Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Бар "Наздраве"

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: Бар "Наздраве"

Първоначално публикуван от Маги Преглед на мнение
    Аз първа съм си го запазила да дохим на бар да пушим наргиле !

ти си малка как ще пушиш
    sigpicаз съм шефа на боклука и ако не ме слушаш ,,,,,, 0878 33 81 37 по всяко време

Коментар

Първоначално публикуван от Юли Преглед на мнение
      Аааааааа,,,,,,ТЦ , у таа,, лудница я не влазам виш нещо ресторанче , мезенца можии,,
      ...... и после дискотека!
      Daddy's girl! Always & Forever!
      Сбогом, Макс, страшно ще ни липсваш, приятелче..!

Коментар

Първоначално публикуван от Маги Преглед на мнение
        Аз първа съм си го запазила да дохим на бар да пушим наргиле !
        и после ви вземам на дискотека

Коментар

Първоначално публикуван от Zorka Преглед на мнение
          и после ви вземам на дискотека
          А, да видим как ще ме вземеш мен например! Бил съм един-два-три-седем-осем-петнайсет пъти на дискотека. Който не е бил, да го светна.

Станеш да изподскачаш един танц за има-няма три минути, връщаш се на масата, ако я намериш. А там столът ти зает, питието ти го няма, якето ти го няма и цигарите също ти ги няма. Както и запалката ти я няма. И гаджето, с което си отишъл и него го няма, щото е решило да подскача на другата музика.

Абе нищо ти няма. Същия ефект в една нормална кръчма човек го отработва с поне 5 ракии и си осмисля 2-3 часа от живота.

А в дискотеката - 3 минути, хоп-хоп и нищо ти няма. Не ми е до едното нямане, ама това на нищо не прилича!

Та значи, поздрави! И спокойно и културно НА - ЗДРА - ВЕ !
          Искам България чиста!

Коментар

Първоначално публикуван от Spas55 Преглед на мнение
            А, да видим как ще ме вземеш мен например! Бил съм един-два-три-седем-осем-петнайсет пъти на дискотека. Който не е бил, да го светна.

Станеш да изподскачаш един танц за има-няма три минути, връщаш се на масата, ако я намериш. А там столът ти зает, питието ти го няма, якето ти го няма и цигарите също ти ги няма. Както и запалката ти я няма. И гаджето, с което си отишъл и него го няма, щото е решило да подскача на другата музика.

Абе нищо ти няма. Същия ефект в една нормална кръчма човек го отработва с поне 5 ракии и си осмисля 2-3 часа от живота.

А в дискотеката - 3 минути, хоп-хоп и нищо ти няма. Не ми е до едното нямане, ама това на нищо не прилича!

Та значи, поздрави! И спокойно и културно НА - ЗДРА - ВЕ !
            има логика.... и все пак заминавам

Коментар

И да благодаря на всички за новите ми права! Намесените в случая получават голяма виртуална водка/ бира/ ракия/ мастика/ "скочле"/ мента/ и там всякаквидруги алкохоли, за които се сетите! А като се видим си ги получавате live БЛАГОДАРЯ!!! НАЗДРАВЕ!

Коментар

Зорииии,,,, и да слушаш немаа биеш момченцата
                sigpicаз съм шефа на боклука и ако не ме слушаш ,,,,,, 0878 33 81 37 по всяко време

Коментар

Първоначално публикуван от Юли Преглед на мнение
                  Зорииии,,,, и да слушаш немаа биеш момченцата
                  стига бе! недей така! вестници ли да им чета???
                  Последно редактирано от Zorka; 10-10-08, 19:52. Причина: присетих се за нещо

Коментар

Дабра да е вечерта ви другари и другарки.Язека ся си фляям че одих маслУ да сменям и мисля да люсна една водшисааа

А нздрае

Коментар

Девойките се ометоха на дискотека/mp3-тека/чалготека или к'вото е сега, и се умълчахте като бити .........
                      Я, Наздраве!
                      http://roadrunner.data.bg/My%20Music...2%e5%f7%e5.mp3
                      http://roadrunner.data.bg/My%20Music...0%c4%e5%ed.mp3

Дискотеката е занимание самотно. И да крещиш, няма кой да те чуе...
                      Последният път като ходих, едно пубертетче с неоформена женственост така се въртеше на кола, че уби всяка мисъл за еротика в мен... Е, кажете, к'во да праа там? Да пия разредени ментета или бири 0.33л.... Да слушам "Техно" или чалга.... и да гледам пикли да ми се гъзуркат по коловете....
                      В кръчмето си е по-убаво... Хем си слушам "Наше"...

Татковците, знаете ли къде са ви децата????
                      Най-елементарното правило за употреба на пълния член е да го слагаш отзад на извършителя на действието!

Коментар

Покрай моите рибарски подвизи/вчера/ и изцепки/днес/ не моа ви скивам кръчмарските напиваници и повръщаници...
                        Как сте,добре ли ли я карате,ден подир ден.Баси,аре стига лиготии:
                        НАЗДРАВЕ!!!
                        Бая от уточнения ЛС шават,гледам обаче поркат нови попълнения-няма съ затрие алкоголизъма,шаркайте питиенца "бодра смяно"-отменете нашите трудови дробчета...

Коментар

По - добре виртуални приятели, отколкото реални предатели!!! Да сте живи и здрави, момчета и момичета! НАЗДРАВЕ!!!

Коментар

Първоначално публикуван от gadeff Преглед на мнение
                            Девойките се ометоха на дискотека/mp3-тека/чалготека или к'вото е сега, и се умълчахте като бити .........
                            Я, Наздраве!
                            http://roadrunner.data.bg/My%20Music...2%e5%f7%e5.mp3
                            http://roadrunner.data.bg/My%20Music...0%c4%e5%ed.mp3

Дискотеката е занимание самотно. И да крещиш, няма кой да те чуе...
                            Последният път като ходих, едно пубертетче с неоформена женственост така се въртеше на кола, че уби всяка мисъл за еротика в мен... Е, кажете, к'во да праа там? Да пия разредени ментета или бири 0.33л.... Да слушам "Техно" или чалга.... и да гледам пикли да ми се гъзуркат по коловете....
                            В кръчмето си е по-убаво... Хем си слушам "Наше"...

Татковците, знаете ли къде са ви децата????
                            Да!
                            Ама верно думаш,че тука е по-комфорт,отколкото некое бисексинамквоси да си фръцка неотлежалата трътка.
                            Не дай боже като вкара некое питие за твоя сметка и да оповръща "смокинга"...
                            НАЗДРАВЕ!!!

Коментар

Добър вечер и наздраве!
                              С "Фармахим" - непобедим
                              Дизел - само дънки!

Коментар

Първоначално публикуван от m20_maniqk Преглед на мнение
                                Добър вечер и наздраве!
                                Добра да е,наздраве и от мен,но вече е време да се излиза по дискотеки/кръчми
                                [B][URL="http://metric.rodim.ru"][IMG]http://metric.rodim.ru/a1_a1_11_12_2008_2_1a.gif[/IMG][/URL][/B]
                                [B][COLOR=Red][SIZE=4]ИСКАМ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА![/SIZE][/COLOR][/B]
                                [IMG]http://ftp.domainbg.com/CECO_KANGOTO/Icon%202.jpg[/IMG]

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X