Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Бар "Наздраве"

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Бар "Наздраве"

Вие може да си лягате, но вкъщи започваме да пере ме. Преди малко изпратихме и последните гости от компанията на брат ми и той реши, че ще пере(не точно той а пералнята), въпреки че е след 2 през ноща. Но може ли един пиян човек(аз) да обеди по-пиян от себе си(брат ми) че действието му е тъпо? Наздраве, въпреки, че пиенето тук свърши преди около час и съм на вода. Отивам да видя брата какво прави, че май реши да мие чаши и счупи някоя.
    Citroen C-Crosser 2.4 бензин ръчка 2009г.
    Телефон - в профила!

Коментар

Първоначално публикуван от Иван Жоров Преглед на мнение
      Вие може да си лягате, но вкъщи започваме да пере ме. Преди малко изпратихме и последните гости от компанията на брат ми и той реши, че ще пере(не точно той а пералнята), въпреки че е след 2 през ноща. Но може ли един пиян човек(аз) да обеди по-пиян от себе си(брат ми) че действието му е тъпо? Наздраве, въпреки, че пиенето тук свърши преди около час и съм на вода. Отивам да видя брата какво прави, че май реши да мие чаши и счупи някоя.
      Брат ми спи като пън! Оказа се, че наистина е счупил чаша докато мие. Аз няма да простирам, оставих му бележка да простре като стане. Алкохола не прощава. Наздраве!

п.п. Ако модератор прецени да ми трие пиянските глупости....
      Citroen C-Crosser 2.4 бензин ръчка 2009г.
      Телефон - в профила!

Коментар

Наздраве Бобчо

Сипах си биричка
        The Flat Earth Society has members all around the globe.

Коментар

От оная шантавата тема:

Първоначално публикуван от Liebherr4eto Преглед на мнение
          Я се взимайте в ръце и наливайте бира с вкус на бира и пържоли от месо!
          Слушам и изпълнявам!

Наздраве с бира
          Способен съм на всичко, стига то да е човешко. Който ме надмине не е човек.

Коментар

Ам тъй де, няма да са изуагаме

Сипвам още една биричка, че ми е готова рибката (пъстърва в листа от лапад)! Разкош

Наздраве

Коментар

Екстра рецепта...

Я да не си самотна на бара - поздрав:

Наздраве!

Коментар

Пъстърва, но Сивен, месото му е розово... Той е даже малко по-вкусен, от Пъстървата
                Аз вчера си пих на Пътя/ ама в буквалният смисъл/, изкарах една пейка, един стол за Лаптопа и гасссс... Едно кило домашарка и пей сърце
                За Лада НиВа--->Имам СаМо ДвЕ ДуМи---->НяМаМ ДуМи....!!
                Honda Dominator 650
                088ЧЧ93979-->Борис
                0878956Ч38-->Борис

Коментар

Първоначално публикуван от Борис Хаджиценев (bob4oo) Преглед на мнение
                  Пъстърва, но Сивен, месото му е розово... Той е даже малко по-вкусен, от Пъстървата
                  За съжаление при нас само това кълвеше, обикновена пъстървичка, кълве на 8,40 килото - прясна и чистена. Иначе веднъж ми пратиха армаган от вашия край, една розовка беше, няма толкова вкусна риба!!!

Наздраве, и не се напивай много на пътя, да не ти вземат пейката

Коментар

Чекай да се оплачем....от живота!! Днес е много тежък ден! Висим два часа на скарата,краката ме заболяха!Не стига това,ами трябваше и бира да пия през това време!!Направо ми се риве!!! И сега,като свърших с тая работа,не стига друго,ами трябва да се справям с 2кила пръжоли,1кило кърначета,...найсет кифтета и кибапчита и некви пилешки работи!!!Направо.......не знам от къде да започвам!!! КВО ДА ПРАИМ????
                    НАЗДРАВЕ!!
                    088пет722пет99
                    http://www.hydropompi.com/

Коментар

Първоначално публикуван от REGULATOR Преглед на мнение
                      КВО ДА ПРАИМ????
                      Кажи си адреса и колко свободни места има!
                      ДА ПОМОГНЕМ НА НИКИ- http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=102019
                      08седем9010З60
                      MAKE RALLY NOT WAR
                      Confidence in Motion

Коментар

Крум пак го е закъсал, ами давай да помагаме, нали за туй са приятелите

Наздравей

Коментар

Първоначално публикуван от peichev68 Преглед на мнение
                          Кажи си адреса и колко свободни места има!
                          А,места!!Места да искаш! Направил съм ложа за зрители!!!
                          088пет722пет99
                          http://www.hydropompi.com/

Коментар

Първоначално публикуван от REGULATOR Преглед на мнение
                            Чекай да се оплачем....от живота!!
                            ШЪ ривйеш не ми...мачки мрЪвйете да ти отнесат

Баси, една жица да беше ударил само и нЕмаше да се налага мрънкяш

Иначе наздраве

Коментар

Круме, за оплакване си, шъ знайш
                              А има ли опция помощ от публиката?
                              А, наздраве!
                              Наздраве, Виве, Гриша, Пейчев!
                              Your conscience is all you can take to your grave.

Коментар

Първоначално публикуван от TigerHunter Преглед на мнение
                                А има ли опция помощ от публиката?
                                Що да няма-ползваме отстъпки от Еконт, нали

Наздраве (няма да изброявам, Крум да брои колко кила да прати-по кило на човек, ей така за здраве)

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X