Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Бар "Наздраве"

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: Бар "Наздраве"

Първоначално публикуван от Vili4ka Преглед на мнение

maxxx, стига наднича - кажи една дума!
    Казах,сестро...
    Сега готвя,после ще пера-към полунощ ще простирам.Тука ми е единственото местенце да си заваличкам сърцетупа,ама барне ли ме съпругата-две армейски каски фирясват...
    ...обеща ако не загоря ориза да не ме трепе с хъба на джипа...ако се забавя в кръчмето,да знаеш,че отбивам трудова повинност и си спестявам спането на терасата...
    Наздраве/ама тихичко.../!

Коментар

Първоначално публикуван от maxxx Преглед на мнение
      Казах,сестро...
      Сега готвя,после ще пера-към полунощ ще простирам.Тука ми е единственото местенце да си заваличкам сърцетупа,ама барне ли ме съпругата-две армейски каски фирясват...
      ...обеща ако не загоря ориза да не ме трепе с хъба на джипа...ако се забавя в кръчмето,да знаеш,че отбивам трудова повинност и си спестявам спането на терасата...
      Наздраве/ама тихичко.../!
      Мале Максе,аз си мислех че съм най-зле...Тя мойта госпожа ме налага с маркуча от пералнята.Ма ти съвсем си го закъсал с тия хъбове....А наздраве,майн Фроинд!!!Прост дет му казваме!
      Виден столичен ихтиолог

Коментар

Първоначално публикуван от Vili4ka Преглед на мнение
        Лелееее, какво е това меню ??? Ааа, ясно кой ще сготви за сбирката на вируалното кръчме, като дойде време!
        Таквиз да ги нямаме-аз от сутрин до вечер ям бой с тигана в капацуната.На сбирката/евентуална такава/ пак да играя шерпа...?
        Тц,КНСБ-искам друг/а да готви,аз да играя консуматор...
        ...вареното фъсна,слагам сега картофите и се връщам.Ориза е готов и се задушава под кърпа.Кюфтарлака е фризерунген...Ако бях Ж.Р. и знаех правилното място на бикините/примерно,не под мишницата/,еша си няма да имах...
        Наздраве!

Коментар

Малеее, Максе, как можа така образно да опишеш кулинарната си вакханалия...бива ли така ... Отидоха ми сега опитите да спра да ям вечер, айде, отивам да хапна нещо. Ама ти ще си ни готвача на срещата, то е ясно.
          Наздраве на всички!
          ИСКАМ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА!

Коментар

Айде, и аз се прибрах. Цел ден правих детски партита и ми се е надула главата от музика и крясъци. Малко алкохол ще оправи работата.
            П.П. Ако не стане с малко ще пробвам с много. Наздраве..
            Всичко готино на този свят е или незаконно,или неморално или вредно за здравето.
            -----------------------------------------------
            Питието определя съзнанието....
            -----------------------------------------------
            0887770735

Коментар

Първоначално публикуван от trajal Преглед на мнение
              Айде, и аз се прибрах. Цел ден правих детски партита и ми се е надула главата от музика и крясъци. Малко алкохол ще оправи работата.
              П.П. Ако не стане с малко ще пробвам с много. Наздраве..
              С малко никога не става...А наздраве!
              Виден столичен ихтиолог

Коментар

Първоначално публикуван от бат'Марто Преглед на мнение
                Мале Максе,аз си мислех че съм най-зле...Тя мойта госпожа ме налага с маркуча от пералнята.Ма ти съвсем си го закъсал с тия хъбове....А наздраве,майн Фроинд!!!Прост дет му казваме!
                Шаде,майн фройнд,абер дас ист рихтих.Пералня маркучулуй шлехт натюрлих,абер ин майне капацуне зеер проблем ваар фон майне сватбе мит гешенк тигани ин майне зурлен.Дас ист ганц геноцид-фикен,кохен,киндмахен унд имер берайт фюр фемиликахърен...
                Прост,мейн лиебер.
                Лебен ист шлехт,абер ист...
                ZUM WOHL!!!

Коментар

Шаде,майн фройнд,абер дас ист рихтих.Пералня маркучулуй шлехт натюрлих,абер ин майне капацуне зеер проблем ваар фон майне сватбе мит гешенк тигани ин майне зурлен.Дас ист ганц геноцид-фикен,кохен,киндмахен унд имер берайт фюр фемиликахърен...
                  Прост,мейн лиебер.
                  ZUM WOHL!!!
                  Мали,Максе,задави ме бре.А да си ми лебендих унд гезундлих!Отдавна не се бях смял така!.Наздраве,приятелю!
                  Виден столичен ихтиолог

Коментар

Привет!
                    Вий си хакайте ракиджойса...да ви е сладко...
                    Пък аз ще поработя тази вечер...
                    Задочно наздравичката от мен...
                    Историята на цивилизацията може да се опише с шест думи: колкото повече знаеш, толкова повече можеш.
                    .................................................................................................
                    Е. Абу

Коментар

Първоначално публикуван от м20_маниак Преглед на мнение
                      Ами, нямам никакво време напоследък - започнах да ходя редовно на училище, спортувам, пък и се затопли навънка, та вечер излизам с приятели.
                      Гледам има промени, които сега забелязвам - промяна и кирилизиране на потребителското ти име. Честито и да почерпиш!
                      Ами да,и също така благодарим,мъниче,е ходи на училище,полезно е,ами освен да ти пожелая успешно завършване и НАЗДРАВЕ Ще те почерпя,немай никакви проблеми

Коментар

Сега ще си налея един тлъст Джак и ще пия за "Бог да прости". Много е лошо когато млад човек се самоубива, а още по-лошо е когато оставя и малко дете. Тежко е когато си го познавал.

Бог да прости Илиян Лудия!

Коментар

Прост,мейн лиебер.
                          ZUM WOHL!!!
                          Преди време бех помолил модераторите да склонят Макса да говори на български , щот немския ми е като на туземец - уазка. Ма чак сега кат се опулих , проумях че Макса говори с лек акцент , та всичко му се разбира . И то да му съчувства човек на мъката
                          Апропо , аз си сипах една ракийка . Тва бирата е пълна измама.
                          Наздраве !
                          Топлата вода е открита случайно само първия път . Всички последващи опити за нейното преоткриване са умишлени , упорити и целенасочени.

Коментар

Еи пичове,наздраве и от мен .Днес по непредвидими причини ми се наложи да пия кафе в Енина да закърша някои комат в Балчик и да си пия ракиицата в Житарово....а наздравеее с амсия!!!!!
                            Най-добре е да имаш богати приятели!!!
                            Ако не ти дадат, барем няма да ти искат!!!

Коментар

Първоначално публикуван от Фани Преглед на мнение
                              Малеее, Максе, как можа така образно да опишеш кулинарната си вакханалия...бива ли така ... Отидоха ми сега опитите да спра да ям вечер, айде, отивам да хапна нещо. Ама ти ще си ни готвача на срещата, то е ясно.
                              Наздраве на всички!
                              Не е вакханалия,дружке-ежедневие е..
                              Не искам да идвам с престилка,карайки Фронтерата-влез ми в положението...
                              Подстригвам се късо,щото не мога да си разреша косата покрай тиганените хематоми...
                              Щ'ти кажа наздравичка,но утре ако фъфля-някой зъб е фирясал покрай съпругата ми.Кротка беше,роди ни щерка-какво избуча не знам,сега ме фирка оффроуд здраво/УАЗ да не си/...мълча,готвя,простирам,черги тупам-имам ли вариации...мислете колеги-лъжовна е семейната идилия,питайте ми блъндите по тиквата...

Коментар

Първоначално публикуван от Чичко Фър Преглед на мнение
                                Еи пичове,наздраве и от мен .Днес по непредвидими причини ми се наложи да пия кафе в Енина да закърша някои комат в Балчик и да си пия ракиицата в Житарово....а наздравеее с амсия!!!!!
                                Чичко Фър,НАЗДРАВЕ,е па пиша ти на скайпа......... дека си,бре

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X