Какво пиете днес?
Черпя ви по едно голямо и мезенце - предоволно количество!
Петък ми е любим ден, а казват, че и носел щастие на моята зодия и като прибавим, че съм родена в петък се очертават много поводи за черпане, та Наздраве!
Наздраве, пичове!
А дано тоя път Кольо да не стоши таралясника, ама като го познавам... Пък и той си няма много доверие, щом отдалеч пазари Дяда Попа с камиона без волан и дървените талпи.
Аз, откакто лепнах една съвсем мъничка лепенка на форума на втория ми джип, не спира да се вре в калта.
Днеска поУицаите ме изгледаха много странно...
Your conscience is all you can take to your grave.
Приятели, отлейте по капка от пиенето си на земята за една моя бивша сервитьорка, зверски убита в Малта миналата седмица. Беше много весело и жизнерадостно момиче, радваше се на живота и черпеше от него с пълни шепи. Остави две невръстни дечица. Уважавах я и тя мен също, дори живя известно време в къщи, беше добър човек.
Дано убиецът й - някакъв турчин с когото живеела и който я е заклал зверски и я наръгал над 40 пъти бъде наказан с най-тежкото наказание!
Всичко готино на този свят е или незаконно,или неморално или вредно за здравето.
-----------------------------------------------
Питието определя съзнанието....
----------------------------------------------- 0887770735
Тишо,моите съболезнования!! Добрите хора си отиват рано-жалко,но факт! Казват,че са изживели всичко,което може да се изживее! Аз не вярвам,но се надявам да е така!
Ще изпия една бира,че нещо ми стана кофти!! Наздраве! Да сте живи и здрави!
Коментар