Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Бар "Наздраве"

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Бар "Наздраве"

Първоначално публикуван от Жулиета Преглед на мнение
    Наздраве и от мен, аз вече оправдах 2л. бира / да отбележа, че това ми е пиенето и храната за деня/, опс и 0,5 л. боза, но много ми се беше препила!
    Това с някакъв козметичен подтекст или много ти се пиеше...? Наздраве!
    edoors.bg- Джаджи за врати и врати

Коментар

Евгенииииииииииииии! От жегата, не ми се яде, но ме мори жажда и пия вода, бира, боза Каква козметика, кви пет лева, аз сигурно съм единствената жена, която познаваш и не ползва дори червило, никога не е пазила диети и си пие и хапва каквото и е на душа! Айде сега наздраве, моя малък Ники вечеря чипс /домашен/ и кюфтенца, денсим си, абе супер ни е настроението!
      Наздраве!
      Осмели се да помогнеш, преди да те помолят!
      Отстъпки за система за активно GPS проследяване и продуктите на ЪнриълСофт

Коментар

Наздраве, дружина!
        Мале, каква жега брах днескааа...
        Студена биричка само помага.
        Your conscience is all you can take to your grave.

Коментар

Моята бира е в камерата на хладилника, но още ми е рано, та затова само се обаждам, без да казвам наздраве.
          На мен пък днес не ми беше много топло, съвсем нормално като за сезона.
          Виж, като наближи до 40 градуса-тогава вече е гадно.

А аз най-обичам да е някъде около 45 градуса.
          Ракията де...
          Има ли желание-има и начин!

Коментар

Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнение
            ...
            А аз най-обичам да е някъде около 45 градуса.
            Ракията де...
            А аз я пия само ако е над 50. В момента лоча една 55 градуса, но ми обещаха като препичат тия дни да ми отделят някое килце над 60-62/63. Наздраве с ракийка, ледена водица и салатка домати с лук и люта чушка.

Коментар

Баща ми я прави на 55-56 града след препек, а после си я разрежда малко. Лично аз, не разбирам подобна логика, ама не съм и голЕм пияч на ракия. Най-пивка винаги ми е била 42-43 градуса.
              Наздраве, Тишо!
              Дръпнах си Демис Русос и му се кефя в момента.
              Коле, бирата в камерата се пресича бре!
              По-добре я сложи под чешмата. Не е като да немаш време, докато минеш на бира. Аз не бих, ама това си е мое мнение.
              Наздраве!

Коментар

Като бях по-млад и аз си падах по "яката" ракия-задължително над 50 градуса, даже дето казваш-55 беше идеала.
                Но много бързо се напивах от нея, докато сръбна колкото искам, и айдеее....
                Сега си карам на по-слаба, пийвам си колкото ми е кеф, и после има място под шапката за бира, а и на сутринта съм на работа...
                То не, че и тогава не бях, ама бях младо и носех повече на махмурлук.

Коментар

Наздраве Саше! Я да ти дръпна едно поздравче:

Коментар

Вангелис е велик!!!

Коментар

Не само велик - УНИКАЛЕН е! Наздраве!

Коментар

Благодаря ви! Моите музикални предпочитания са малко странни, та се радвам че ги споделяте. Обичам всичко хубаво от всички стилове, без чалга. Отвявам се от време на време на ретро вълна. Спомням си едно време, когато по нашите радия нямаше "евъргрийн", как си записвах нощем от сърбите Пол Анка, Литъл Ричард, Сам Куук, Евърли брадърс... И сега имам огромна колекция от тях. Рядко нещо съвременно да ми хареса. Рокаджия, ама не само металист. Обичам рокенрола, от зората му, до ден днешен.
                        Няма как, да не се радвам на Демис Русос.
                        Наздраве, пичове!

Тишо, и аз обичам само домати с много лучец. Ктаставиците ги обичам отделно, само със сол, лимон (или оцет) и зехтин. Пък, ако ги поръся и със ситно нарязан магданоззз...мммм.

Коментар

Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнение
                          Като бях по-млад и аз си падах по "яката" ракия-задължително над 50 градуса, даже дето казваш-55 беше идеала.
                          Но много бързо се напивах от нея, докато сръбна колкото искам, и айдеее....
                          Сега си карам на по-слаба, пийвам си колкото ми е кеф, и после има място под шапката за бира, а и на сутринта съм на работа...
                          То не, че и тогава не бях, ама бях младо и носех повече на махмурлук.
                          Ти пък кога остаря? Още си на 1/3 от живота си. Айде наздраве младежо!
                          Наздраве на цялата мъжка компания!
                          Осмели се да помогнеш, преди да те помолят!
                          Отстъпки за система за активно GPS проследяване и продуктите на ЪнриълСофт

Коментар

Наздраве, Жули!
                            Той Колето не е дърт, ама всички сме били " по-млади", та знаем как е...

Коментар

Първоначално публикуван от TigerHunter Преглед на мнение
                              ...Тишо, и аз обичам само домати с много лучец. Ктаставиците ги обичам отделно, само със сол, лимон (или оцет) и зехтин. Пък, ако ги поръся и със ситно нарязан магданоззз...мммм.
                              Аз па обичам пАржоли
                              Наздарве
                              RAV 4
                              F650GS

Коментар

Ееее, деди за тебе знаеме! То кой не обича прАжолки.
                                Блажиш Уи?
                                А, наздраве!

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 2 потребители онлайн. 0 потребители и 2 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X