Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Бар "Наздраве"

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Re: Бар "Наздраве"

Жената си дойде, наби ме и ме накара освен да измия чиниите, да простра прането, да огладя вчерашното, а и да си направя сам салатата.
    Ами то и при мен така - само дето още не са ми разписали разкладката и нямам право да си нарежа салата.
    Но няма значение ще си пи вискито

Коментар

• От: Бар "Наздраве"

Първоначално публикуван от jaxan Преглед на мнение
      Ай наздраве и от мен! Крайна лява за мен от помощничките на Жули
      Айде, заградихме си с тебе по една. Колето нещо закАснЕ
      Наздраве, ДжаксАне!

ПП: Абе, каде ми е това емотиконче със зеления сурат!?
      Най-любимо си ми беше...
      Your conscience is all you can take to your grave.

Коментар

Той Колето много черни точки ми набра. Ай наздраве!!!
        не ме е яд когато ме лъжат а когато си мислят че им вярвам

Коментар

Първоначално публикуван от Жулиета Преглед на мнение
          Много ми идвате хора, тая вечер съм викнала три мацки да ми помагат в сервирането на напитките!
          А, и Тишо, заплатата си е моя, тия се навиха за едни бакшиши да бачкат!
          Все пак да се знае кой е шефа и кой взема пачката, ок?
          Наздраве!
          Aми то всичко хубаво ама нали знаеш, че трябва първо да минат през мен на одобрение, а след това да се пускат по стъргалото?
          Хах, наздраве!

Коментар

Първоначално публикуван от бат'Марто Преглед на мнение
            Ето ме днес на време за вечерна проверка!Наздраве!
            Марто, къде се изгуби бе! Да не си станал колега на Светльо, или те завлякоха дойчовците?
            А, наздраве!

Коментар

Първоначално публикуван от Тихомир Преглед на мнение
              Aми то всичко хубаво ама нали знаеш, че трябва първо да минат през мен на одобрение, а след това да се пускат по стъргалото?
              Хах, наздраве!

Ааааа много моля но двете вече са заети. Ай наздраве!!!
              Последно редактирано от Тихомир; 10-08-11, 20:39.

Коментар

Стига сте се карали.
                Тези и трите бяха при мен преди месец-два.
                Освен външен вид-нямат друго, знам.

Джаксане, що да съм ти набрал бе, нищо не си ми сторил? А и те броя за приятел, няма такива работи...

@Ясен-с това сливане на постовете и пояснението отдолу нищо не можах да схвана... Какво да видя, какви лоши не сте? Просто като сложих снимката и не можах да пробияда сложа маркера след нея. Все преди снимката мига пущината.

Бе я наздраве, какво ще си тормозя и без това празната тиква. Има кой да му мисли.
                Има ли желание-има и начин!

Коментар

Ааааа много моля но двете вече са заети. Ай наздраве!!!
                  Ааа, тук си има ред и порядък! Има си хора за меците дето носят мед, има и такива които да приемат, изпитват и одобряват персонала. Ся на кълбета ли треа да ставаме, м? Наздраве!

Коментар

Първоначално публикуван от TigerHunter Преглед на мнение
                    Марто, къде се изгуби бе! Да не си станал колега на Светльо, или те завлякоха дойчовците?
                    А, наздраве!
                    Не съм се губил,имам GPS
                    НАздраве!
                    Виден столичен ихтиолог

Коментар

Ааа, тук си има ред и порядък! Има си хора за меците дето носят мед, има и такива които да приемат, изпитват и одобряват персонала. Ся на кълбета ли треа да ставаме, м? Наздраве!
                      Еми, той Румбата препита една камара кандидатки, пък накрая, ако не е Жули и помощничките (работничките) и, ще си наливаме сами и сами ще си метем.
                      Явно требе да се вземеме у раце ние от по-предишното поколение за кастингите
                      Наздраве, Тишо!
                      Наздраве, бара!

Коментар

.

Джаксане, що да съм ти набрал бе, нищо не си ми сторил? А и те броя за приятел, няма такива работи...

Не бе аз на тебе...уж на Сливен щяхме да се напиваме апък ти нещо изчезна....... Ай наздраве!!!

Коментар

Е добре де добре.Май трябва да отскоча до Япония имаха там едно време едни малки мишлета.....Наздраве!!!

Коментар

.

уж на Сливен щяхме да се напиваме апък ти нещо изчезна....
                            Аааа, аз си се напих. И то яко. Ама яко ти казвам.
                            За справка-няколко страници назад в бара. Тошко така ме е орезилил, че няма накъде повече.
                            Че и на друго място пуснал клипа мискинина му с мискинин...

Айде наздраве.
                            Има ли желание-има и начин!

Коментар

Добра вечер на бандата !

