Еиии комитииии,, наздраве от пладня!!! Не че неми се пие ама зафанаф от зор!!! Един корен мее защракал ,зная че без керпеден няма да мине ,ама пустий страх, Пък как да прежаля 30 левчета наиш колко бръмчене из горите е туййййАиде хаирлия дае!!!
Тебе Фър те е защракал а мене се клати един горен та пием и преметам зеле из устатаИ нема начин требе да се вадиМале ужасс кво ше дъвчем зеленцетоА иначе ракията си влизабезпроблемноНаздраве
К мирной жизни не пригоден.
Най обичам, обстановката да е максимално близка до бойната.
ГАЗ 69 ГАЗ 53 ЗИЛ 157
Наздраве, ама аз на твоите години прегръщах момичета..
П.П. Не, че сега прегръщам момчета, де..
А сега, ако може извън темата.: Румба, много ме е яд, че не дойде на събора. Догодина, ако трябва ще те отвлечеме..
Всичко готино на този свят е или незаконно,или неморално или вредно за здравето.
-----------------------------------------------
Питието определя съзнанието....
----------------------------------------------- 0887770735
Кольо, Мариана, Боян, сега и ти! Ей, няма думи бре...
И аз исках много да се видим на живо. А за Кольо не знам не съм го виждал скоро, аз съм в Шумен само от петък следобед до неделя следобед през останалото време съм у "най-хубавия за живеене град" Варна. В Шумен е в пъти по хубаво.
Citroen C-Crosser 2.4 бензин ръчка 2009г.
Телефон - в профила!
Кольо, Мариана, Боян, сега и ти! Ей, няма думи бре...
Ми, ние сме мафията.. Всеки го знае.. А, наздраве..
А, Кольо, така, както се е изгубил по нивите, току виж се появил с дебела пачка.
Всичко готино на този свят е или незаконно,или неморално или вредно за здравето.
-----------------------------------------------
Питието определя съзнанието....
----------------------------------------------- 0887770735
Коментар