Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Бар "Наздраве"

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: Бар "Наздраве"

Днес сънувах, че двама нацисти ще ме отвеждат на разстрел, наздраве за последно!

Коментар

Ама тебе верно те нема!
      Lancia Delta HF Integrale Evolucione

Коментар

Много вяло, много...
        Аз си изпих полагаемото за вечерта, и понеже шефката каза "аз си лягам", ви казвам наздраве, и лека нощ...
        Има ли желание-има и начин!

Коментар

Хайде, наздраве от мен, че ме чака товарене на багажа за морето.
          proud founder of Anna Veith fan club Bulgaria
          NISSAN Terrano II R20 2.7 TDi [A1 Rh+]
          Заедно в борбата срещу злокачествените мозъчни тумори

Коментар

Наздраве. След снощното "нощуване" (хлъц) в Кольова околия и днешното спортуване на бъги-полигона всичко ми идва в повече и съм ужасно уморен. Пия една минерална вода и си лягам. Пожелавам на всички такова незабравимо прекарване на уикенда. За мен последния уикенд от отпуската. Утре съм на работа....(леле, аз и на работа трябвало да ходя, много кофти)... Като се замисля, днес съм на 2 кафета...след снощи направо не съм се сетил да ям и да пия.....

Коментар

Първоначално публикуван от Redo Преглед на мнение
              Днес сънувах, че двама нацисти ще ме отвеждат на разстрел, наздраве за последно!
              ,Радвайсе че не са били комунисти че тия не прощават и верно щеше да ти е за последно
              К мирной жизни не пригоден.
              Най обичам, обстановката да е максимално близка до бойната.
              ГАЗ 69 ГАЗ 53 ЗИЛ 157

Коментар

Първоначално публикуван от Стария Преглед на мнение
                ,Радвайсе че не са били комунисти че тия не прощават и верно щеше да ти е за последно
                Комунист с комунист да не може да се оправи срамота, другарю

Коментар

Първоначално публикуван от Redo Преглед на мнение
                  Аз пък сънувах, че две блондинки ще ме водят на sex. Та сега не искам да се събуждам. А, наздраве.
                  Всичко готино на този свят е или незаконно,или неморално или вредно за здравето.
                  -----------------------------------------------
                  Питието определя съзнанието....
                  -----------------------------------------------
                  0887770735

Коментар

Преди малко си идваме с братовчеда от нощно каране.С джин в ръка ви казваме-Наздраве и да живее offroad-а и най-готиния форум
                    Offroad + Enduro + Company + Barbecue + Beer + Camp + Chicks in tent = Life is life...

Коментар

Преди малко ми се обади nikbochev, от Черноморец, било му много зле, имало много бира за изпиване, били край морето, абе, въобще закъсал отвсякъде
                      Та от негово име, а и от мое, разбира се ви казвам НАЗДРАВЕ.

Коментар

Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнение
                        Преди малко ми се обади nikbochev, от Черноморец, било му много зле, имало много бира за изпиване, били край морето, абе, въобще закъсал отвсякъде
                        Та от негово име, а и от мое, разбира се ви казвам НАЗДРАВЕ.
                        Едни си пият на черноморец, други сега спират с ремонтите за днес.... Абе живот ли е това Ама сега ще ходя да изпия 2/3 бири за лека нощ
                        НАЗДРАВЕ
                        Където Бирата, Там и Аз...

Коментар

Айде, айде, не се оплаквай. Да си си взел здрава машина
                          Нали знаеш какво казва Стефан за ремонтите-Ръководството за ремонт на уаз е "Кама Сутра"...
                          Та нивата нали е от една народност с УАЗ-а, все нещо ще е закачила от "Кама Сутра"-та.
                          Наздраве, бате

Коментар

Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнение
                            Айде, айде, не се оплаквай. Да си си взел здрава машина
                            Нали знаеш какво казва Стефан за ремонтите-Ръководството за ремонт на уаз е "Кама Сутра"...
                            Та нивата нали е от една народност с УАЗ-а, все нещо ще е закачила от "Кама Сутра"-та.
                            Наздраве, бате
                            Коле и ти си като нас на Ти с тая техникаГотви се за съборо да не кажеш у последния момент гърленцето ме болиНаздраве на сички Арамии
                            К мирной жизни не пригоден.
                            Най обичам, обстановката да е максимално близка до бойната.
                            ГАЗ 69 ГАЗ 53 ЗИЛ 157

Коментар

Наздраве групата , днеска сме на бира

Коментар

Първоначално публикуван от Стария Преглед на мнение
                                Готви се за съборо да не кажеш у последния момент гърленцето ме боли
                                Такива мръсни помисли у един чист човек
                                Бива ли така дядка?
                                А за тренирането-тренирам, ама много станахте мераклиите за надпиване, та си викам-дали да не ви спретна едно състезанийце-по бързо изпиване на литър бира, например.
                                А аз ще стоя отстрани с хронометъра, и ще ви гледам сеира

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 2 потребители онлайн. 0 потребители и 2 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X