Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Бар "Наздраве"

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: Бар "Наздраве"

Оттеглям се от кръчмата поради нужда за сън.Лека вечер на всички!
    С "Фармахим" - непобедим
    Дизел - само дънки!

Коментар

Първоначално публикуван от m20_maniqk Преглед на мнение
      Оттеглям се от кръчмата поради нужда за сън.Лека вечер на всички!
      От мен да мине, утре (всъщност, днес ), няма да те събуждам.
      proud founder of Anna Veith fan club Bulgaria
      NISSAN Terrano II R20 2.7 TDi [A1 Rh+]
      Заедно в борбата срещу злокачествените мозъчни тумори

Коментар

Първоначално публикуван от nickbochev Преглед на мнение
        От мен да мине, утре (всъщност, днес ), няма да те събуждам.
        А,да,няма да е лошо.
        С "Фармахим" - непобедим
        Дизел - само дънки!

Коментар

А,да,няма да е лошо.
          Върви и се наспи като хората поне два последователни дни.
          Аз също възнамерявам да го направя това, обаче само в неделя сутринта, защото утре малкият ще ни събуди рано-рано, че се е наспал и му се закусва. Пък за събота срещу недея му гласим едно "гости" при баба му.

Коментар

малиииии,, бех на копон , на идна таина мисия , и яко съм се напил , ма продължавам да ви каха , а НАДРАВЕ
            sigpicаз съм шефа на боклука и ако не ме слушаш ,,,,,, 0878 33 81 37 по всяко време

Коментар

Първоначално публикуван от Маги Преглед на мнение
              хаАХахахА не не не е заради него споко ,просто ми се доспа за момента ... вече ми мина

Ко праш джиги би
              sigpicаз съм шефа на боклука и ако не ме слушаш ,,,,,, 0878 33 81 37 по всяко време

Коментар

Първоначално публикуван от Юли Преглед на мнение
                малиииии,, бех на копон , на идна таина мисия , и яко съм се напил , ма продължавам да ви каха , а НАДРАВЕ
                А, Юли, да не вземеш утре да проспиш възможността за намиране на нова "жипка".

Коментар

А, Юли, да не вземеш утре да проспиш възможността за намиране на нова "жипка".
                  нема проблем за секо село си има човек за кмет , колегата е там и нема лабаво а излезна а я клъвна

Коментар

И не мина да ме вземаш .А?ДАно да сте си изкарали готино,Съжалявам че не бях там,ама другият път надявам се да присъствам
                    НАЗДРАВЕ Юли
                    Където Бирата, Там и Аз...

Коментар

Върви и се наспи като хората поне два последователни дни.
                      Аз също възнамерявам да го направя това, обаче само в неделя сутринта, защото утре малкият ще ни събуди рано-рано, че се е наспал и му се закусва. Пък за събота срещу недея му гласим едно "гости" при баба му.
                      Значи трябва да се чувствам късметлия,че ще се наспя.Освен ако някой не призвъни,че му се е счупила колата,искат да го бият някъде и т.н.Или пък на някоя приятелка не и се приходи на кафе,бар и т.н...И дори да не се случи някое от гореспоменатите неща (или всички накуп),пак няма да си почина както трябва-в момента по средата на стаята ми,точно зад мен,е скоростната кутия от Варшавата ,пръсната на съставни части,измита и боядисана.Утре може би ще я събера и ще почистя малко тук,че съм обърнал стаята на гараж (или пък обратното )
                      С "Фармахим" - непобедим
                      Дизел - само дънки!

Коментар

Първоначално публикуван от nyvatest Преглед на мнение
                        И не мина да ме вземаш .А?ДАно да сте си изкарали готино,Съжалявам че не бях там,ама другият път надявам се да присъствам
                        НАЗДРАВЕ Юли
                        добре че колонал ми звъна и мина с таксито та ме взе иначе и аз нямаше да ходя, наистина всичко мина супер и Жоро беше потресен от случея , има доста материал, снимки, видео , сигурно ще има и тема оделна
                        ти защо не доиде магаре такова

Коментар

........в момента по средата на стаята ми,точно зад мен,е скоростната кутия от Варшавата ,пръсната на съставни части,измита и боядисана.Утре може би ще я събера и ще почистя малко тук,че съм обърнал стаята на гараж (или пък обратното )
                          Е, сега вече напълно потвърждаваш произхода на ник-а ти...
                          Явно наистина си тотален маниак на тази тема.

Коментар

Е, сега вече напълно потвърждаваш произхода на ник-а ти...
                            Явно наистина си тотален маниак на тази тема.
                            Да и силно се надявам един ден да се повозя...Най-лошото е,че бала ми стремглаво наближава,а съм си казал че на него ще бъда с Варшавата,така че трябва да се стягам аз,за да я стегна нея.
                            С "Фармахим" - непобедим
                            Дизел - само дънки!

Коментар

добре че колонал ми звъна и мина с таксито та ме взе иначе и аз нямаше да ходя, наистина всичко мина супер и Жоро беше потресен от случея , има доста материал, снимки, видео , сигурно ще има и тема оделна
                              ти защо не доиде магаре такова
                              Мислех да ти звънна да минеш да ме вземеш,ама ми беше много лошо.Нещо настинах и реших да се прибера да се лекувам.Ама тука нещо ме подкараха та се лекувам с БИРА,което можех а направя и там
                              Където Бирата, Там и Аз...

Коментар

Значи трябва да се чувствам късметлия,че ще се наспя.Освен ако някой не призвъни,че му се е счупила колата,искат да го бият някъде и т.н.Или пък на някоя приятелка не и се приходи на кафе,бар и т.н...И дори да не се случи някое от гореспоменатите неща (или всички накуп),пак няма да си почина както трябва-в момента по средата на стаята ми,точно зад мен,е скоростната кутия от Варшавата ,пръсната на съставни части,измита и боядисана.Утре може би ще я събера и ще почистя малко тук,че съм обърнал стаята на гараж (или пък обратното )

еи, малък сваляи шортите и се меткаи да спиш стига висяа в тоя нет

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 30 потребители онлайн. 0 потребители и 30 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X