И днес дойде времето да сефна на ракийца пред монитора.
С много готина салатка от печен патладжан, печен пипер, домати и чесън. И повечко магданоз(оле, как боли главата от него на другата сутрин)
Направо да падлудейш...
Наздраве!
Времето е ограничено. Виж в темата за сбирката на бара.Като си на основната страница-5 раздела нагоре-"Клубни мероприятия..." Така,, че прави си навреме организация на ангажиментите. Ние много обичаме заеци
Драго, ти не щеш ли да дойдеш?
Ей я къде е Бяла Слатина
Сега какво-персонално ли трябва да ви каня?
Ще бъде страхотно, вервайте!
Кольо, сърдечно ти благодаря за поканата но няма да мога да дойда Ще гледам тук снимките и ще ми текат лигите
ГАЗ 69 УАЗ 452-2 броя УАЗ 31512 Kia Sportage 2.0 16v
Калта за УАЗа е като водата за водолаза 0886445318
На мен ми се очертава ракийка с паниран кашкавал. Наздраве.
Всичко готино на този свят е или незаконно,или неморално или вредно за здравето.
-----------------------------------------------
Питието определя съзнанието....
----------------------------------------------- 0887770735
Май от рано сте заседнали та да продължи до по-късно! Наздраве!
Ми отрано...
Какво ми е-ракията ми-ракия, виното-вино, безжичната връзка към компютъра на големия син-връзка, та дрънка
Последното благодарение на Данчо-да вкара картата докрай в слота на дъното. Щото аз го сложих, и пробвам да настроя и пусна връзката, ама не става. 17,4 пъти подред. И се обадих на приятел(Данчо) за има-няма 15 минути връзката беше осъществена, и вече и третия компютър вкъщи има връзка с интернет
Остава Данчо да почерпи
Ми отрано...за има-няма 15 минути връзката беше осъществена, и вече и третия компютър вкъщи има връзка с интернет
Остава Данчо да почерпи
Тц, тц, тц.... Коле сега остава с младежите да се паркирате всеки на компа си и да си чатите в скайпа или да си пишете лс тука...
Наздраве технолитици!
Е, те тия двете ако ми паднат за една нощ, направо ще ги умОрим. А, наздраве.
Всичко готино на този свят е или незаконно,или неморално или вредно за здравето.
-----------------------------------------------
Питието определя съзнанието....
----------------------------------------------- 0887770735
Коментар