Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Бар "Наздраве"
Свий
Темата е затворена.
X
X
-
От: Бар "Наздраве"
Ши черпиш ми, ко искаш кара да върви и да не се чупи...
Отчето днес почерпи една бира и някакви месцета, ама то си беше само за да е сполучлив ремонта. За доброто представяне ма мотокара си трябва по-сериозно черпене
Иначе днес слжих другото купе на витарата, и от утре започвам да сглобявам.
Наздраве на всички.Има ли желание-има и начин!
Коментар
-
Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнение...Иначе днес слжих другото купе на витарата, и от утре започвам да сглобявам.
Наздраве на всички.
Я, наздраве
Снимки, снимки искам снимки...Способен съм на всичко, стига то да е човешко. Който ме надмине не е човек.
Коментар
-
Айде наздаве!!Аз 5 дена подред съм Пауза....Нещо вчера беше нетолкова тежка вечер, ноо...
Както си седяхме на масата се появи и един лаф..Вместо "Троянска Сливова" "Троянска Сцепва"
За Лада НиВа--->Имам СаМо ДвЕ ДуМи---->НяМаМ ДуМи....!!
Honda Dominator 650
088ЧЧ93979-->Борис
0878956Ч38-->Борис
Коментар
-
Първоначално публикуван от bojitch Преглед на мнениеКва е тая сливовица, бре?
Я наздраве!2лева е с 20 стинки повече от Карнобатлийката, ама дъха и е .....Ще се разделяме с нея...
НАЗДРАВЕ!За Лада НиВа--->Имам СаМо ДвЕ ДуМи---->НяМаМ ДуМи....!!
Honda Dominator 650
088ЧЧ93979-->Борис
0878956Ч38-->Борис
Коментар
-
Първоначално публикуван от Румен Петров - RFF Преглед на мнениеА ние от мъка решихме да направим пикниче в махалата и така се окопахме три джипа, че цял ден спайдърмен... Е вечерта хапнахме набърже
Ето: Пикник
Наздраве!The Flat Earth Society has members all around the globe.
Коментар
-
Първоначално публикуван от Румен Петров - RFF Преглед на мнениеЕто едно клипче, има още, но не съм ги обработил!
...
Наздраве!
Очаквам аз някоя...срамна сцена на маса или Кольо играе кючек връз Металика, а то-мааате гащи из полето
По същество-НаздравеСпособен съм на всичко, стига то да е човешко. Който ме надмине не е човек.
Коментар
-
Първоначално публикуван от Liebherr4eto Преглед на мнениеАбе вий не се ли събрахте да пийте!!! Спамери! Я какво сухичко при ВасА ние от мъка решихме да направим пикниче в махалата и така се окопахме три джипа, че цял ден спайдърмен... Е вечерта хапнахме набърже
Ето: Пикник
Наздраве!
А, вие като не идвате на сбирките, и шефа ви гледа отгоре, и си понасяте наказанието.
Наздраве!Последно редактирано от Румен Петров - RFF; 05-03-12, 15:20.Р.П.(RFF) 0898677590
Пътна помощ
ДЕНОНОЩНО
Коментар
Активност за темата
Свий
Тук са 3 потребители онлайн. 0 потребители и 3 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар