревирш с лютеница... ама еротично!

Е, и на банан естествено!

А след това и "Veil Оf Ignorance".

Вокал - Радостина:

Бас китара - Симеон:

Китари - Димитър и Стамен:

Барабани - Георги:

"Имахме" гости - един немец от Франкфурт и един руснак, изминал 4 500 км с мотора си, за да дойде на Мото-събора!

И за край, една гатанка. Коя е групата?

Поздрави!

Коментар

Наздраве на всички от майорка
          Обичам всички блондинки..... и брюнетки :shock:
          [B]Yamaha YZ-F 250 2004[/B] THE BEST !!!

Коментар

Румба, благодаря за снимките

Айде наздраве, банда! Аз съм на ледена ракийка и пресна салатка

Има и за вас:

Кръвна група 0+

Ivan_J: " Всеки си има глава на раменете, лично негово задължение е да си я пази, ако му трябва за нещо. "

Коментар

Румба, в началото на поста ти има плакат...
              Та не са ли Обратен ефект?

Иначе днес ходихме с Данчо да "поразтрием" бъгитата, и направихме някой друг клип. В момента качвам някое друго в You tube, И като се източат ще дам линк в темата за бъгито. На който му е интересно-може да гледа.

Всъщност първото се е качило- http://www.youtube.com/watch?v=HXCdgSW86RI
              Последно редактирано от nickbochev; 09-08-09, 22:22. Причина: оформяне на линк
              Има ли желание-има и начин!

Коментар

Наздраве на всички рокери, бъгисти и на Палма де Майорка. /и др./
                Аз съм на ракийка с пилешки хапки.
                Всичко готино на този свят е или незаконно,или неморално или вредно за здравето.
                -----------------------------------------------
                Питието определя съзнанието....
                -----------------------------------------------
                0887770735

Коментар

Оооох, тежко ми е...
                  С ракията приключих, и след вечеря си викам-я да хапна малко диня, ама няма да прекалявам, да има място за бирата.
                  Да, ама не.
                  Как се случи, че тази диня беше най-сладката за това лято, и като започнах, та не можах да се спра, срамота.
                  Сега пъшкам, сериозно преял, с надут корем, и само мисълта за нещо което може да стигне до стомаха ми ме отвращава. Ама ще ми олекне, и тогава идва асът на бирата.
                  Засега ви казвам задочно Наздраве
                  Има ли желание-има и начин!

Коментар

Я бре пиянищата сипете си по-едно, аз плащам.
                    Тунинговаха ми ника ( по мое желание де ) та затова съм ларж нея вечер.

Ха Наздраве.
                    Оpel Frontera A КБ 2.8 TDI; Peugeot 206 2.0 HDI
                    Honda CB 919 Hornet
                    0898849413-Светльо
                    Кръвна Група: 0+

Коментар

Наздраве и от нас!
                      Щях да ви разправям (с картинки-видео даже) как вчера Марианка-marlqnda ми се обади, че идва насам по работа и се уговорихме да се видим и само 10-ина минути след това се обади малкия син, да ходя да ги спасявам с баща му, че закъсали в някъв канал между Кричим и Перущица (все едно с корсата щях да направя нещо ). И така с marlqnda проведохме извънредна и непланирана спасителна акция, при която Фероза-Цирозка-та, а и marlqnda се справиха отлично! Готови са за ДВиП, МСС и за следващата Грация и нощ!
                      Ама пусто неам достъп до ftp, ма още не сме свалили и клипа, сега с тая чапла ли, бик ли...
                      Та наздраве за marlqndа!
                      Последно редактирано от Фани; 09-08-09, 22:13.
                      ИСКАМ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА!

Коментар

Първоначално публикуван от Фани Преглед на мнение
                        Наздраве и от нас!
                        Щях да ви разправям (с картинки-видео даже) как вчера Марианка-marlqnda ми се обади, че идва насам по работа и се уговорихме да се видим и само 10-ина минути след това се обади малкия син, да ходя да ги спасявам с баща му, че закъсали в някъв канал между Кричим и Перущица (все едно с корсата щях да направя нещо ). И така с marlqnda проведохме извънредна и непланирана спасителна акция, при която Фероза-Цирозка-та, а и marlqnda се справиха отлично! Готови са за следващата Грация и нощ!
                        Ама пусто неам достъп до ftp, мае не сме свалили и клипа...
                        Та наздраве за marlqndа!

Да пием тогаз за здравето на Мариана.

Ха Наздраве.
                        Оpel Frontera A КБ 2.8 TDI; Peugeot 206 2.0 HDI
                        Honda CB 919 Hornet
                        0898849413-Светльо
                        Кръвна Група: 0+

Коментар

Първоначално публикуван от Metal Heart (Светослав Митев) Преглед на мнение
                          Я бре пиянищата сипете си по-едно, аз плащам.
                          Тунинговаха ми ника ( по мое желание де ) та затова съм ларж нея вечер.

Ха Наздраве.
                          Наздраве, Светльо. Както се казва, трябва да почерпиш за "кръщенето".
                          proud founder of Anna Veith fan club Bulgaria
                          NISSAN Terrano II R20 2.7 TDi [A1 Rh+]
                          Заедно в борбата срещу злокачествените мозъчни тумори

Коментар

Наздраве и от нас!
                            Щях да ви разправям (с картинки-видео даже) как вчера Марианка-marlqnda ми се обади, че идва насам по работа и се уговорихме да се видим и само 10-ина минути след това се обади малкия син, да ходя да ги спасявам с баща му, че закъсали в някъв канал между Кричим и Перущица (все едно с корсата щях да направя нещо ). И така с marlqnda проведохме извънредна и непланирана спасителна акция, при която Фероза-Цирозка-та, а и marlqnda се справиха отлично! Готови са за ДВиП, МСС и за следващата Грация и нощ!
                            Ама пусто неам достъп до ftp, ма още не сме свалили и клипа, сега с тая чапла ли, бик ли...
                            Та наздраве за marlqndа!
                            Клюкарка такава. То човек да не направи едно добро дело без да влезе в новините в бара За мен беше удоволствие и не ми костваше нищо. Пак бих дошла. А днес вече се захраних солидно с порция "адреналин" и даже не ми се и пие вече. Но наздраве за мое здраве щом сте рекли.

Коментар

Първоначално публикуван от marlqnda Преглед на мнение
                              Клюкарка такава. То човек да не направи едно добро дело без да влезе в новините в бара За мен беше удоволствие и не ми костваше нищо. Пак бих дошла. А днес вече се захраних солидно с порция "адреналин" и даже не ми се и пие вече. Но наздраве за мое здраве щом сте рекли.
                              Наздраве.
                              Пък се отбивай по-често тук. Настроението почти винаги е на ниво, компанията - също.
                              Живот и здраве, с тези, които (все още) не сме се срещали, надявам се, да наваксаме на Събора.
                              proud founder of Anna Veith fan club Bulgaria
                              NISSAN Terrano II R20 2.7 TDi [A1 Rh+]
                              Заедно в борбата срещу злокачествените мозъчни тумори

Коментар

Наздраве и от нас!
                                Та наздраве за marlqndа!
                                Метни ми ги на скайпа, ще ги постна, може и в отделна тема.
                                На следващата Грация и мож няма проблем да поема още един екипаж
                                Наздраве!!!
                                Най-елементарното правило за употреба на пълния член е да го слагаш отзад на извършителя на действието!

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 2 потребители онлайн. 0 потребители и 2 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X