Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Бар "Наздраве"
Свий
Темата е затворена.
X
X
-
proud founder of Anna Veith fan club Bulgaria
NISSAN Terrano II R20 2.7 TDi [A1 Rh+]
Заедно в борбата срещу злокачествените мозъчни тумори
-
До: Бар "Наздраве"
Ми тя, жената си отиде на 86г. /ние дали ще изкараме толкова/, ама все пак е гадно, като си отиде близък човек.
Абе, а наздраве. Дайте да си живеем живота, докато можем, че после....Всичко готино на този свят е или незаконно,или неморално или вредно за здравето.
-----------------------------------------------
Питието определя съзнанието....
-----------------------------------------------
0887770735
Коментар
-
Първоначално публикуван от bojitch Преглед на мнение... И стига с тая бира. Чакайте да дойде лятото - кво ще пием тогава?
Наздраве!)
Наздраве.proud founder of Anna Veith fan club Bulgaria
Коментар
-
Първоначално публикуван от nickbochev Преглед на мнениеПрез зимата - тъмно, лятос - светло (по възможност - наливно и някъде по плажа)
Наздраве.
Наздраве !Р.П.(RFF) 0898677590
Пътна помощ
ДЕНОНОЩНО
Коментар
-
Малко късно влизам в бара, ама допреди малко бях в гаража да си правя жипката. На разходката на 3 Март се скъса гредата на рамата в частта където се захваща надлъжната щанга на задния мост, и през по-голямата част от разходката карах на преден мост. И отвреме навреме ме дърпаха...
Днес дойде времето за ремонта, и от 17 до 23 часа рязах, пилих заварявах, но стана по-здравао от фабрично. Та по този повод искам да ви кажа Наздраве!Има ли желание-има и начин!
Коментар
-
Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнениеМалко късно влизам в бара, ама допреди малко бях в гаража да си правя жипката. На разходката на 3 Март се скъса гредата на рамата в частта където се захваща надлъжната щанга на задния мост, и през по-голямата част от разходката карах на преден мост. И отвреме навреме ме дърпаха...
Днес дойде времето за ремонта, и от 17 до 23 часа рязах, пилих заварявах, но стана по-здравао от фабрично. Та по този повод искам да ви кажа Наздраве!Р.П.(RFF) 0898677590
Пътна помощ
ДЕНОНОЩНО
Коментар
-
Бар "Наздраве"
Първоначално публикуван от RFF Преглед на мнениеНики, тук има едно плажче, можем да се съберем някой път, само да се уговорим, има достъп до плажа с джипките а и има доста голям паркинг, абе с две думи удобно отвсякъде, кеф ти палатка да разпънеш,кеф ти скара да запалиш, кеф ти с джипа по плажа да се разходиш, кеф ти лодка да пуснеш(може да се влезе с колесар чак до водата), Абе само мерак да има. А бирата ще я осигурим.
Наздраве !
Наздраве.
Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнение...
Днес дойде времето за ремонта, и от 17 до 23 часа рязах, пилих заварявах, но стана по-здравао от фабрично. Та по този повод искам да ви кажа Наздраве!
Наздраве.proud founder of Anna Veith fan club Bulgaria
Коментар
-
Първоначално публикуван от nickbochev Преглед на мнениеТо, хубаво, Румене, ама освен с `жипка, на море ходим и с деца, така че ни трябва нещо с по-плитка вода и равен плаж, подобно на това (в случая - плажа на къмпинг "Градина"):
Наздраве !Р.П.(RFF) 0898677590
Пътна помощ
ДЕНОНОЩНО
Коментар
-
Първоначално публикуван от nickbochev Преглед на мнениеАдаш, дано вече да нямаш проблеми с рамата. Нали в нея ще трябва да се захваща лебедката?
Наздраве.
А лебедката ме чака отсъбота в еконт, но не можах да итида да си я взема. Утре ще си я получа, и ще започна да правя планове за монтирането и. Още един повод за черпенеИма ли желание-има и начин!
Коментар
Активност за темата
Свий
Тук са 7 потребители онлайн. 0 потребители и 7 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар