Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Бар "Наздраве"
Свий
Темата е затворена.
X
X
-
Силните плачат сами. Не ръкомахат. Не викат. В гръб не забиват ками. И не се кланят на никого.
Коментар
-
От: Бар "Наздраве"
Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнениеИ да, време е за Металика, ама за моята Металика!
Наздраве!
Коментар
-
Първоначално публикуван от Доби Преглед на мнениеи та я отсвирила на часа ко да са праи...малко с характер си пада.
Мен жените само като ме видят и започват да се изчервяват, и да говорят несвързано...
Та не бъди толкова сигурна
То напоследък все от приказки го докарваме, та и сега.
За колата-не знам. Ама ако е моя досега да е оправена.
Или поне на гаджето де
Наздраве лельо.Има ли желание-има и начин!
Коментар
-
Ех Коле,Коле, то и мен като ме видеха до преди пет години всичко искаха да ми оправят, ма сега"Минаха години", не че се оплаквам, то нищо че в железниците стачка, но все още за всеки влак си има пътници.
Кво да се прай то само едни приказки и една хубост ни остана.
Бре Кольо твойто булче не гледа ли кви ги драскаш тук.
а наздраве!Последно редактирано от Доби; 30-11-11, 00:30.Силните плачат сами. Не ръкомахат. Не викат. В гръб не забиват ками. И не се кланят на никого.
Коментар
-
Лека Коле!
И аз удрям една метла, ръчкам падналите под масата, фърлам мезетата от чиниите на кучетата си! И слагам ключа под фикуса,дето го поляха.
Ми а за последно Наздраве!Силните плачат сами. Не ръкомахат. Не викат. В гръб не забиват ками. И не се кланят на никого.
Коментар
-
Заключено, няма ора, не светят лампи, не свири радиото... ЗАТВОРЕНО!
Ми така ще е, като не идвам навреме. Стискайте палци, новата ми пералня да работи, че досега я бъзиках. Жулиета и Даниел я бяха отписали да се хвърля, ама аз реших да я взема и яко да се набутам с ремонти. Дотук 7лв части, 1 час досадно разглобяване и май това ще и е.
Коментар
-
А добриютро! На някой може и да му се стори, че известно време отсъствувах, но... имах уважителни причини ... мисля:
Те това го заФанах от събота и до днес... Три Рождени дни, две регулярни напивания и едно за почерпка! ИзгорЕ ми дроба!
Коментар
-
Първоначално публикуван от Тихомир Преглед на мнениеТи сърце нямаш ли бре! Как не тА е срам да пущаш рано сабахлям такива взривоопасни снимки, м? Щях да си изсипя кафето като я видех тая фотка!
Коментар
Активност за темата
Свий
Тук са 2 потребители онлайн. 0 потребители и 2 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар