Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Бар "Наздраве"

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Бар "Наздраве"

Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнение
    [ATTACH=CONFIG]368133[/ATTACH]
    Кольо, тая снимка е от преди ремонта, недей да ни лъжеш!

Коментар

Еееййй хорааа, Юли се завърна беее!!!

[ATTACH=CONFIG]368133[/ATTACH]

опааа,, а така Колеееее ки ги мамам рас-клатиии , тес черве-ни до-мати а наздраве
      sigpicаз съм шефа на боклука и ако не ме слушаш ,,,,,, 0878 33 81 37 по всяко време

Коментар

Малий, Траяле, гледай, гледай каква механа ни е спретнал Колето. Тря'а го черпим на сбирката, толкова труд и старание заради нас да хвърли. Виж какъв домакин е!
        Да сбирката е на 22-ри срещу 23-ти, като може да се запази и вечерта на 21-ви. Терсенето е , че днес разбрах за изборите, били на 23-ти и обещавам да ви изритам на време за гласуването до 19 часа. Вилата е заета на 15-ти, но още мога да я преместя за 29-ти. Иначе вече е запазена, на 22-ри шава навигирам по телефона, той е в подписа. А първите ще ги посрещна лично, и другите ако се наложи де! За сега сме 7- мина, очаквам други за заявка.
        Ехей, какво нещо изписах, а исках само да кажа, Наздраве!
        Как милата ми родина се падна в толкова скапана държава?

Коментар

Значи аз съм бил в заблуда за датата...
          Ма нищо де-и тогава става, няма проблем.

@ Ясен-магаре с магарето ти... Провери кога е направена снимката бре, недей да ме изкарваш лъжец сега...

Наздраве на всички.

Малее, как се радвам,ч е Юли се завърна... Да не избягаш пак бре!
          Има ли желание-има и начин!

Коментар

Първоначално публикуван от Жулиета Преглед на мнение
            Коле, Надето с какво те възнагради за майсторската работа, похвали се де, нали тук сме си все наши хора?
            Още не ме е награждавала... Тази вечер по някое време ще.

Ама работата не е много майсторска, има си кусурите, но тя и на това е доволна...

Наздраве на всички.

Коментар

@ Ясен-магаре с магарето ти... Провери кога е направена снимката бре, недей да ме изкарваш лъжец сега...
              Има радиатор на снимката

Коментар

Яаааа, Юли се върнал. Ясен почнал да пие, както ОБЕЩА.
                Дидо, ние ще ходим на Кольо на гости за цялата зима на село, щото там са прасетата и буретата. За кво ми е ремонтирана кухня, ама без пиене и мезета.
                А наздраве.
                П.П. А пък Кольо, като ни заведе да ни покаже, кое къде е, мое да си седи и в шуменската кухня.
                Всичко готино на този свят е или незаконно,или неморално или вредно за здравето.
                -----------------------------------------------
                Питието определя съзнанието....
                -----------------------------------------------
                0887770735

Коментар

Ясен, моля те кажи ми две-три думи за Зебрата, може и на лични. Видях на събора, че имаш, а аз не съм богат да купувам евтини неща. Нищо, че фенерчето на самсунга свети повече от оригиналният ми Щтил фенер.
                  И да не е спам, очаквам ви на 22-ти и Наздраве!

Коментар

Наздраве ви от мене.Компотеро , Генчев рече че щел да плаща глоба , не знаел кой е попа Требе го глобите подобаващо на сбирката ( па нали после у вас ши идва да знаеш за какво ще е )
                    RAV 4
                    F650GS

Коментар

Ти Кольо не го мисли, на него мезето за сбирката му е Априлска, през Октомври. За плащам, като поп за небрезноста, ама как да е. Жоре, на Кольо ще му нацепим дървата, все пак се постара за кухнята, А за прасето на село, мога да грея ракийката.

Коментар

Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнение
                        Има радиатор на снимката
                        Ето ти радиатора бре магаре...

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMG_0599 (Small).jpg
Прегледи:1
Размер:44.9 КБ
ID:5307423

Видя ли къде е масата, и радиатора се вижда... Не е кухнята, а хола...
                        Правих въпросната снимка в хола защото в кухнята жената си беше разположила по всички маси тенджерите, и нямаше къде да сложа паницата с атрибутите...

Ма ако щеш вервай, нали не ми искаш пари...

Айде наздраве.

Коментар

Ей, девет и двайсе е, а няма кой да отвори кръчмата...
                          Май пак се отива към фалит. Ма аз да се кажа наздравето, и да се похваля, че днес официално завърших ремонта на кухнята.

Има да се сложи един радиатор под прозореца, но за него има време...

Та наздраве де.
                          Коле, на снимките ми се губи най-важната кухненска мЕбел... дето се купува в бяло...
                          а после ни изпраща в черно...

Първоначално публикуван от Фани Преглед на мнение
                          Ей, Коле, браво, много добре си се справил!
                          Аз пострадах на бойното поле (ма не в Катуница или по протестите де), та сега тряя лежа, да си пазя крачето (скъсани ставни връзки и мускулни влакна на глезена), да си пия аповете и да пазя режима.
                          Наздраве на всички и се пазете!
                          Фани, сега нали знаеш, душко... краката трябва да се държат на високо, да не отичат... Дръж се, Насе, имаш ммммОралната ни подкрепа

Първоначално публикуван от trajal Преглед на мнение
                          Яаааа, Юли се върнал. Ясен почнал да пие, както ОБЕЩА.
                          Дидо, ние ще ходим на Кольо на гости за цялата зима на село, щото там са прасетата и буретата. За кво ми е ремонтирана кухня, ама без пиене и мезета.
                          А наздраве.
                          П.П. А пък Кольо, като ни заведе да ни покаже, кое къде е, мое да си седи и в шуменската кухня.
                          Добро обобщение, Жоре.
                          Пък обещаваме да направим Шумен шумен...

Наздраве, народе!!!
                          Най-елементарното правило за употреба на пълния член е да го слагаш отзад на извършителя на действието!

Коментар

Гадев, какво гледаш от ъгъла? Ще се яви ли на сбирката или само по събори си у бара? Айде бре хора, елате на село, много е весело!

Коментар

Юли се е върнал!Повод да си сипя едно и да ви кажа наздраве!Добре дошъл отново,Юли!
                              Виден столичен ихтиолог

Коментар

Първоначално публикуван от didogen Преглед на мнение
                                Гадев, какво гледаш от ъгъла? Ще се яви ли на сбирката или само по събори си у бара? Айде бре хора, елате на село, много е весело!
                                ЪЪЪ, май нямам пропусната сбирка...
                                Просто още ми е много рано да кажа, аз си смятам времето максимум 2-3 дена напред.

А ето "компромат" от първата сбирка.. в чест на Юли... 2008-ма
                                Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DSCF1760.JPG
Прегледи:4
Размер:399.7 КБ
ID:5307430
                                Най-елементарното правило за употреба на пълния член е да го слагаш отзад на извършителя на действието!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X