Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Бар "Наздраве"

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Бар "Наздраве"

Гриша, веднага връщам поздрава с нещо, което открих наскоро и с удоволствие си го слушам.
    Тази полска хеви метъл банда, с водещ дамски вокал и бързи композиции, са нещо, което се надявам да бъде оценено подобаващо от почитателите на хубавата музика.

И по-старите парчета на групата са доста рифови и грабват още от първото прослушване.
    Наздраве.

ПП. Радо, добре сме те заварили, на пък жалко за нерадостните новини при теб.
    proud founder of Anna Veith fan club Bulgaria
    NISSAN Terrano II R20 2.7 TDi [A1 Rh+]
    Заедно в борбата срещу злокачествените мозъчни тумори

Коментар

Ей последно време късно бачкам, късно пия, късно лягам....Наздраве и от мен! Ми кво да се прай ша мета сама Барот...дорде не са паднали кепенците!
      Силните плачат сами. Не ръкомахат. Не викат. В гръб не забиват ками. И не се кланят на никого.

Коментар

Първоначално публикуван от Доби Преглед на мнение
        Ей последно време късно бачкам, късно пия, късно лягам....Наздраве и от мен! Ми кво да се прай ша мета сама Барот...дорде не са паднали кепенците!
        Нема да са пУашиш, Божич още сервира, не е затворил, споко и Наздраве.
        Аз съм проз консуматор напоследък...П
        П.С. ама много проЗ ;-)
        Най-елементарното правило за употреба на пълния член е да го слагаш отзад на извършителя на действието!

Коментар

А, няма, Доби. Не си сама в бара по това време. Хайде, наздраве - дзъ-ъ-ън, чашите.
          Ето и Радо бил тук.

Коментар

Наздраве колега ГадеФ, аз не знам колко си проЗ, ма някак те УваЖавам! Щом ще ми сервират добре, Мерси Божич за сервиза....ша му ударим още една чаша Шуменско вместо приспивателно
            Силните плачат сами. Не ръкомахат. Не викат. В гръб не забиват ками. И не се кланят на никого.

Коментар

Първоначално публикуван от Доби Преглед на мнение
              Наздраве колега ГадеФ, аз не знам колко си проЗ, ма някак те УваЖавам! Щом ще ми сервират добре, Мерси Божич за сервиза....ша му ударим още една чаша Шуменско вместо приспивателно
              И аз мноо та увжааам.
              Тряя да са ув'жааме, щото иначе кой ша ни ув'жаа ;-)

Наздраве, Доби, първата вечер на събора миналата година докъм ъъъ 40 бири май ги докарах....

Ники, гледаш ли волейбола?
              Само бойлерът и волейболът ме държат буден.
              ЪЪЪ и кака грозданка.
              П.С. Питай Хънтара кой му изпи всичката бира на ресторанта наскоро ;-)
              Най-елементарното правило за употреба на пълния член е да го слагаш отзад на извършителя на действието!

Коментар

Гадеф, светът е такъв какъвто е, и ние сме част от него - ние, нашия живот, нашето минало и бъдеще. Каквито сме ние, такъв пък е нашия свят, минало и бъдеще.
                Баси к'во написах, исках да изкажа съчувствие...

Ники, намислил съм ти поздрав, ама утре.

Наздраве, Доби!
                Способен съм на всичко, стига то да е човешко. Който ме надмине не е човек.

Коментар

Радо, наздраве за победата над Германия (няма само да ми се радват тази вечер ).
                  Гриша, с нетърпение ще чакам музикалния ти избор за утре вечер.
                  Наздраве, приятели и спокойна нощ.

ПП. Вече съвсем са наближили пост № 60000 и страница № 3000.

Коментар

Първоначално публикуван от nickbochev Преглед на мнение
                    ПП. Вече съвсем са наближили пост № 60000 и страница № 3000.
                    Виж ти:

Първоначално публикуван от trajal Преглед на мнение
                    ....Ама,както е казано в поговорката:-Офроудърите-пиячи през 9 планини се надушват.Ха,наздраве.Да пребъде в годините новия бар "Наздраве".Честито.
                    ...Жорката е бетер врачка Цитираният му пост е от откриването на Бара...
                    ...ще му превземем трезвената тема...

Радо, до септември - живот и здраве - ще си кажем "НАЗДРАВЕ" - до тогава !!!
                    Способен съм на всичко, стига то да е човешко. Който ме надмине не е човек.

Коментар

Гледам,че няма никой в бара!
                      Да Ви рекна: Наздраве па дано се появите!

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:11111.jpg
Прегледи:5
Размер:32.4 КБ
ID:5384345
                      0осем9осем7шест0осем7едно
                      Миро

Коментар

Момчета и Момичета, казвам ви Наздраве... Ама съм като "умрял", в събота, като заседнахме от 20:00, чаааккккк до 8 и нещо пихме, абе опоркахме 3 шишета Водка Завой...... Тамън се прибрах и отидохме на риба.... Сутринта пък станах в 5, абе тряяя да си доспивам....
                        Бочка, недей така с тази текила..... Че хем момичето хубаво, пък + текила.....
                        За Лада НиВа--->Имам СаМо ДвЕ ДуМи---->НяМаМ ДуМи....!!
                        Honda Dominator 650
                        088ЧЧ93979-->Борис
                        0878956Ч38-->Борис

Коментар

Аре наздраве със загоркен
                          RAV 4
                          F650GS

Коментар

Боре, вие направо сте сляли петъка с понеделника...Евала! Наздравеее
                            The Flat Earth Society has members all around the globe.

Коментар

Първоначално публикуван от Liebherr4eto Преглед на мнение
                              Боре, вие направо сте сляли петъка с понеделника...Евала! Наздравеее
                              Горе долЕ ..... Ама от 8 човека, останахме/оживяхме 2ма само.... Хората кафе пият.... Ние поркаме бири... Пък и отворихме заведението, де... Една хубава музика, народно.... Майкааа..... Трябваше да си продължим, ама щях да си изпусна Риболова, пък не е хубаво така..... Ако не начешаме с Бащата крастата, не става... Просто задължително е, първото нещо което ми казва, като слезем, е "Къде е Баба Ягата" и отиваме да я вземем... Че за утрето да сме готови Последните 4 седмици не сме пропуснали...
                              НАЗДРАВЕ!
                              Последно редактирано от Борис Хаджиценев (bob4oo); 18-06-12, 17:48.
                              За Лада НиВа--->Имам СаМо ДвЕ ДуМи---->НяМаМ ДуМи....!!
                              Honda Dominator 650
                              088ЧЧ93979-->Борис
                              0878956Ч38-->Борис

Коментар

Наздраве!
                                ...със студен арианен
                                Your conscience is all you can take to your grave.

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 2 потребители онлайн. 0 потребители и 2 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X