Аз имах малко гости. За едно половинчасово занимание, дет се вика. Та сега съм пак на масата. Гостито си отиде доволно /надявам се/.
Наздраве.
Всичко готино на този свят е или незаконно,или неморално или вредно за здравето.
-----------------------------------------------
Питието определя съзнанието....
----------------------------------------------- 0887770735
Аз пак закъснях. Ама така ще е до Трявна, няма друго време за стягане на "бегачката"...
Наздраве.
Аз пак, щото съм нагъл, ще те питам: Спори ли работата по колата?
Ако и сега не ми отговориш-нема да те черпя в Трявна, щото нема да дойда и да викам за тебе. Хау!
Наздраве
Способен съм на всичко, стига то да е човешко. Който ме надмине не е човек.
За спорене-не спори много, че я върша предимно вечер след работа. И е студено още мамка му... Но напредвам, до Трявна трябва да съм готов. Има да се изърпи малко купето, да се подсили на едно-две места, да се ошкури и боядиса, да се направи предпазна клетка, да се свали педния мост и да се сменят лагерите на пиньона, да се изработят планки за слагане на витарските спирачки, да се преправи шарнира на задния мост, да се намерят две ключета за електромоторите на стъклата на вратите, да се оправи мястото на което стоят релетата на лебедката, да се изработи капак на кутията с релетата, да се пуснат кабелите, и още един куп подробности...
Коментар