Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Бар "Наздраве"

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: Бар "Наздраве"

Едно късно наздраве и от мене
    "Ако спечеля, печели цял народ,
    Ако загубя, губя само мене си." Васил Левски

Коментар

Еий,Светльо айде щом и ти си нощна птица,да ти кажа наздраве.Пък неделя ела да върнеш жеста.
      JEEP GRAND CHEROKEE 2.7crd 088-570-53-52

Коментар

Едно последно Наздраве от мен! Който пил - пил , който не пил продължава

Коментар

Първоначално публикуван от Калин Преглед на мнение
          Еий,Светльо айде щом и ти си нощна птица,да ти кажа наздраве.Пък неделя ела да върнеш жеста.
          Да дода ама съм дневна смяна, която се очертава много тежка че в събота съм на РД......
          Оpel Frontera A КБ 2.8 TDI; Peugeot 206 2.0 HDI
          Honda CB 919 Hornet
          0898849413-Светльо
          Кръвна Група: 0+

Коментар

За всички, които още са на линия и специално за Светльо - нещо като за разсънване.

Наздраве.
            proud founder of Anna Veith fan club Bulgaria
            NISSAN Terrano II R20 2.7 TDi [A1 Rh+]
            Заедно в борбата срещу злокачествените мозъчни тумори

Коментар

Първоначално публикуван от nickbochev Преглед на мнение
              За всички, които още са на линия и специално за Светльо - нещо като за разсънване.

Наздраве.

Малии Ники нахъса ме с тая жица, сега ще ида да пробвам дали служебната Фабия си пълни километража.
              Оpel Frontera A КБ 2.8 TDI; Peugeot 206 2.0 HDI
              Honda CB 919 Hornet
              0898849413-Светльо
              Кръвна Група: 0+

Коментар

Първоначално публикуван от Metal Heart (Светослав Митев) Преглед на мнение
                Малии Ники нахъса ме с тая жица, сега ще ида да пробвам дали служебната Фабия си пълни километража.
                Хайде, ограничи се само до оборотомера. По-безболезнено е (за шофьора ).
                Наздраве.
                Ето ти още един китарен откос от невероятен аксмен:

Коментар

Първоначално публикуван от бат'Марто Преглед на мнение
                  ЖиПиЕс-а(G-P-S) май от много догонване отнесе плувката...Наздраве!
                  Бат Марто,направо си заспах в чинията със салатата. Обещавам да не се повтаря.Тази сутрин докато разхождах кучето и видях на павилиона до нас как един сладко-сладко си пийваше една ,,Каменичка,, Колко малко му трябва на човек да бъде щастлив?

Коментар

Първоначално публикуван от G_P_S Преглед на мнение
                    Бат Марто,направо си заспах в чинията със салатата. Обещавам да не се повтаря.Тази сутрин докато разхождах кучето и видях на павилиона до нас как един сладко-сладко си пийваше една ,,Каменичка,, Колко малко му трябва на човек да бъде щастлив?
                    Добре че видях че си в Пловдив, иначе щях да ти се карам че не си се обадил
                    Наздраве с една следобедна биричка
                    Където Бирата, Там и Аз...

Коментар

Първоначално публикуван от nyvatest Преглед на мнение
                      Наздраве с една следобедна биричка
                      Ами наздраве !
                      Р.П.(RFF) 0898677590
                      Пътна помощ
                      ДЕНОНОЩНО

Коментар

Първоначално публикуван от RFF Преглед на мнение
                        Ами наздраве !
                        Леле, сега гледам мача по RING.BG м/у Миньор и Монтана...
                        Ако играеха жени в тая кал щеше да е много яко
                        НАЗДРАВЕ Румба

Коментар

Може ли едно предложение да предложа??? Темата "Бар "наздраве" да бъде залепена? Все пак е най голямата тема във форума, дайте да ни седи най от горе в Кофата

Коментар

Първоначално публикуван от nyvatest Преглед на мнение
                            Може ли едно предложение да предложа??? Темата "Бар "наздраве" да бъде залепена? Все пак е най голямата тема във форума, дайте да ни седи най от горе в Кофата
                            Има ли смисъл? При положение, че непрекъснато я "ъпдейт"-ваме с нови мнения и тя си стои винаги високо.
                            Пък и аз не я търся в самия раздел, нали си имам абонамент и директно я достъпвам от там.
                            Хайде, наздраве, че като гледам - работната седмица била вече свършила.
                            ПП. Лошото е, че от понеделник, започват работните дни и за мен (свърши ми отпуска).

Коментар

Аз отдавна мисля да ги залепя двете с "На кафе"-то, ама все забравям.

Коментар

Първоначално публикуван от nickbochev Преглед на мнение
                                Има ли смисъл? При положение, че непрекъснато я "ъпдейт"-ваме с нови мнения и тя си стои винаги високо.
                                Пък и аз не я търся в самия раздел, нали си имам абонамент и директно я достъпвам от там.
                                Хайде, наздраве, че като гледам - работната седмица била вече свършила.
                                ПП. Лошото е, че от понеделник, започват работните дни и за мен (свърши ми отпуска).
                                Ники, има смисъл, защото и аз съм абониран, ама като съм прочел всички постове от вечерта, и искам да пусна нов, търся като гламав
                                ПП. Що не си вземеш по майчинство не си е работа, да ходиш на работа

Първоначално публикуван от Тихомир Преглед на мнение
                                Аз отдавна мисля да ги залепя двете с "На кафе"-то, ама все забравям.
                                А сети се де

Наздтраве с другия мач по RING.BG CSKA vs. AMKAR
                                Последно редактирано от nyvatest; 12-03-10, 17:08.

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 3 потребители онлайн. 0 потребители и 3 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X