За водчицата доматен сок с солчица и черен пипербез това трябва да сваляш килаква е тая шунчицаНаздраве с препек и марули и репички салатас
А-а-а, Не. Кат се видиме на по ракия, за тебе марулите, за мене заешкото. Питай Макссса, той само пъжоли яде, пък е 67 кила. М/у другото аз трябва да сваля САМО 30 кила. а, наздраве.
П.П. марулите ги насадих вчера.
Всичко готино на този свят е или незаконно,или неморално или вредно за здравето.
-----------------------------------------------
Питието определя съзнанието....
----------------------------------------------- 0887770735
А-а-а, Не. Кат се видиме на по ракия, за тебе марулите, за мене заешкото. Питай Макссса, той само пъжоли яде, пък е 67 кила. М/у другото аз трябва да сваля САМО 30 кила. а, наздраве.
Е как ги прави
Максо тия нещаОсвен да взимаме за примерНай обичам да ядем и пием
К мирной жизни не пригоден.
Най обичам, обстановката да е максимално близка до бойната.
ГАЗ 69 ГАЗ 53 ЗИЛ 157
Който иска да сваля кила - имам поне 3 работещи диети, мога да ви ги постна тука, ама иска воляяяя. Питайте Танасе - вече свали 7 кила за 2 седмици (не го мора аз, той сам се мори ) с едната.
Е как ги прави
Максо тия нещаОсвен да взимаме за примерНай обичам да ядем и пием
Може би прай много секс. Требе да го питаме.
Всичко готино на този свят е или незаконно,или неморално или вредно за здравето.
П.П. Да ви светна - ако ама само пържолки - начи кара по едната диета, дето ви думам.
С русалките, разбира се. А на тая диета с пържолите в момента е жена ми. Егати диетата. От пържоли слабееш, а от зеле дебелееш. Аре стига, бе. М/у другото пак си е 57 кила /т.е. дебела/. А , за мене идеалната жена е Кейт Мос: 174 см./39 кг.
С русалките, разбира се. А на тая диета с пържолите в момента е жена ми. Егати диетата. От пържоли слабееш, а от зеле дебелееш. Аре стига, бе. М/у другото пак си е 57 кила /т.е. дебела/. А , за мене идеалната жена е Кейт Мос: 174 см./39 кг.
Привет!
Наздравичката...
Авер за ко ти е такваз хърба бе...то няма за ко да са фанеш...
Аз предпочитам стройнички, но балконите да са по големички...
Историята на цивилизацията може да се опише с шест думи: колкото повече знаеш, толкова повече можеш.
.................................................................................................
Е. Абу
Бабинта ти,мухам всичко-освен Апчетата за глисти...
Дезинформатор с перверзни подсъзнателни уклони...с въдиците...бравачка...
П.П. Да ви светна - ако ама само пържолки - начи кара по едната диета, дето ви думам. [/QUOTE]
Нема само ПРАЖоли,без бири се задАшам-спестявам 1,24 за глистяви Апчета и съм див лопуш,със спаначен привкус...
Наздраве!
А наздраве, специални поздрави за майсторите на спорта от Чепинско Шосе
Майсторите на спИрта ще е по-точно казано. Наздраве.
Коментар