СеднАл съм си аз вчера следобед под асмалъка на двора , къркам си изстудена ракийка , чат-пат лениво бодвам доматче и се наслаждавам на живота.... и изведнъж : Идилията ми секна !
                              Гледам една летяща чиния бааавно се приземява на двора , баш до лехата с лютите ми чушки. За малко да ми отиде реколтата ! А аз за люти чушки се раздавам като депутат на предизборна агитация . На всичко отгоре чинията досущ като тая на връх Бузлуджа . Ега си ташака , казвам , ако ей ся отвътре изкочи и бат`Серго Станишев , яхнал Харитон Давидович и с черна кожена премяна и червена петолъчка на ревера , като чекист на нощна смяна !
                              Убаво , вратата верно се отваря , ама от там слизат две зелени човечЕта , истински извънземни и със спирални антени на главите Доде аз търкам очи и не вярвам на ушите си , пък и вече решил , че ракията определено ми е дошла в повече , единия приближава и захваща :

- Привет , бат`Владо , казва , идеме с мир и с една задача от наш`то планетарно правителство - да изследваме психологията на Земляните . И понеже решиха , че ти си най-подходящия , те ни директно при тебе !
                              - Май диър грийн френдс , обръщам се аз към тях на развален прабългарски , като как така ваш`то правителство реши , че съм най-подходящ ?! Да не са ми чели постовете в раздел "Политика" в Офроуд форума ?! Ако е тъй , то тутакси ше ви заведа при далеч по-достойни от мен земляни !
                              - Тиии Форума го остави на нас , приближава втория , а я ми кажи .....
                              - Откъде го вадя тоя глас ли ? - прекъсвам го аз
                              - Не бре ! Я ми кажи , ако ти предложим ТРИ ИЗКУШЕНИЯ и имаш право да си избереш само едно , то кое ше си избереш ?
                              - Дай да видим , казвам . Кое е първото ?
                              - Първото изкушение , продължава онзи е следното : Качваме те на нашия звездолет и те разхождаме до другия край на Галактиката . Дет се вика - свят да видиш ! Освен туй , едно пиле н иказа , че си държАл изпити по теорията , на онзи лудия Айнщайн , та нема нужда да ти напомняме , че понеже нашия звездолет дига 300 км./сек. , като бонус получаваш и вечна младост .
                              Мене нещо ми мъчи душата , ама му казвам : Дай второто !
                              - Второто , казва , е ей ся да щракна с пръсти и да ти се Яви най-готината мацка , дето и в Бар "На здраве" не си я срещал ! И с изразителни г... ъъъ...очи , като на фолкдива от гилдията на Митьо Пайнъра . Ама не силикон , а натюр ! Да си я онождаш как и колко си щеш !
                              Пак ме мъчи нещо , ама казвам : Третото ?
                              - Третото , казва онзи , е да ти подариме един джип , дето и руснаците не могат да направят !
                              - Брех ! , казвам , той па к`ъв ше е ?!
                              - Ми такъв : Гребе из дълбоката тиня и драпа по камъньете повече от ТЛК . На асфалт бега повече от Х5 . Даже е здрав и икономичен колкото твойта Фронтера !
                              Е ? Кое избираш ?
                              Изведнъж аз пък установявам к`во ми мъчи душата : ЖАЖДА !
                              Затова им казвам на ония : Нищо от трите не избирам !
                              - Как тъй бре ?! - блещят се ония даже и с третото си око , а къдравите им антени се опват като медна жица у ръцете на скрападжия .
                              Ей тъй ! - кресвам аз . БИРА ми дайте , бре ! Ледена !

........ и точно в тоа те момент .... се събуждам .....
                              Озъртам се - лежим си на спалнята , циферблата на часовника просветва - 2.30 след полунощ . Времето , кога и Гявола спи . А жената ме ръга . Мен устата ми суха , езика залепнал , та а с мъка промърморвам : К`во ? А тя :
                              - Хъркаш , такова !
                              - Ми жаден съм , казвам .
                              - Е как нема да си жаден ,казва , като снощи опука половин кило от оная ракия , дето само от парите фащаш 3 промила ?!

- Добре де , мърморя , я стани дай една студена бира от хладилника .
                              - Бира ли ?! , избухва тя , снощи си гледаш ракията , мене ме не видиш . Язък ми и за новата прическа ! ... а сега - дай бира . Ай оправяй се !
                              ......
                              .... та такиви ми ти работи .

А поуката , драги Членове и членки на Бара , е следната :
                              - след употреба на алкохол е крайно наложително човек да има под ръка една студена бира . На една ръка разстояние . Мъжете знаят защо .

Ай ся на здраве и Умната !
                              Топлата вода е открита случайно само първия път . Всички последващи опити за нейното преоткриване са умишлени , упорити и целенасочени.

Коментар

Наздраве!
                                Тишо, сори, но излизам в почивка, ще ми идват гости!
                                Оставям ви в ръцете на трите ми помощнички, дано са на ниво!
                                Осмели се да помогнеш, преди да те помолят!
                                Отстъпки за система за активно GPS проследяване и продуктите на ЪнриълСофт

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 23 потребители онлайн. 0 потребители и 23 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X