Аре-е-е. Наздраве-е-е. Метъла, звънни ми да гръмнеш с тая пушка да видиш за кво стаа въпрос. 0887770735.
Всичко готино на този свят е или незаконно,или неморално или вредно за здравето.
-----------------------------------------------
Питието определя съзнанието....
----------------------------------------------- 0887770735
Когато имаш време, звънкай. А, сега наздраве.
П.П. А, програмата ти е натоварена, щото те повишиха. Знаеш ли кво ше бъде като станеш генерал. А, па кво ше е като станеш маршал. Малии, не ми се мисли.
Всичко готино на този свят е или незаконно,или неморално или вредно за здравето.
Днеска мръднахме с малкия зет за един час и набрахме пачи крак колко за вечеряЕгати мезетосега си пием и мезим с пачи крак с масълце.Наздраве на всички
К мирной жизни не пригоден.
Най обичам, обстановката да е максимално близка до бойната.
ГАЗ 69 ГАЗ 53 ЗИЛ 157
Когато имаш време, звънкай. А, сега наздраве.
П.П. А, програмата ти е натоварена, щото те повишиха. Знаеш ли кво ше бъде като станеш генерал. А, па кво ше е като станеш маршал. Малии, не ми се мисли.
Мани мани като изключим мръдването до Каварна отпуската си я прекарах в разходки до службата.
Ай Наздраве че до сряда това ми е последната биричка заради:
Днеска мръднахме с малкия зет за един час и набрахме пачи крак колко за вечеряЕгати мезетосега си пием и мезим с пачи крак с масълце.Наздраве на всички
Стария, и аз мезим с гъби, ама купени печурки. А, наздраве, че требе да си легаме.
Мене ме е срам да пием пред компутеро. Последнио път кога се напих пред него, се разсърди, спре и повече не иска да ме види никогаш. Изгоре ДНМ. От едно поливане... на рожден ден.
Сега си пием на тераската и му правим кратки посещения....ако не ме м'рзи.
Наздраве.
Фаровете за мъгла правят колата 2м по-дълга, 10г. по-млада и 200 коня повече.
Вальо. О888 557Ч7Ч
Silverado 1.3 i
Мали, к'во поколение расте.... кат давах последно миналия месец к'ръвища, викам ся кат 'зляза от вампирското, да опъна един фас, белким ми се замота главата на аванта.... не само не се замота, мина едно убаво девойче и наборът се разшава....
..и верчертва с другарите се възнесохме кат' добичета...
..ма аз май давам от 20 години... и май съм 95 килца напоследък
Коментар