Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Бар "Наздраве"
Свий
Темата е затворена.
X
X
-
От: Бар "Наздраве"
Първоначално публикуван от TigerHunter Преглед на мнениеНаздраве, Бочка!
Ейййй...знаеш че съм биро и ц..ман
0осем9осем7шест0осем7едно
Миро
Коментар
-
Наздраве ц...мани...... Да знайте какъв банкет падна мале то така човек откарва до век
Нам....кой си .....ов ден направихме!Силните плачат сами. Не ръкомахат. Не викат. В гръб не забиват ками. И не се кланят на никого.
Коментар
-
И какво научи? БНТ ще го дават от 23.00 в неделя. Абе, последната дупка...За ралито, също никаква информация. За футбола обаче! То не бяха отбори, то не бяха състезатели, то не бяха техните любовници...Всички медии се състезават, коя колко измишльотини ще каже...Вече ми стана безкрайно противен.
Но тук се говори за пиене, питиета и малко засукани сервитьорки, та...
Наздраве!Lancia Delta HF Integrale Evolucione
Коментар
-
Ами да ти е готино на панаирЯ....Нии пък от снощи правим рожден ден на малката ми щерка 26г.и ще го свършим в неделя щото истинският е тогава.
А нздраве?Силните плачат сами. Не ръкомахат. Не викат. В гръб не забиват ками. И не се кланят на никого.
Коментар
-
Кво да се прави... снощи само щяхме да пийнем малко,после взехме да дегустираме виното ииии стана......празни бутилки..... днес дойде и зетя от Бургас, и комшиите да ни поздравят ииии пак до сега, утре ще ме водяк да гледам златните мостове....ама хубава кръчма имало там, и ще стане ииии, и на Баш деня ще ходим на кръчма, после казвай че нямаш брат
Наздраве!Силните плачат сами. Не ръкомахат. Не викат. В гръб не забиват ками. И не се кланят на никого.
Коментар
-
Хайде всички по местата! Имам повод - 3-я Рожден Ден на малкия ми син - Пресиян (Белята)!
Ето го.
Заповядайте!
За тази час и тази жега - летни коктейли
И бира разбира се
Мезенца...
За собственикОт, щото ни търпи
НАЗДРАВЕ
Способен съм на всичко, стига то да е човешко. Който ме надмине не е човек.
Коментар
Активност за темата
Свий
Тук са 4 потребители онлайн. 0 потребители и 4 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар