Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Бар "Наздраве"

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Бар "Наздраве"

Хе, мен не са ме цамбуркали. Все още съм езичник.
    Ма постите си ги спазвам строго. Всички пости. И великите, и коледните, изобщо всички.
    Наздраве на вярващите.
    Има ли желание-има и начин!

Коментар

Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнение
      ... На 172 см 112 кила, както искате така го приемайте...
      Хехехехе постещия Нерез бил 112 кила.Що лъжеш така нагло бре а?Другия път ши снимам кантаро да видат ората че си 117 кила
      И аз постих малко тази вечер на пилешки крилца и ракийка и бира и кюфтета
      Наздраве , ставам си наливам водкен
      RAV 4
      F650GS

Коментар

Пости. Да постят постещите. Аз съм от ония дето не постят. Наздраве и специален поздрав от нас(с пържолите) за вас(с боба и лещата), хахаха:

Коментар

Поздрав за всички здравопиещи, постещи, рускоговорящи и т.н. НАЗДРАВЕ

айде и немско панимаещите и на тях, наздраве
          The Flat Earth Society has members all around the globe.

Коментар

Брей Тишо, много сте секси за непостещи. Е може малко хляба да намалите, ама не е фатално. А на фона на постещите, направо ми вземате акъла. Наздраве и на постещите, и на блажещите! Особено на дедо поп.
            Как милата ми родина се падна в толкова скапана държава?

Коментар

Първоначално публикуван от Румен Милков - FREEFLYER Преглед на мнение
              Другия път ши снимам кантаро да видат ората че си 117 кила
              Тез кантари по които продават не им вярвам. Според тях може да съм и 200 кила...
              Да се претегля на кантара на който купуват "бакъра" от мангалите, искаш ли?

Все още съм изумен как може да не постите през коледния пост... Това изразява отношението ви към вашия Бог, който и да е Той.

Наздраве с червено вино.(домашно)

Коментар

Първоначално публикуван от didogen Преглед на мнение
                Брей Тишо, много сте секси за непостещи. Е може малко хляба да намалите, ама не е фатално. А на фона на постещите, направо ми вземате акъла. Наздраве и на постещите, и на блажещите! Особено на дедо поп.
                Леб не ядем. Щото е вреден. Като постите. Пости в началото на зимата - нема такава глупост. В природата. Ама човека е друго.

Тез кантари по които продават не им вярвам. Според тях може да съм и 200 кила...
                Да се претегля на кантара на който купуват "бакъра" от мангалите, искаш ли?

Все още съм изумен как може да не постите през коледния пост... Това изразява отношението ви към вашия Бог, който и да е Той.

Наздраве с червено вино.(домашно)
                Фърли ме у потрес. Какво общо имат постите с вярата у Господ? Постите не са нищо друго освен църковни измишльотини, че и вредни за здравето. Господ никъде не е казал - "постете чеда мои" иначе не вярвате в мен!

Наздраве.

Коментар

"На вкус на цвет товарища нет" Всеки има правото да изразява отношението си както намери за добре, сигурна съм че нашия Бог си ни го връща всекиму според заслугите, не се затормозявай толкова, важното е да си живееш така, както се чувстваш комфортно в кожата си, тогава обикновено е и най-здравословно. Наздраве, на който още е на масата

Коментар

Требе да се верва на попОвете.
                    Они не лажат.
                    Както не ви лажа и азе с моето постене,
                    Как си представяте бая ви Коля да е на свинска смърт и да не се омаже яко, ама яко отвътре и отвън със свинска блажнинка...
                    Пък кой им верва на попските идиотии...
                    Ха наздраве и на постещите(ако има такива де)...

Коментар

Хе, мен не са ме цамбуркали. Все още съм езичник...
                      Бе тебе мое и да не са те цамбуркали , aма бъгито го кръстих

Наздраве на езичниците , постещите , блажещите и вярващите
                      RAV 4
                      F650GS

Коментар

Кольо, дай да не газим лука, но нали се писа езичник - само ще ти намекна, че Тор и Фрея изобщо не са ми споменавали за постене. А и там, където тези богове се тачат, постенето, еле па през ноември месец е агрономически нереално. Което идва да каже, че ако бяха го споменали, ония северни алкохолици мигновенно щяха да ги свалят от власт и да си измислят други богове. Зевс, Хера и компания също не са спускали такива разпореждания на подопечните си, въпреки че би им било по-лесно да ги задължат - съвсем благоразумно, според мен. Нито подобни пориви са обхващали Пирин, Тангра и другите тукашни партийни координатори.

С една дума - никакъв езичник не си ти, ами чист православен християнин, само дето не са ти редовни документите.

Коментар

Абе аз лягам от доста врме, ама наздраве де!

Коментар

Язе вервам само на един поп. Со бусче и бутиленца. Джелезни бутилчета - джелезен поп! Та тоа поп рече дека не бива да се пости, а тъкмо наобрат - да се блажи е много важно за чиляка! Наздраве за попецо с бутилчетата!

П.П. А де е отецот?

Коментар

То и аз казах чао преди час и нещо, така че не ми обръщайте внимание

Наздраве
                              Последно редактирано от Вива ViRuS4eto; 20-11-11, 22:07. Причина: забравих наздравето :)

Коментар

Ти па, къде я намери тая локва? Наздраве!

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 2 потребители онлайн. 0 потребители и 2 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X