Наздраве, Коле-е. Ти доскоро не стъпваше у кръчмата, ама са първи отваряш. Евала, за което. Аз съм на ракийка с рибка.
Всичко готино на този свят е или незаконно,или неморално или вредно за здравето.
-----------------------------------------------
Питието определя съзнанието....
----------------------------------------------- 0887770735
Ми кат няма нещо ново интересно за четене из "истинските" подфоруми, си викам-я да попиша малко глупости в кръчмата.
Я кажи-рибката пържена, или маринована? Щот пържена с ракия много не върви май. Виж-маринована цацичка, с настърган лук, обезкостени маслини и майонеза си е класика за ракийката. Що нещо изпива една такава салата...
Пържена е рибката. Ама има и салата с домати от оранжерията и лук и краставици от двора. А Драгомир нека се мъчи с кайсиевата.. А, наздраве.
П.П. А приказките в кръчмата не са глупости. Там /в кръчмата/ са сътворени най-великите мисли на човечеството. Справка: Христо Ботев и др.
Всичко готино на този свят е или незаконно,или неморално или вредно за здравето.
-----------------------------------------------
Питието определя съзнанието....
----------------------------------------------- 0887770735
От кръчмата по-плодотворна е тоалетната. На мен що идеи ми идват сутрин там, не е истина...
А най-известна е банята-заради Архимед. Велик човек, ако не беше той, сега корабите от желязо нямаше да могат да плуват
И по този повод-Наздраве...
Хе, хе, днес като взех жената от работа я закарах до един магазин да си купувала боя за коса, мюсли, и нам кви си други женски глупости. И понеже моят крак в такъв магазин не стъпва(Боже опази) си останах в колата и музиката си свири, даже я понадух леичко. В момента вървеше моята си компилация на AC/DC и се кефех яко. И когато прозвуча камбаната си казах, че довечера ще поздравя във форума именно с тази песен. И ето Виличката ме изпреварила
Нищо, аз пък ще ви поздравя с една друга камбана-
Коментар