Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Бар "Наздраве"

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: Бар "Наздраве"

Ееееххх луда работааа

Коментар

Първоначално публикуван от gadeff Преглед на мнение
      Оооооо, аз щото познавам цела София и трима от Перник.....въртех се като изоглавен да позная некой, ама сичките зяпнали едни ц....и, аз даже и двореца обиколих три пъти, и на пицария бях....и компания си намерих Наздраве.
      ПП. За двореца не плащам вход, имам специален пропуск......нали съм ВИП....
      То и аз не познах Радо ,но Фани ма светнана живо изглежда по млад
      Постовете тук май доста се опетлаха МОДЕРАТОР де си.
      нАзДрАвЕ АЗ са наплюсках вече и май ще си лягам да наням.
      Последно редактирано от maxxx; 04-06-09, 22:01.
      http://lh6.ggpht.com/_nwJHDgN9VrQ/Si...128/suzuki.jpg

Коментар

Първоначално публикуван от bodo Преглед на мнение
        То и аз не познах Радо ,но Фани ма светнана живо изглежда по млад
        нАзДрАвЕ АЗ са наплюсках вече и май ще си лягам да наням.
        Начатка са а.....балончетата. Ай лека нощ. Аз ровя из GPS раздела....Наздраве.

Коментар

Оооооо, аз щото познавам цела София и трима от Перник.....въртех се като изоглавен да позная некой, ама сичките зяпнали едни ц....и, аз даже и двореца обиколих три пъти, и на пицария бях....и компания си намерих Наздраве.
          ПП. За двореца не плащам вход, имам специален пропуск......нали съм ВИП....
          Стърчах като един.. буй през цялото време!!!!
          И всички хубави жени ми се лепеха като мухи на лл ъъъ мед.
          После, ми то лесно има - де се точеше бирата???? мИ този, дто пи най-много на аванта, кой мислиш беше...
          Най-елементарното правило за употреба на пълния член е да го слагаш отзад на извършителя на действието!

Коментар

Стърчах като един.. буй през цялото време!!!!
            И всички хубави жени ми се лепеха като мухи на лл ъъъ мед.
            После, ми то лесно има - де се точеше бирата???? мИ този, дто пи най-много на аванта, кой мислиш беше...
            Минутки за реклама. А ти, между другото, като член на нашия барбекю клуб, кога мислиш да дадеш членския внос (тарелка кебапчета и двулитрова бира) а ? И минаване през трапа на заслона на Осеново за бойно кръщене....Не си идвал на нито едно събиране....крайно време е. Ако много залепнат по пътя, не се притеснявай, ние ще се погрижим, ще ги отлепим..... Наздраве http://forum.offroad-bulgaria.com/group.php?groupid=20
            ПП. Замислям се да направя клубните мероприятия задължителни, при отсъствие извинителна бележка.....
            http://zabaven.com/?a=snimki&q=1&id=8
            Последно редактирано от maxxx; 04-06-09, 22:08.

Коментар

сладурчета оставям ви ... лека вечер

Коментар

Минутки за реклама. А ти, между другото, като член на нашия барбекю клуб, кога мислиш да дадеш членския внос (тарелка кебапчета и двулитрова бира) а ? И минаване през трапа на заслона на Осеново за бойно кръщене....Не си идвал на нито едно събиране....крайно време е. Ако много залепнат по пътя, не се притеснявай, ние ще се погрижим, ще ги отлепим..... Наздраве
                За минаване на трапове - не давам вече безплатни уроци....
                Като оставиш жипа на една гума (е, и една греда)... пак ша си думаме...
                Кебапчетата много лаят, виж, нещо дето брека или грухти - по-може...една двулитрива бира за кой крак?
                Най-елементарното правило за употреба на пълния член е да го слагаш отзад на извършителя на действието!

Коментар

сладурчета оставям ви ... лека вечер
                  Лека...... Утре има да спяяяяяяяяяяяяяяяяяяяя. Тежка е съдбата.........
                  http://vbox7.com/play:57755b85
                  Последно редактирано от bodo; 04-06-09, 22:34.

Коментар

Тука ли е Караокето.....http://www.youtube.com/watch?v=VUWT1J9Eywo&NR=1

които ми я изкара на яве онлайн черпя Гленфидич на корем.

Коментар

Апвай, апвай повече, душко, имаш нужда.....
                      Па и бозица пийвай.....
                      Наздраве, сладур!
                      Какво и не ти хареса в нея Трябва ли на количка да си ги вози, та да ти харесат Арно си ни е Красито.... Никой не те кара да я взимаш / все пак има предложение да идва в града на Golfa / Боза и требвало... После ше я пратиш за силикон Това не е джип... Това е ЖЕНА ( с чаве ) Оразмерена от конструктора, без излишен тунинг. А и всичко ѝ е тествано в тунела за аеродинамика ... Така че, ако не ти аресва, остави ви я на мене ( ма съм малко далечко )

Краси. Нали знаеш, че пия бира
                      Където Бирата, Там и Аз...

Коментар

Първоначално публикуван от nyvatest Преглед на мнение
                        Трябва ли на количка да си ги вози, та да ти харесат Арно си ни е Красито..../ Боза и требвало... После ше я пратиш за силикон Това не е джип... Това е ЖЕНА ( с чаве ) Оразмерена от конструктора, без излишен тунинг. А и всичко ѝ е тествано в тунела за аеродинамика ...
                        Ей, спамери, изядохте човека, скочихте да я защитавате, верно жената не е виновна, но когато около тебе се въртя от онези тунингованите как да обърнеш внимание на серийното производство?
                        Митьо Пайнера какво казва ако ще сте ми като домакини не ви ща, искам съпрузите на домакините да ви пожелаят.
                        Аз бях там, вервайте ми зорът беше голям!
                        Най обичам да ми обясняват как няма да стане!

Коментар

Коментар

Ей, изядохте ме!
                            Къде съм казал че не ни е убаво момичето?
                            Е, според мене има мегдан де да сложи още малко месце, ма то си е въпрос на лично предпочитание...
                            А за бозата - ша се повторя - ми да беше поразкопчала малко този анцунг... даже можеше нова тема да отворя: "Какво крие Красито под анцунга" или "Колкото по-неочаквано - толкова по-хубаво"...

Коментар

Ей, изядохте ме!
                              Къде съм казал че не ни е убаво момичето?
                              Е, според мене има мегдан де да сложи още малко месце, ма то си е въпрос на лично предпочитание...
                              А за бозата - ша се повторя - ми да беше поразкопчала малко този анцунг... даже можеше нова тема да отворя: "Какво крие Красито под анцунга" или "Колкото по-неочаквано - толкова по-хубаво"...
                              Стига с туй месо бе Радо,аз се чудя как да го махна от мене ,ти ма караш да слагам,за нова тема да отваряш сакън недей
                              Добро ти утро.

Коментар

Тъй като гледам нещо сте се объркали .....
                                Вместо да смучете биричка рано сутринта, Вие .... цицате ....
                                Кольо "Дупетата вървят и с мастика... "

Ясен Супер Модератор: "Абе при мене как не увисва?" "хм, представих си Багера по бельо."

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 3 потребители онлайн. 0 потребители и 3 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X