Всичко готино на този свят е или незаконно,или неморално или вредно за здравето.
-----------------------------------------------
Питието определя съзнанието....
----------------------------------------------- 0887770735
На антибиотик съм, но си налях две глътки бира, че имах нужда и с чиста съвест мога да ви кажа Наздраве!
"Тракторче" толкова се зарадвах на статията за теб, днес разказвах на Дани, а той пита наистина ли, викам му да наистина!
Да сте живи и здрави всички и Весело изкарване на почивните дни!
На антибиотик съм, но си налях две глътки бира, че имах нужда и с чиста съвест мога да ви кажа Наздраве!
"Тракторче" толкова се зарадвах на статията за теб, днес разказвах на Дани, а той пита наистина ли, викам му да наистина!
Да сте живи и здрави всички и Весело изкарване на почивните дни!
Благодаря, Жули
Живи и здрави и Вие, ще се опитам да хвана предаването за Ники Успех!
Наздраве
The Flat Earth Society has members all around the globe.
Живи и здрави и Вие, ще се опитам да хвана предаването за Ники Успех!
Наздраве
Наздраве!
Предаването не е за Ники, но в него вземаме лично участие аз и Ники!
Нали е Бар ще ви разкажа, оператора ми нарежда - Излез вика навън да ти снимаме краката как вървиш, а аз в шаш и паника, не съм си и представяла, че ще ми снимат обувките, и като се спънах, в това време учителите се разпищяха, че няма време и трябва и децата да снимат, та се и посмяхме на фона на съвсем сериозния документален филм.
Но от мен да знаете, няма по-добро лекарство от усмивката и позитивното мислене, смеха лекува!
Тук се прокраднаха мнения, че и алкохола лекува, така че.... Пийте и се смейте и това е... живота!
Добра вечер и наздраве!!! Бях на бира,ама приключвам,че утре ще се ходи до Дупница.
Да се обадиш на Сашо и да го поздравиш. А-аа и да вземеш онова забравеното, че и Евгени чака, че и Иво (в момента наднича). Така ще се отървеш от греховете си
Поздрав:
Наздраве
Последно редактирано от Гриша; 27-04-12, 21:30.
Причина: Забравих поздрава
Способен съм на всичко, стига то да е човешко. Който ме надмине не е човек.
Коментар