Абе нещо много рано сте ми заседнали у кръчмето, пък некои сме до 20:00ч на работа.
Ама нищо ще си наваксам.....
Ами, заседнали. Сега се връщам от язовир и след малко излизам към плажа. Т.е. към плажните кръчми. Айде наздраве на работещите, а ние отпускарите отиваме да се мъчим на бира, миди, цаца и други такива гадости.
За последен път се пробвам да правя телешки пържоли. Готов съм за резултата /трудно смилаема подметка/ и съм се подсигурил с шаран. Винаги съм се чудел, какви маринати правят турчулята, та и овнешкото и телешкото им стават на мозък? Накрая ще пробвам със сода каустик. Е, нема начин да не омекне пущината. Пък кво узо набарах.... "Пломари" ряпя дя яде.
За последен път се пробвам да правя телешки пържоли. Готов съм за резултата /трудно смилаема подметка/ и съм се подсигурил с шаран. Винаги съм се чудел, какви маринати правят турчулята, та и овнешкото и телешкото им стават на мозък? Накрая ще пробвам със сода каустик. Е, нема начин да не омекне пущината. Пък кво узо набарах.... "Пломари" ряпя дя яде.
Питай бре Тропчо и ние българите знаеме нещичко.Печеш на скарата яко и после у един казан с една каса бира изсипваш и докато изври и после ядеш
К мирной жизни не пригоден.
Най обичам, обстановката да е максимално близка до бойната.
ГАЗ 69 ГАЗ 53 ЗИЛ 157
Наздравеее банда!
Имам да ви разправям интересна случка със закъсала Тойота и спасяваща я Фероза (Цироза-както я прекръстих случайно-грешка на езика ) даже и видео матрял има, ама утре, че сега мъж...на легло...ме чака...
Айде лека!
Коментар