Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Бар "Наздраве"

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: Бар "Наздраве"

Първоначално публикуван от maxxx Преглед на мнение
    Брато,днес едната ми пръчка потегли в язовира,зор и хванах края.Оттървах прасето,желая ти същата и по-голяма слука!!!
    Ааа, не - аз отивам на перце да си начеша крастата и да си почина от хайлазлъка дето го правя по цял ден. Никви "прасета" не ща да ми вдигат кръвното и адреналина, искам само спокойствие и слънце, птички да пеят и пчелички да жужат/то май е рано още за тях/, и тъй...

Коментар

Първоначално публикуван от Тихомир Преглед на мнение
      Ааа, не - аз отивам на перце да си начеша крастата и да си почина от хайлазлъка дето го правя по цял ден. Никви "прасета" не ща да ми вдигат кръвното и адреналина, искам само спокойствие и слънце, птички да пеят и пчелички да жужат/то май е рано още за тях/, и тъй...
      Ъхъ,аз също пия жълта лимоната.Тамън гризях някакъв сандвич и пийвах бира.Като си скивах звънеца да пада в гьола,сопата такси и хвърлих всичко.Ама не е бил мой,хайванина.Утре пак рандеву,има и читави каракуди ако не се видим с шопара.Прасна ли го ще ти звънна да се пъча.
      Лека!

Коментар

Eй, ко става бе? Нещо нови попадения имаме тука. Ама аз пак изпъснах влака Утре надявам се да я засека
        Където Бирата, Там и Аз...

Коментар

"аре бре джиги би, кадеси бре"

Тук съм бе Юли!
          А Наздраве!

Коментар

Де сте бре, пияндурници хората в Голица вече жените си бият, в Калипетрово повръщат, а вие още салатата не сте нарязали.....Наздраве

Коментар

Първоначално публикуван от bodo Преглед на мнение
              Де сте бре, пияндурници хората в Голица вече жените си бият, в Калипетрово повръщат, а вие още салатата не сте нарязали.....Наздраве
              Тоа па,в Айтос вече за трети път си бият жените
              Аз от 15.30 пия....сам кат чакал....няма никой...даже и пияния гей липсва
              Ай наздрави

Коментар

Първоначално публикуван от nikito776 Преглед на мнение
                Ай наздрави
                Ай......прощавам ти, че си бургазлия поне не си грък. Старите хора викат "ако видиш грък и влък, убий гърка, с вълка по- мое станеш приятел" Наздраве
                ПП. Не се заяждам, майтапя се, имам един колега от Бургас....грък е.
                Така си го поднасяме....че си Бургазлия, как да е, не е болест, не се лекува, ама дето си и грък.....

Коментар

Ай наздрави
                  ами наздраве де не си сам

Коментар

Добър вечер ,ко прайте джибромицини
                    http://lh6.ggpht.com/_nwJHDgN9VrQ/Si...128/suzuki.jpg

Коментар

Първоначално публикуван от bodo Преглед на мнение
                      Ай......прощавам ти, че си бургазлия поне не си грък. Старите хора викат "ако видиш грък и влък, убий гърка, с вълка по- мое станеш приятел" Наздраве
                      ПП. Не се заяждам, майтапя се, имам един колега от Бургас....грък е.
                      Така си го поднасяме....че си Бургазлия, как да е, не е болест, не се лекува, ама дето си и грък.....
                      Ааааа,пак ли почваш
                      От казармата имахме некви войни,м/у Бургазлий и Гагаузи.....вече не ми се спори
                      Ай пийм пък после ши видим ъъъъ,ко ши пия,кат ми свърши бирата....ся тряа пробам ракийката
                      Наздраве!

Коментар

Първоначално публикуван от krasito Преглед на мнение
                        Добър вечер ,ко прайте джибромицини
                        Оп гейчето са вясна
                        Добра вечер скъпи

Коментар

Ааааа,пак ли почваш
                          От казармата имахме некви войни,м/у Бургазлий и Гагаузи.....вече не ми се спори
                          Ай пийм пък после ши видим ъъъъ,ко ши пия,кат ми свърши бирата....ся тряа пробам ракийката
                          Наздраве!
                          Почвам....ракията. Тея спорове вече не ме кефят. Наздраве еееееееееех, 88....
                          ПП. тиам си пия рикията.......тука много заспало ай чаЛ, после пак .......евентуално
                          Последно редактирано от bodo; 07-04-09, 18:50.

Коментар

Оп гейчето са вясна
                            Добра вечер скъпи
                            Добра ,тук съм бреКо пукате ,мен нещо ма е хванал корема ,сега се натъпках с хапове,ще си налея една биричка дан сидя на празна ясла
                            ай наздраве

Коментар

Първоначално публикуван от krasito Преглед на мнение
                              Добра ,тук съм бреКо пукате ,мен нещо ма е хванал корема ,сега се натъпках с хапове,ще си налея една биричка дан сидя на празна ясла
                              ай наздраве
                              Сакън,нидей да пийш бременна ши повредиш лапиту...ши стане пиянка,кат майка си

Коментар

Оп гейчето са вясна
                                Добра вечер скъпи
                                Сакън,нидей да пийш бременна ши повредиш лапиту...ши стане пиянка,кат майка си
                                Ни кващам аз вече
                                ай за всички по -здравhttp://www.vbox7.com/play:735b25d3
                                НАЗДРАВЕ

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 2 потребители онлайн. 0 потребители и 2 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X